![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (152) « ראשון ... 131 132 [133] 134 135 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 19:04 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון אין כמו צום לפני הממתקים של מחר! ![]() כי כמו שנאמר: והעיר שושן צהלה ושמחה! -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 19:04 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 19:05 PM
|
||||||||||
שמץ, אני לא מבינה כלום בהלכות הקריאה חוץ מזה שנשים יכולות להוציא גברים... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 19:06 PM
|
||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() אוף אבללללל אני לא אצליח להחזיק מעמד עד שבע וחצי פשוט לא -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא חושב שיש בעיה עם חילוני שקורא מגילה לול
כל עוד הוא יהודי והכל, איפה יכולה להיות הבעיה? -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אורייי
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 19:07 PM
|
||||
השאלה היא האם הוא יודע את הטעמים... ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבעיה מתחילה אם הוא מחלל שבת בפרהסיה עד כמה זה מוזר לשאול את אחי אם הוא מחלל שבת בפרהסיה? לול -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() חיים לפני מוות. כוח לפני חולשה. מסע לפני יעד. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אתה עומר! -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 19:08 PM
|
||
חנה אני די בטוח שאפשר
אצלנו אנחנו לא דתיים (אנחנו מסורתיים) ואנחנו מוציאים מגילה או איך שלא אומרים את זה -------------------- עומר
|
|
|
||||||
למה שזאת תיהיה בעיה? הוא חוטא פשוט. כל עוד זה תיאבון ולא להכעיס מה הבעיה? -------------------- אורי Ori Life before death, strength before weakness, journey before destination I will protect those who cannot protect themselves I will protect even those I hate so long as it is right I accept that there will be those I cannot protect --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
היייייי -------------------- עומר
|||||
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 19:09 PM
|
||||||||
ככה ראיתי עכשיו תשובה של איזה רב אל תשאל אותי אני לא מבינה כלום כרגע גם אני לא מבינה שום דבר חוץ מזה שממש בא לי לאכול ואני רוצה שהוא יקרא לי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 19:09 PM
|
||
שכחתי להתאמן היום על הקריאה.
בטח מיר אני אתבלבל בין פזר ליתיב לדרגא וזה ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 19:10 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ממש מוזר לעשות מידע על הדמות של איזה שלושים שורות וחוות דעת שבע שורות?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |