![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 23 2021, 10:05 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- יאללה רייבנקלו Strange magic-יובל חוכמה בלי גבולות היא אוצר לדורות. ![]() כנסו לפאנפיק שלי "הישראלים באים" יש 6 פרקים לפאנפיק שלי יש כבר 6 רשומים לפאנפיק שלי בואו ותיהיו מספר 7 לרשומים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2021, 11:41 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקישור לא עובד
-------------------- עומר || הוא/אתה || 11 || מוזיקה || אומנות ![]() ![]() ![]() Head of the Mage Class | Li'l Ultimate Homeroom | Warrior of Hope Wake me up before you go-go Don't leave me hanging on like a yo-yo Wake me up before you go-go I don't wanna miss it when you hit that high Wake me up before you go-go 'Cause I'm not planning on going solo Wake me up before you go-go Take me dancing tonight I wanna hit that high, yeah yeah ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2021, 11:43 AM
|
||
עכשיו הוא עובד
-------------------- יאללה רייבנקלו Strange magic-יובל חוכמה בלי גבולות היא אוצר לדורות. ![]() כנסו לפאנפיק שלי "הישראלים באים" יש 6 פרקים לפאנפיק שלי יש כבר 6 רשומים לפאנפיק שלי בואו ותיהיו מספר 7 לרשומים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2021, 12:25 PM
|
||
![]() אין סטלן כבעל הנסיון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואוו התמונות ממש יפות!
התמונה הראשונה יצאה מעולה והפוקוס על החרגול/יצור החמוד הזה יצא מאוד טוב! התמונה השלישית גם ממש ממש יפה התמונה הרביעית מקסימה ממש! אהבתי את הגובה בו צילמת וגם את השמש שנמצאת בדיוק במרכז הצמח. אתה מצלם ממש טוב! -------------------- חנה🙊15🙉נבוטים🙈מוזיקה🐵ציור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2021, 12:30 PM
|
||
תודה!
ותודה שעזרת לי -------------------- יאללה רייבנקלו Strange magic-יובל חוכמה בלי גבולות היא אוצר לדורות. ![]() כנסו לפאנפיק שלי "הישראלים באים" יש 6 פרקים לפאנפיק שלי יש כבר 6 רשומים לפאנפיק שלי בואו ותיהיו מספר 7 לרשומים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2021, 12:42 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו זה יפהה
-------------------- בחתימה של מי אני? אההה אני בחתימה של בארי!! יאא אז בארי הוא נחמד וכיף לדבר איתו בינשופים ובאלרג"ה (הוא עזב ![]() בכל מקרה, בארי מדהים ותדברו איתו ואין על בארי ואם אתם יורדים אליו, תצפו לתגובה ממני :חכהחכה: וזהו. בביי לחתימה המקסימה והנהדרת של בארי והלכתי. *יובל היה כאן* --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2021, 16:44 PM
|
||
תודה
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2021 - 2007 |