![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (56) « ראשון ... 53 54 [55] 56 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 27 2021, 13:42 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להשתתף בטורניר הקווידיץ
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2021, 13:43 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להרוג כמה בוצדמים :)
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 27 2021, 18:12 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
להביס את הפלפאף כי זה כיף
-------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 09:09 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להרוג הפלפיפי
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 09:15 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להכין שיקוי מרעיל כלשהו
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 28 2021, 18:26 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
לאכול צפרדעי שוקולד
-------------------- תנגנו בגיטרה, זה יעשה לכם רק טוב בחיים
פרצו לי לחתימה יששששששששש יאיי, אני בחתימה של אוהד! טוב, אז בניגוד להרבה אנשים, אני אוהב לפרט אז... (כעבור שעתיים) וואו, זה באמת מעייף מאוד! אני לא אפרט... אז אוהד הוא מצחיק, ותאמינו לי שיש לו יותר מחמישים אחוז להיות סטאנדפיסט בעתיד! אז אממ אני לא יודע מה להוסיף ואני רק אומר למי שרוצה לפני שהזמן שלי כאן שהסיסמה למשתמש של אוהד היא - נגמרו המטבעות הייתי פה - נתנאל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 5 2021, 20:04 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לנשק את דראקו
-------------------- בבקשה תביאו לי חרמשים, כמה שיותר אני יותר מאשמח אם תביאו לי יותר מ100 חרמשים[/COLOR]
|
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 13:02 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לנשק את דומיניק
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 15:28 PM
|
||
![]() מוגל |
לנסות להתעתק בהוגווורטס
-------------------- "אחרון מכל עמד הורין לבדו. והוא השליך מעליו את מגנו, והניף קרדום בשתי ידיו. ובשירים מסופר כיצד העשין הקרדום מדמם השחור של הטרולים שומרי גותמוג עד כי נמוגו מפניו. וכל אימת שקטל מי מהם קרא הורין: 'אאורה אנטולובה! עוד יבוא היום!"
-ילדי הורין, קרב הדמעות לאין מספר וַיַּרְא֙ כׇּל־הָעָ֔ם וַֽיִּפְּל֖וּ עַל־פְּנֵיהֶ֑ם וַיֹּ֣אמְר֔וּ ידוד ה֣וּא הָאֱלֹהִ֔ים ידוד ה֥וּא הָאֱלֹהִֽים׃ כולם כותבים: אני דתי. זה משעמם. אני מרשה לכם להעתיק את הפסוק, עם קישור מאיפה לקחתם. פשוט קניתי את הזכויות יוצרים של התנ"ך. תתמודדו עם זה. יש לי קשרים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 11 2021, 19:34 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
להפוך את חדר הנחיצות לחלל!
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 14 2021, 10:39 AM
|
||
![]() מוגל |
להביא שיקוי אמת לגמדון בית ולשאול אותו מה הוא חושב על האדון שלו
-------------------- שלום
לכולם אני זיו רונן וממש אשמח שתשלחו ינשוף ונכיר! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 21 2021, 20:01 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לעשות מהפכה של גמדוני הבית
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2021, 11:35 AM
|
||
![]() מוגל |
להצחיק את פילץ'
משימה קשה נראה לי -------------------- לילה | 14 | שנורקקים פחוסי קרן | קונפטי
"השנוז בידינו!" "קסם? אין דבר כזה." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2021, 12:26 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
להגיד בארוחת בוקר מה קורה חבובים?
-------------------- Crazy
|
|
פורסם ב: Aug 14 2021, 12:16 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
לעשות קסמים
-------------------- תנגנו בגיטרה, זה יעשה לכם רק טוב בחיים
פרצו לי לחתימה יששששששששש יאיי, אני בחתימה של אוהד! טוב, אז בניגוד להרבה אנשים, אני אוהב לפרט אז... (כעבור שעתיים) וואו, זה באמת מעייף מאוד! אני לא אפרט... אז אוהד הוא מצחיק, ותאמינו לי שיש לו יותר מחמישים אחוז להיות סטאנדפיסט בעתיד! אז אממ אני לא יודע מה להוסיף ואני רק אומר למי שרוצה לפני שהזמן שלי כאן שהסיסמה למשתמש של אוהד היא - נגמרו המטבעות הייתי פה - נתנאל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |