![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (152) « ראשון ... 23 24 [25] 26 27 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 15:12 PM
|
||||||||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אממ תפתח שיחה? או שתעשה בדיוק ההפך תהיה כזה בתוך עצמך ותבהיר להם שאתה לא מעוניין בלדבר איתם -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 15:13 PM
|
||||||||||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הם הלכו כבר נוו מה אני עושה -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 15:13 PM
|
||||||||||||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה כאילו יושב בבית שלו ומחכה לו? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 15:14 PM
|
||||||||||||||||||||
אמאל'ה מה פתאום אני התרחקתי מהבית שלו אבל אני ברחוב יושב על ספסל ומחכה עם משלוח מנות על הרגליים בתוך שקית של פורים שמח -------------------- עומר
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 15:16 PM
|
||||||||||||||||||||||
אה מקסים אז מה הבעיה פשוט לחכות לו? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 15:17 PM
|
||||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השמיכה שלי קמה היום על רגל שמאל אבל ברוך השם עכשיו היא מרגישה מצוין והיא נורא נינוחה ופורחת. מה שלום הכרית שלך? -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אתם קוראים לי סופי
למה לא בחרתי לעצמי שם ישראלי מי רוצה לעזור לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||||||||||
בעיה חוץ מזה אני צריך להיות תכף בבית בעוד 15 דקות וזה רחוק מהבית שלי וזה מביך אני עם בגדים לא נוחים בעליל ולא מחמיאים בעליל -------------------- עומר
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 15:18 PM
|
||||
מה שלא תעזי לשנות אני עד עכשיו נאבקת לקרוא לליאם הגר -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 15:19 PM
|
||||
ניצן! -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 15:20 PM
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תעזרי לי במקום להתלונן גברת עומר לו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
הייייי נפל לי האסימון זה עומרר, אני גאונה ממש. מה קורה בן אדםם -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||||||||||||||
למה שלא תביא את זה לאחים שלו ותבקש מהם למסור לו? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
||
לכתוב לו "אמממ אני פה בחוץ אני לא בדיוק מוצא את הבית... אתה יכול לצאת?"
לאלאלאלאלא זה לא טוה -------------------- עומר
|
|
|
||||||||
בחיים לא. את סופי לעד ![]() -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |