![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (114) « ראשון ... 7 8 [9] 10 11 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 17:54 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
היי צ''דניקים יקרים
-------------------- ![]() “!Books! And cleverness! There are more important things! — Friendship! And Bravery”
![]() <div align=\"Center\">תתרמו לי חרמשים בבקשה😫</div> פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 17:58 PM
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
⚔️ אני לא חושבת שצ"ד בשנה השביעית כל כך מיותר. השאלה, או שזה בכלל לא שאלה הראשונה, "אבל בשנה השביעית? שנוויל, לונה וג'יני היו המנהלים, אז בלי להעליב, הלחשים היחדים שהם ידעו זה מה שהם למדו בשיעורים, ולא נראה לי שאמיקוס קארו היה מתנדב לעזור להם...", היא לא בדיוק מדויקת. כתבת שהלחשים שהם ידעו זה מה שהמורים לימדו, וזה לא נכון. הם יכולים ללמוד עוד קללות, והם יכולים ללמוד אותם ולהתאמן עליהם גם בעזרת ספרים ללימוד התגוננות מפני כוחות האופל, ולא רק מורים. חברי צ"ד צריכים להמשיך ללמוד עוד קללות והגנה, הרי יש המון כאלה, ובטח יש כמה שהם לא למדו. עכשיו לשאלה השנייה, למה לקחת כזה סיכון כשאמברידג' ומשרד הקסמים בסביבה, ועוד לונה נחטפה וכל הבלגן... זה באמת מוצדק, הקטע הזה, אבל נוויל לא אמר כלום על זה שקרה משהו רע שקשור לצ"ד. לא בטוח שלונה נחטפה בגלל צ"ד, ולא בטוח שקרה מקרה דומה. ---------------------------- מני, עוד תרגול קטן: אבישגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג א-ב-י-ש-ג-ג-ג. א-ב-י-ש-ג = אני. א-נ-י. אאאאא. בבבייי. שששגגג. השלם: אבישג = ___? סמן תשובה נכונה: מותק: כן|לא מאסטר: כן|לא אבישגשג: כן|לא אין לי משוג: כן|לא אבישג: כן|לא. ---------------------------------
זה וזה. (חחח לחצת?) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 19:09 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש מצחיק, מותק.
השני לא קיים, ממש מצחיק, סתםםםםם, איזה כיף לקרוא לך מותק... אני סיימתי עם השיעורים... ולא, אני קורא לך מותק כי זה כיף לקרוא את התיקונים שלך, מותק ![]() ![]() ואני די יודע איך עושים את הדף עבודה שנתת לי!!!! אני גאון מותק!! ![]() ![]() אז זהו להיום, בי אבישג!! אני לא מאמין! הצלחתי לקרוא לך אבישגגגגגגג!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() טוב, אז הפעם באמת, בי מותק! ![]() ![]() ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 19:26 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ הי?
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 19:48 PM
|
||||
אנחנו עסוקים, אבל הייייי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 19:58 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:אבישג, בצד
קישור לפעילות, משחק משפחה, סיקור, תגובה וכדומה: מאיפה לי לדעת איפה הקישור? מה זה בכלל? כמה חרבות מצולבות אני צריך לקבל (חצי חרב מוצלבת עד חמש חרבות מוצלבות): חצי ח"מ (תגובה מעל 4 שורות בדיון) הערות/הארות/בקשות ועוד: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 20:15 PM
|
||
קיבלת אבישג.
בי מותקקקקקקק ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 22:34 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
במה אתם כל כך עסוקים?
-------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
(האגריד להארי, סוף הספר הרביעי) שלום לכולם יש לי בפאנפיק החדש שלי כבר 5 פרקים הוא חזר... תרשמו תמליצו תגיבו ותדרגו 5 אתם לא תתחרטו! 5 כבר נרשמו לעדכוני הפאנפיק בוא תשלים ל6! ![]() הפתעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם חג שמח!! אני במסדר עוף החול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסדר עוף החול! ![]() כי מישהו פה חייב להביס את וולדמורט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2021, 09:23 AM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך אפשר להשיג חרבות
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2021, 14:09 PM
|
||||||
![]() סקיב ![]() |
שם+כינוי: צור יגר המקצוע שבחרתי: לחשים מי ילמד/תלמד אותו ולמה: לפחות שורה הרמיוני תלמד אותו מכיוון שהיא אלופה בשיעור הזה, והיא יכולה גם לבקש מפרופסור פליטיק איזה לחש קטן או שתיים ![]() הערות/הארות/בקשות ועוד: -------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
(האגריד להארי, סוף הספר הרביעי) שלום לכולם יש לי בפאנפיק החדש שלי כבר 5 פרקים הוא חזר... תרשמו תמליצו תגיבו ותדרגו 5 אתם לא תתחרטו! 5 כבר נרשמו לעדכוני הפאנפיק בוא תשלים ל6! ![]() הפתעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם חג שמח!! אני במסדר עוף החול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסדר עוף החול! ![]() כי מישהו פה חייב להביס את וולדמורט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 2 2021, 14:57 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
B]שם+כינוי:נטע אביה אריאלי[/B]
המקצוע שבחרתי:תורת הצמחים מי ילמד/תלמד אותו ולמה:נוויל לונוגטום כי הוא ממש ממש טוב בתורת הצמחים והוא גם מלמד את זה כיום חוץ מזה שהוא צ''דניק אמין ואחראי כך שהוא ממש מושלם לתפקיד וגם יש לו מימבלוס מימבלטוניה םרטי לפחות שורה הערות/הארות/בקשות ועוד:עוד -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2021, 17:17 PM
|
||||
כתוב בעמוד הפתיחה שרלוק... ותקבלו תגמול עוד רגע... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 2 2021, 20:06 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם+כינוי: צור יגר
קישור לפעילות, משחק משפחה, סיקור, תגובה וכדומה: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...0entry8781742 כמה חרבות מצולבות אני צריך לקבל (חצי חרב מוצלבת עד חמש חרבות מוצלבות): הערות/הארות/בקשות ועוד: -------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
|
|
פורסם ב: Mar 2 2021, 20:08 PM
|
||
שלום צ''ד
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2021, 20:10 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |