![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (114) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 16:59 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
צ"ד בשנה השביעית, מיותר?-דיון שלום לכם חברי צ"ד המהוללים! הדיון היום, כפי שכבר הסקתם מהכותרת היא... רגע! אל תלכו! אני יודע שזה ישמע מוזר אבל אני באמת שואל את השאלה הזאת! לא חשבתם על זה פעם? אומנם בספר השביעי לא כל כך מסופר על צ"ד אבל כן מספיק מסופר בשביל שזה יהיה מוזר שפתחו אותו!, טוב, אני מודה, בשנה החמישית היה מה ללמוד, כי הארי היה שם! הוא הכיר הרבה קללות שלא כל כך לומדים אותם בבית ספר מסיבות שונות.. אבל בשנה השביעית? שנוויל, לונה וג'יני היו המנהלים, אז בלי להעליב, הלחשים היחדים שהם ידעו זה מה שהם למדו בשיעורים, ולא נראה לי שאמיקוס קארו היה מתנדב לעזור להם... מה גם, שאם היו תופסים אותם בוא נגיד זה היה נגמר קצת יותר גרוע מאיך שזה נגמר עם אמברידג'... וגם באמצע שנה, אז היה קטע שכמו שנוויל סיפר, שהוא ברח, לונה נחטפה, וג'יני הלכה לחופשת הפסחא ולא חזרה.. לסיכום: כל חברי צ"ד בשנה השביעית, יותר הסתכנו מניצלו... לבסוף, אני מצרף את הטופס:
טוב אז זה הכל, דיון מהנה! -------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
(האגריד להארי, סוף הספר הרביעי) שלום לכולם יש לי בפאנפיק החדש שלי כבר 5 פרקים הוא חזר... תרשמו תמליצו תגיבו ותדרגו 5 אתם לא תתחרטו! 5 כבר נרשמו לעדכוני הפאנפיק בוא תשלים ל6! ![]() הפתעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם חג שמח!! אני במסדר עוף החול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסדר עוף החול! ![]() כי מישהו פה חייב להביס את וולדמורט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 17:01 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה... לדיון אין טופס נראלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 17:02 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
יש טופס!
-------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
(האגריד להארי, סוף הספר הרביעי) שלום לכולם יש לי בפאנפיק החדש שלי כבר 5 פרקים הוא חזר... תרשמו תמליצו תגיבו ותדרגו 5 אתם לא תתחרטו! 5 כבר נרשמו לעדכוני הפאנפיק בוא תשלים ל6! ![]() הפתעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם חג שמח!! אני במסדר עוף החול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסדר עוף החול! ![]() כי מישהו פה חייב להביס את וולדמורט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 17:09 PM
|
||||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שזה היה נחוץ בשביל המלחמה נגד הקרואים, ואם יהיה לי סבלנות אני אפרט בהמשך -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 17:10 PM
|
||||||
![]() סקיב ![]() |
כן, אבל מה שרציתי לומר, זה שלא היה להם מה ללמוד! -------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
|||||
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 17:29 PM
|
||||||||
זה היה יותר ארגון, לא אימון, זה היה יותר מורלי מאימוני..., ואגב, אני עכשיו מעלה לך את הדירוג -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 17:30 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, לדיון לא אמור להיות טופס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 17:30 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
את המורל הם היו יכולים לעשות בדרך אחרת.. דרך אגב:
שם+כינוי: צור יגר קישור לפעילות, משחק משפחה, סיקור, תגובה וכדומה: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=162185&st=105&#entry8778856 כמה חרבות מצולבות אני צריך לקבל (חצי חרב מוצלבת עד חמש חרבות מוצלבות): 1 הערות/הארות/בקשות ועוד: -------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 17:31 PM
|
||||||
מה זה משנה, מותק? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אבל לפעמים זה עוזר טופס לדיון, אבלפה זה לא נחוץ, אבל אתה מוזמן, העליתי לך את הדירוג, צור. ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 17:33 PM
|
||||||
![]() סקיב ![]() |
יותר נוח לי ככה... -------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
|||||
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 17:39 PM
|
||||||||
שימו לב: נפתחה לינקייה בעמוד השער פספסתי משהו? תכתבו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 17:41 PM
|
||||||||||
![]() סקיב ![]() |
לא ראיתי לינקייה... -------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
|||||||||
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 17:42 PM
|
||
תבדוק עכשיו, אחרי החוקיםםםם
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 17:44 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
הנה, עכשיו ראיתי, לא חסר כלום נראה לי
-------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 17:54 PM
|
||
יופי, מה נשמע אבישג??????
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |