![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (152) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 01:52 AM
|
||||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז רגע יש כזה סירטון שמדבר על הופעות אורח בטלוויזיה את מסתדרת עם סרטונים באנגלית? רוצה שאני אתן לך קישור? אממ לא יודעת אני כזה מצד אחד רוצה לשפוך הכל ומצד שני לפני שאני לוחצת "שלח" אני חושבת, אולי אני בנאדם ממש מציק ולאף אחד אין כוח לשמוע אותי, ואז אני לא מספרת את זה, ואז אני רק שונאת את עצמי יותר, וזה לחלוטין השפעת הלילה ואני לא בטוחה שיש לך כוח לשמוע אותי ו... כן זהו סליחה :/ -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 01:55 AM
|
||||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו כן, כל הסירטונים שאני צופה בהם עכשיו הם באנגלית... נו באמת שיר, אני לגמרי מבינה למה את חושבת ככה והאמת אני מרגישה ככה רוב הזמן. כאילו לפעמים אני מרגישה שאני סתם נודניקית מעצבנת ושלא מעירים לי על זה למרות שזה נכון. אבל לי בא לשמוע אותך! ואז זה גם יוכל לעזור לך וגם יעזור לי! -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 01:58 AM
|
||||||||||||||
:( אני כאילו מצטערת :/ אני אדם מוזר. סליחה. זה פשוט, זה כל פעם משהו אחר, אבל זה משהו חוזר. מידי פעם יש את הלילה הזה שאנשים אומרים לי "לילה טוב!" ואז ההרגשה שאני נשארת איתה זה שנטשו אותי או שאני לחלוטין לבד וזה לא אשמתם פשוט אני מרגישה כל כך רע ו... ופשוט הכל עולה מחדש ויש דברים שאני מנסה להדחיק שבלילה הם פשוט ממלאים לי את המחשבות ואני לא אוהבת את זה ואני צריכה להתמודד עם זה לבד תמיד כי או שאף אחד לא ער או שלא רוצים לשמוע אותי או שאני משכנעת את עצמי שאני לא צריכה לדבר על זה עם אנשים ו... ו... סליחה שאני חופרת לך :( -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 02:01 AM
|
||||||||||||||||
אבל את לא לבד, אני פה. וחוץ מזה, מה שמבחינתך נקרא חפירות נקרא מבחינתי שיח. אבל שיח מהסוג שאני אוהבת, כלומר לא משהו של היי מה קורה ופה נגמר, אלא משהו שבאמת לדבר ואפילו זה (הציטוט הזה) מבחינתי נחשב שיח. את מבינה? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 02:04 AM
|
||||||||||||||||||
כן. תודה. זה סתם כזה... את מכירה את זה שתוקפת אותך הרגשה רעה, ואם לא עוצרים את זה בזמן אז בלי שאת שמה לב זה פשוט כבר שם, ושום דבר כבר לא עוזר? והולכים לישון עם זה או שנשארים ערים כל הלילה כי זה פשוט... תקוע במוח. אז זה ככה. ותודה שאת מדברת איתי על זה :( זה כנראה באמת עוזר. וסליחה שאני חופרת :/ וסליחה שאני מתנצלת. כן. לא יודעת מה אני רוצה :/ -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 02:06 AM
|
||||||||||||||||||||
כן, אבל הבעיה הגדולה איתן זה שגם כשהן כבר לא מורגשות הן עדיין נשארות איפשהו בלב. ומתישהו הן צפות למעלה. אבל כבר הסברתי לך שאת לא חופרת! וזה בסדר לא לדעת מה את רוצה. רוב הזמן אני ככה.... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 02:11 AM
|
||||||||||||||||||||||
כן. בדיוק. אני יכולה ללכת עכשיו לשמוע מוזיקה שאני אוהבת או לראות פרק, וזה יעודד אותי, אבל זה בסופו של דבר יחזור כי זה לא באמת נעלם. זה פשוט שם. וכאילו. כן. מה שאמרת. זה איפשהו בלב יושב ומחכה לעלות כשאני מרגישה לבד או משהו. אני חושבת שזה עוזר לי כשיש איתי אנשים שאני יודעת שלא אכפת להם שאני מציקה להם, אבל זה כל כך קשה למצוא כאלה וזה קשה להתחיל לדבר ולפעמים עד שאני מדברת אז כבר הולכים או שכבר אין כוח להקשיב לי. או משהו. ותודה :( זה איכשהו מעודד לדעת שמבינים אותי :( אז... תודה. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 02:14 AM
