![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 15:31 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קניתי טושים וצבעים לציור על בד, שזה באמת אחד הדברים המגניבים!
הכנתי חולצה פורטליסטית למדי שמושפעת מהתגובה הנובית המוכרת שלי על חייזרים https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8114977 מקדימה- http://www.up2me.co.il/imgs/42212032.jpg מאחורה- http://www.up2me.co.il/imgs/1112992.jpg אשמח לתגובות וגם רעיונות נוספים לציורים על חולצות :) -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 15:41 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאא זה יפה
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2021, 16:07 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו זה רעיון גאוני וגם זה יצא ממש יפההה
מהמם :> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2021, 01:33 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח אוי דמעותתת!!!
אני זוכר שהיה דיוח סוער, ופתאום התגובה הזאת, ואני כזה "הום! אוקי, נתעלם מזה..." זו היית אתתתת????? חחח. אהבתי ממש את הציורים! ביצועיסטיות לשמה! שירטטת קודם עם עיפרון או משהו? או שישר עברת לטושים וצבעים? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2021, 11:17 AM
|
||
ואווו זה יפה
וקורעעעעע אני מדמינת עכשיו איך כל ילדה שראיתי אי פעם תיראה בחולצה הזו ![]() -------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2021, 11:35 AM
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול כן זו תגובה די מפורסמת שלי. נוביות חמודה כזו. אממ בגל שהטישרט לבנה אז ציירתי על דף בארטליין ואז הכנסתי מתחת והעתקתי בטוש של הבד. אבל כשתהיינה לי חולצות בכל מני צבעים אני מניחה שאצייר ישר על זה. תודה רבה :)
לול תודה רבה! אני לא ילדה :( אני נערה :) סתם סתם חיחי תודה! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 21 2021, 19:15 PM
|
||
![]() מוגל |
ווואווו זה כזה חמדמד
-------------------- סריוס: וולדמורט במרדף אחרי משהו שלא היה לא פעם שעברה.
הארי: אף? הצלחתי ללמוד את המסתורין העלום של המקלחת, האסלה והכיור. מברשת השיניים הייתה עבורי הלם קטן. בפעם האחרונה שהייתי בן תמותה לא היו לנו דברים כאלה. ודיאונדורנט - איזה רעיון מחריד, שאני אצטרך מרקחת קסומה כדי למנוע מבית השחי שלי להסריח![align=Center] [/I]גורלו של אפולו, האורקל הנסתר מתה על אפולו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 22 2021, 10:17 AM
|
||
איזה יופי אתה באמת מוכשר
-------------------- "בחיים אל תגיד בחיים כי בחיים לא תצא מהחיים האלה בחיים" יאללה רייבנקלו לא זמין... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |