![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (152) « ראשון ... 120 121 [122] 123 124 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 15:38 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 15:47 PM
|
||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 15:53 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רעבהההההההה
מאוד קרקקרקרר -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 15:54 PM
|
||||
שיו חנה תקשיבי שמעתי שיר ושורה אחת לא שמעתי טוב וחשבתי שהזמרת אמרה "אפשר למצוא את הנבוטים בכל אחד" -------------------- 💋
|||
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 15:54 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוייייייי עוד כמה יש לצום?? בהצלחההההה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 15:55 PM
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול מדהים אוף אני לא מסוגלת יותר אחותי מציירת בטושים וזה עושה לי מעצבן באוזניים אח שלי נושם לידי וזה מציק לי אמא שלי מערבבת את האורז בסיר וזה מביא לי את הסעיף כל דבר הכי קטן הורג אותי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 15:55 PM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כואבת לי הבטן :(
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 15:58 PM
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אייששששששששששששש תנסי לצאת החוצה לנשום אוויר ולשמוע מוזיקה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 15:59 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק עוד פחות משלוש שעות
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 15:59 PM
|
||||
אתה לפי תא? -------------------- 💋
|||
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 16:00 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חזרת! וגם אני! ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 16:01 PM
|
||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חיפה אם אני לא טועה אז הצום נגמר ב17:53 -------------------- עומר
|||||
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 16:02 PM
|
||
אבל לפני שאוכלים צריך לשמוע קריאת מגילההה
ויהי בימי אחשוורוש הוא אחשוורוש... ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 16:05 PM
|
||||
שיטטטטטטטט נכון שכחתי מזה אני לא אשרוד וזה אבא שלי קורא והוא קורא לאטטטט והבית כנסת קצת רחוק -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 16:09 PM
|
||||||
אכן חשוב לא לשכוח. אני מצאתי דרך להתרכז בקריאה. פשוט להסתכל במגילה ולגלות טעויות של הבעל קורא... ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |