![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Feb 23 2021, 12:58 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לקח אממ
הרבה זמן אז ליאור מוקדש ואלה וריילי ואריאל של הקלחת ועומר וחנה ויובל ושירה של הספרים בביי -------------------- סופי - 10.3 (התאריך, לא הגיל!) - 10 (אבל זה באמת הגיל) - העולם של ריילי (כי ריילי היא מגניבה!) - היא \ את ![]() טוב אל תאשימו אותי החתימה חירבה את עצמה >:( סופי תתקן אותה גם ככה, שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2021, 13:08 PM
|
||||
![]() אם אתה לא חי על הקצה, אתה תופס יותר מדי מקום. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאא אני מוקדש יאייי
מזל"טטטטטטטטטטטטט!!!! -------------------- 🔥מסדרניק🔥בטא🔥גריפינדורי🔥 יובל 🔥 אני בן🔥 12🔥כותב🔥 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() הקוד ללוגו:
אעאעעאעא אני בחתימה של יובלללל יאאא איזה כייףףףףףף קיצוררררררררררררררררר יובל הוא בן אדם (או לא בן אדם לעולם לא תדעו) ממש ממש נחמד ומדהים והורס וחכם וגאון וטוב הבנתם את הפואנטההה וגם אין על יובל וממש כיף לשחק איתו שחמט והוא גם ממש טוב בזה (ואני ניצחתי אותו פעם אחתתתת אין אני פשוט אלופת העולם בשח) והוא גם שיא הטוב בלהכין לוגואים ובקיצור אני מתה על יובל וגם אתם כי אי אפשר שלא ויאללה שנמשיך תמיד להיות בחמ של גריפנדור כי אין על גריפנ (אעאעאע שיהיה לך בהצלחה בלהיות ראש הבית כי אתה הולך להיות כזההה) ווווו אני רק ישים פה גם משפט חכם: תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם! וזהו! הייתי כאן. 33333> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 23 2021, 13:09 PM
|
||
![]() “My books look sad. Can books look sad?" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איי וויל קיל יו
סטופיד גירל סתם סתם לאבב יוו 33> -------------------- Ariel~🍟Stranger Things🍟Jane The Virgin ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טובב 333>
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מזלטטט
-------------------- Nomi✨12✨PJO✨HP✨The Fault in Our Stars✨Fangirl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2021, 13:11 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודהה33>
-------------------- סופי - 10.3 (התאריך, לא הגיל!) - 10 (אבל זה באמת הגיל) - העולם של ריילי (כי ריילי היא מגניבה!) - היא \ את ![]() טוב אל תאשימו אותי החתימה חירבה את עצמה >:( סופי תתקן אותה גם ככה, שקט. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2021, 13:45 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפחות עכשיו אני יודעת למי את מתכוונת ><
סתםם מזל טוב 33> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2021, 13:58 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאו מזלט סופיייייייייי 33>
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2021, 14:00 PM
|
||
מזלטטטט
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2021, 14:57 PM
|
||
מזל טוב 🥳🥳🥳
-------------------- CODE
דניאל || היא/את || 28 || גן עדן || אבבא ![]() ![]() ![]() Head of the Hero Class | Li'l Ultimate P.E. | Warrior of Hope .The winner takes it all, Takes it all .The loser has to fall, Has to fall .It's simple and it's plain, It's so plain ?Why should I complain? Why complain ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2021, 18:23 PM
|
||
מזלט
![]() -------------------- ⌚ קוראים לי רינג ⏰ 0 - 699 ⌚ מתחנן ⏰ צאצא לבית משפחת הבצלצל ⌚ ארץ הפלאות ⏰ smile ⌚ משהו שדומה לפריצה: #פריצה ⏰ ![]() "Hello, Rabbit," he said, "is that you?" "Let's pretend it is not," said Rabbit, "and see what happens." ✨✨ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 23 2021, 18:48 PM
|
||
![]() אין סטלן כבעל הנסיון ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טובבבבב
נבוטים לרוב תודה על ההקדשה 3> -------------------- חנה🙊15🙉נבוטים🙈מוזיקה🐵ציור ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 13:00 PM
|
||
מזלטוביםםםם
-------------------- Efrat Little do you know, How I'm breaking while you fall asleep .Little do you know, I'm still haunted by the memories .Little do you know, I'm trying to pick myself up piece by piece .Little do you know, I need a little more time .Underneath it all I'm held captive by the hole inside .I've been holding back For the fear that you might change your mind .I'm ready to forgive you but forgetting is a harder fight Little do you know, I need a little more time שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 17:17 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טובבבבב 3333>
-------------------- בס"ד
הודיה - 14 - מנהלת דיבורים - מדריכת גריפנדור - תפוח אדמה - שוקולד - המבורגר ![]() אעאעאע אנשים אל תלחצו פה זה יהיה אסוןן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 17:40 PM
|
||
מזלט
-------------------- תצחקו, תצחקו! אבל פעם אנשים לא האמינו גם בקיומם של ההמדינגר המברבר או השנורקק פחוס-הקרן!
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2021 - 2007 |