|
||||||||||||||||||||||||
אבל השאלה היא מאיפה נובעים הרגשות האלו? איך אפשר למצוא דרך באמת להעלים? אבל. אמרתי. לך. כבר. שאת. לא. מציקה. לי!!!! כמה נחמד לשמוע שמתברר שיש לי טיפה חוש חברתי ואני מצליחה להבין אנשים :) -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 02:18 AM
|
||||||||||||||||||||||||||
אני לא יודעת אם אפשר לפתור את זה כרגע אבל אולי למצוא קודם משהו שירגיע את זה יהיה סוג של צעד ראשון. את יודעת. כדי שאני אצליח להבין מה עובר עליי. אה לא, יש לך חוש חברתי! תאמיני לי, אני לא מדברת עם כל אחד. זה בדרך כלל נגמר ב"טוב אני מציקה ביי" ואז אני נעלמת או משהו או מנסה להחליף נושא ואני עושה עכשיו משהו שאני אף פעם לא עשיתי - אני שומעת את אותו שיר פעמיים ברצף. זה נחמד. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 02:21 AM
|
||||||||||||||||||||||||||||
נע, אני מתקשה ליצור קשרים עם אנשים. וגם אנשים שכבר יש לי איתם קשר קשה לי הרבה פעמים להבין אותם או לנתח מצבים מסוימים כמו מתי צריך לשתוק ומתי זה בסדר לדבר... נו, נחמד ואת מרגישה יותר טוב? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 02:25 AM
|
||||||||||||||||||||||||||||||
הממ למען האמת אני חושבת שאת דווקא בסדר גמור וכולם עושים טעויות ובכל אחד יש בעיה באיך שהוא מתייחס לאחרים. את לא חייבת לדעת בדיוק בדיוק איך עושים את זה. ומהניסיון שלי, תאמיני לי שאת טובה בזה. אממ כן אני מרגישה טיפה יותר טוב אולי אני אנסה בקרוב ללכת לישון כל עוד אני מרגישה טוב. הקטע הוא שמחר בבוקר אני אקום וכאילו, אני לא ארגיש מזה כלום. אם תשאלי אותי איך אני או אם אני מרגישה יותר טוב, אני אגיד שכן כי זה באמת יהיה ככה. פשוט רק פעם בכמה זמן זה קורה ו... זה מוזר. כזה שאני יכולה יומיים להרגיש מצויין ואז פתאום פעם אחת להרגיש נורא. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 02:28 AM
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
אז בואי נסתכל על חצי הכוס המלאה ועל הימים השמחים במקום על העצובים! בתכלס כשחושבים על דברים לעומק מגלים שלא כל כך נורא כמו שחשבנו וכשמנסים לפתור את הבעיות במקום להדחיק אחר כך יש פחות דאגות. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 02:32 AM
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
זהו אני מכריזה עלייך כהפילוסופית הראשית של הפורטל צריך לצטט אותך סתם. כאילו. כן. את צודקת. נראה לי אני עוד מעט אלך כזה... אולי לא לישון, אבל לקרוא קצת או לראות פרק קצת לנקות את הראש אבל תודה רבה 3> די הצלת אותי עכשיו >< זה נשמע מוזר אבל פשוט, אם לא היית מדברת איתי על זה אני ככל הנראה הייתי יושבת עכשיו במיטה ושונאת את עצמי עד שהייתי נרדמת או משהו כזה אז תודה. 3> -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 02:35 AM
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
מצחיק אותי לחשוב על זה כי הפירוש של פילוסופיה הוא אהבת החוכמה... איזה כיף זה לשמוע שעזרתי, ואת עזרת לי לא פחות. 3> -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 02:38 AM
|
||
תודה 3>
אני בספק אם אני עוד אכנס אז לילה טוב 3> -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |