![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (152) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 12:08 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הסוודרים שלי שחורים, ולא בא לי היום על שחור שחור
איפ :( -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 12:10 PM
|
||||||||||
![]() מוגל |
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 12:11 PM
|
||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אבל מסתכלים רק אם יש מקרה חירום אנחנו לא סתם מסתכלים לכם בינשופים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 12:13 PM
|
||
![]() מוגל |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 12:13 PM
|
||
יש לי קפוצ'ון אדום שחור
אבל לא בא לי עליו אין לי מה ללבושששש ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 12:16 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פותר קצת סדרות הנדסיות -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 12:23 PM
|
||||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה יהיה אוקוורד רק אם תהפכו את זה לאוקוורד. מניסיון :) זה תלוי גם בו אבל די הרבה בך, אם לא תתייחסי לזה יותר מדי ותמשיכו בקשר כמו שהיה לכם קודם זה יהיה אחלה לגמרי ולאט לאט יעבור לו הקראש (אם לא עבר כבר) כי הוא יבין שזה לא יעבוד כנראה, אז פשוט תני לו זמן. רק אל תתני לזה להשפיע על הקשר שלכם יותר מדי. זה כן תלוי בו - אבל בך גם די הרבה אני מבין שזה מביך והכל אבל אפשר להתגבר על זה :) -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 12:26 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וקטורים! -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 12:28 PM
|
||
אה יש לי רעיון מטורף
אני פשוט לא אצא מהבית גאון -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 12:31 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה חיים מטורפים חחחחחחחח
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 12:36 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרהההה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 12:46 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חםםם
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 12:50 PM
|
||
זה היה צפוי מראש לכישלון
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 12:51 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנושא האהוב עלי ב581 -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 12:57 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה יותר מדהים מלהתעורר ב12
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |