![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (152) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 15:21 PM
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סתם, אני לא יודעת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממתי סופי לעדית סופי לא עודית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול אני צריך להביא למישהו משלוח מנות ואמממ הגעתי לפני הזמן ומביך לי -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 15:22 PM
|
||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
://// אה! אני מחבקת אותך מרחוק ומביאה לך מלא שוקולד ושמה שירים ![]() -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 15:23 PM
|
||||
לא פאקקקק יש פה את האלו שעושים "שמח" וחורים באוזניים וכזה מנופפים לי אמאלהההההה -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 15:25 PM
|
||||||||||
אויש משלוחי מנות זה קסם. אה הא מביך אז כזה תקבור את עצמך לכמה דקות ותעמיד פנים כאילו בחיים לא ראית משהו יותר מרתק מהעציץ בכניסה. סופי לא עודית, בלי ספק. -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 15:26 PM
|
||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא סופי לא סופי מהיום אניייייייייי אנייייייייייייי אניייייייייייייייייייייי אנייייייייייי וואי קשה אממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ אלה!! אני אלה מהיום תכירו אני אלה תקראו לי אלה או שלא אענה אני אלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 15:26 PM
|
||||||||||||
ממ לא הצילווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו איזו מכשפה עוקבת אחרי האלו שעושים חורים באוזניים והיא שואלת אותי לאיפה הם נסעו -------------------- עומר
|||||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 15:27 PM
|
||||||||||||||
אלףףףף אלה זה לא כזה ישראלי ביתתתתת יש אלה אחת אל תבלבלי את השכל גימלללללל את היית סופי ותשארי סופי ![]() -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
|
||
היי *סופי*
-------------------- עומר
|
|
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי נכון יש לכם פורים
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 15:28 PM
|
||||
יאפפ -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 15:28 PM
|
||
אמאאאאא כתבתי לו הודעה
יאללה שיגמר כל הזה ואני אחסום אותו באושר ואושר -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 15:30 PM
|
||||||||||||||||
לא נורא זה שם ישראלי יש לי שלוש אלות בשבט אם יש רק בשבט שלוש אני תוהה כמה יש בכל השכבה הצילו אבל מצד שני יש אלה אחת שנולדה בארהב ואלה אחת אמריקנית אבל לא נולדה שם ואלה אחת ישראלית טוב נו אני לא סופייייייי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Feb 24 2021, 15:30 PM
|
||
הוא מסנן
-------------------- עומר
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |