![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (152) « ראשון ... 106 107 [108] 109 110 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 12:49 PM
|
||||||||||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסדרת המשך לסדרת המשך של פרסי ג'קסון (: רק במקום על אלים יווניים, על אלים נורדיים (הזה של הויקינגים) וזה הספר האחרון ואני מחכה ששיפ מושלםםם יקרה וחברה שלי ספיילרה לי ואני יודעת שזה יקרה בקרוב מאוד אעעעעעעעעע -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 12:53 PM
|
||||||||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהההה אני בדיוק רוצה להזמין את פרסי ג'קסון השני מהספרייה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 12:54 PM
|
||||||||||||||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תעשי את זההההה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 12:56 PM
|
||||||||||||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אין לי מושג איךךךךךךךךךךךךךךך אולי אבקש ליומולדת את הספר השני --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 12:57 PM
|
||||||||||||||||||||||||
חלק מהספריות כבר פתוחות אצלי פתחו רק את ספריית המבוגרים ואת הילדים ונוער לא): אבל אולי אצלך כן פתחו תבדקי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 12:58 PM
|
||||||||||||||||||||||||||
אה מסתבר שלא פתחו איזה ספרים כדאי לי לקרוא תגידיייייייייי שאוכל לשאול אנשים אם יש להם וכאלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 13:00 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||
המממ פרסי ג'קסון קודם כל אבל אני לא ממש יודעת מה הסגנון שלך -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 13:01 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||||
תני ספרים שאת אוהבת פנטזיה ואני אחפש עליהם באינטרנט לראות תקציר וכאלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 13:04 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התחלתי לקרוא מגנס ציס
וזה היה משעמםם -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
הממ פנטזיה קראת הסיפור שאינו נגמר? זה קלאסי ממש, ואולי קראת ספר מדהים אוף אין לי רעיונות עכשיו אני אכתוב לך אם יהיה לי משהו -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תקראי שליחות חשאית!!!!!!!!!!!! זה ספר אדיר אני יכולה אפילו להביא לך את הספר הראשון באודיו בוק -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 13:05 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||
לא קראתי אשאל את חברה שלי אם אפשר לקחת ממנה את הספר הזה יש לה אטתו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
אעעעעעעעעעעעעע שליחות חשאיתתת ידעת שממש בימים הקרובים יוצא הספר האחרון?? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
קראתייייי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |