![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (56) « ראשון ... 52 53 [54] 55 56 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 22 2021, 10:05 AM
|
||
![]() Why are you so happy? ![]() ![]() ![]() ![]() |
לתת סטירה לדראקו מאלפוי
-------------------- an awkward human being thanks for asking
oh and invisible --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2021, 05:54 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לזרוק כדור שלג על וולדמורט (ידעת שפרד וג'ורג' עשו את זה?)
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2021, 14:57 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לזרוק כדור שלג על אמברידג'
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 23 2021, 16:32 PM
|
||||||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להסביר לך שאת יכולה לרכוב על סוס -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 23 2021, 18:00 PM
|
||
![]() האויב של האויב שלי הוא החבר שלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאכול, איך אף אחד לא כתב את זה?
-------------------- אומנם כל הקרפדות הם צפרדעים אבל לא כל הצפרדעים הם קרפדות
שלום קוראים לי נעם ואני מסדרניק וגאה בזה!שרשור מדהים עם משרשר מיוחד הנה כמה קישורים: https://tankionline.com/play/static/images/...o.d4b16f31.webp ו https://hportal.co.il/index.php?showforum=323 ו https://s203-il.ikariam.gameforge.com/?view...orldviewScale=1 הצלקת לא כאבה להארי 19 שנה, הכל היה טוב. משפט הסיום של הארי פוטר 7 ליבו התמלא אושר שנזכר שנותר עוד יום אחרון, יום של זהב ורוגע, לבלות עם רון והרמיוני משפט הסיום של הארי פוטר 6 במקום זה חייך, הרים את ידו ונופף לשלום, הסתובב ויצא מהתחנה אל הרחוב שטוף השמש כשדוד ורנון, הדודה פטוניה ודאדלי ממהרים בעקבותיו. משפט הסיום של הארי פוטר 5. כמו שהאגריד אמר, מה שיבוא, יבוא... וכשיבוא לא תהיה לו ברירה אלא להתמודד אם זה. משפט הסיום של הארי פוטר 4 אגב, נוסף עוד פרק בפאנפיק שלי! אני לא דוחף, רק מזיז אנשים או שהבנתם או שלא, לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 24 2021, 19:56 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לבקר את בקביק
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 24 2021, 19:57 PM
|
||
![]() האויב של האויב שלי הוא החבר שלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
לללמוד
-------------------- אומנם כל הקרפדות הם צפרדעים אבל לא כל הצפרדעים הם קרפדות
שלום קוראים לי נעם ואני מסדרניק וגאה בזה!שרשור מדהים עם משרשר מיוחד הנה כמה קישורים: https://tankionline.com/play/static/images/...o.d4b16f31.webp ו https://hportal.co.il/index.php?showforum=323 ו https://s203-il.ikariam.gameforge.com/?view...orldviewScale=1 הצלקת לא כאבה להארי 19 שנה, הכל היה טוב. משפט הסיום של הארי פוטר 7 ליבו התמלא אושר שנזכר שנותר עוד יום אחרון, יום של זהב ורוגע, לבלות עם רון והרמיוני משפט הסיום של הארי פוטר 6 במקום זה חייך, הרים את ידו ונופף לשלום, הסתובב ויצא מהתחנה אל הרחוב שטוף השמש כשדוד ורנון, הדודה פטוניה ודאדלי ממהרים בעקבותיו. משפט הסיום של הארי פוטר 5. כמו שהאגריד אמר, מה שיבוא, יבוא... וכשיבוא לא תהיה לו ברירה אלא להתמודד אם זה. משפט הסיום של הארי פוטר 4 אגב, נוסף עוד פרק בפאנפיק שלי! אני לא דוחף, רק מזיז אנשים או שהבנתם או שלא, לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 24 2021, 20:42 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ללמוד התגוננות מפני כוחות האופל וזה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 26 2021, 19:03 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להתמיין לרייבנ
|
|
פורסם ב: May 26 2021, 20:03 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
לדבר עם מצנפת המיון
-------------------- שלוםםםם😗✌ רוצים להביא לי חרמשים? 😅
|||
|
פורסם ב: Jun 2 2021, 14:02 PM
|
||
![]() מוגל |
תנו להארי פוטר החסון לנצח את הבחירות עם מסטיק עם הידיים הסקסיות שלו... הכתב שכח לספר על השפתיים היפות של הארי פוטר
|
|
פורסם ב: Jun 23 2021, 20:16 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
לבקר בחנות הוקוס מוקוס של האחים וויזלי
-------------------- ברוכים הבאים לחתימה שלי
מעיין$הארי פוטר$מחוננת$חנונית$דתיה$מוזרה רוב מי שיראה אותי יגיד דבר ראשון רייבינקלו דבר שני הוא יגיד הפלפאף דבר שלישי הוא יגיד גריפינדור אבל בלב ובנשמה, וגם מי שמכיר אותי לא בטוח ידע, אני סלית'רין!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 24 2021, 19:03 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
גם אני רוצהההה
-------------------- תנגנו בגיטרה, זה יעשה לכם רק טוב בחיים
פרצו לי לחתימה יששששששששש יאיי, אני בחתימה של אוהד! טוב, אז בניגוד להרבה אנשים, אני אוהב לפרט אז... (כעבור שעתיים) וואו, זה באמת מעייף מאוד! אני לא אפרט... אז אוהד הוא מצחיק, ותאמינו לי שיש לו יותר מחמישים אחוז להיות סטאנדפיסט בעתיד! אז אממ אני לא יודע מה להוסיף ואני רק אומר למי שרוצה לפני שהזמן שלי כאן שהסיסמה למשתמש של אוהד היא - נגמרו המטבעות הייתי פה - נתנאל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2021, 13:30 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאכול סוכריית ברטי בוטס בטעם מגבון
|
|
פורסם ב: Jun 27 2021, 13:37 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
לצלול באגם
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |