![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (114) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 25 2021, 23:34 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: רומי, Young blood
סיבת קבלה: למה לא בעצם? פעילה מצטיינת: אולי? אני מקווה שכן. -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 26 2021, 07:47 AM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי מני, לפתיחת פעילות צריך לבקש ממך אישור?
-------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 26 2021, 09:56 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: ריילי, אם אני לא טועה אז אילבן דה גרייט.
סיבת הקבלה נשמע כיף אני פעיל מצטיין נגיד ש.. ⚔️⚔️⚔️ -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 26 2021, 12:27 PM
|
||||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
[ALIGN=Center]
לא, מוזמנים לכתוב מה שתרצוווווווווווווווו וכולם התקבלו! מזל טוב! אז ברוכים הבאים למשחק הפורום הראשון שלנו! דבר ראשון, כדי לבצע את הפעילות אתם צריכים ל-צ-ט-ט את האשכול שאתם מגיבים עליו, אז קדימה! אני פשוט אתן דוגמא: משתמש 1. הארי פוטר משתמש 2. חבר בצ"ד משתמש 3. כי משתמש 4. הוא רוצה להעיף את אמבריג'! די ברור, לא? מוזמנים להתחיל לחרטט!!! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 26 2021, 12:36 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:אבישג, בצד
סיבת הקבלה כי אני יודעת לעשות קסמים ואת התנועות שלהם. גם במסדר עוף החול לומדים ואני שם... אני פעיל מצטייןכן ⚔️⚔️⚔️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 26 2021, 13:01 PM
|
||
יש כבר סיקורים וסקרים, אבל אנחנו בעיקר אוספים חברים עכשיו, אז זה רק ההתחלה, חכו ותראו...
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 26 2021, 16:15 PM
|
||
איך הופכים לסגן מנהל?
|
|
פורסם ב: Feb 26 2021, 17:40 PM
|
||
פשוט המקום שני בחרבות הוא סגן מנהל, אז זה יתחיל עוד יומיים, שיתחילו להעלות...
|
|
פורסם ב: Feb 26 2021, 17:51 PM
|
||
היי
|
|
פורסם ב: Feb 27 2021, 19:50 PM
|
||
הי גם לךךךך
|
|
פורסם ב: Feb 27 2021, 19:58 PM
|
||||
מאושר ו ![]() מפקדה סודית פעילות שלום לכל לוחמי צ"ד! מה שלומכם? אנחנו רוצים את הפעילות עצמה. אה, נכון. הפעילות. שכחתי. טוב, אז יש משימה. מפקדה חדשה. חדר הנחיצות כבר גלוי, כי מריאטה הסגירה אותנו לאמברידג'. אנחנו צריכים מפקדה חדשה, ומוגנת יותר. היא יכולה להיות בכל מקום. בשלב הראשון פשוט בוחרים מקום כלשהו שישמש כמפקדה/מקום שאפשר לבנות בו מפקדה (ואם תבחרו בכך תצטרכו לתאר איך המקום נראה). בשלב השני תצתרכו להסביר למה המקום מתאים ומוגן/איך תגנו על המקום. לדוגמה, אם בחרתי בצריף המצווח, אז צריך לפנות אותו, ולשים בו את הדברים שצריך, ולהגן בפרוטגו טוטאלום או משהו, והוא מוגן כי רוב הוגוורטס לא יודעים את הדרך לשם. מה עם הטו- אתם לא צריכים להזכיר לי, אם עצרתי לרגע זה לא הכוונה ששכחתי, אני זוכרת שצריך טופס ותגמול:
ומה עם התגמ- אוף, מה יהיה איתכם. על הפעילות תקבלו חרב מוצלבת אחת והיא תיסגר עוד שבוע --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 27 2021, 20:37 PM
|
||
⚔️הכתרה חגיגית!⚔️ אני שמח להודיע על סגנית המנהלת החדשה שלנו!!! היא לא אחרת מאשר... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ⚔️אבישג!!!!!!⚔️ מה זה אומר? שאבישג תנהל יחד איתי את קבוצת צבא דמבלדור!!! (אם היא רוצה כמובן)!!!! אז כולם כפיים לאבישג!!! ⚔️בהצלחה, ועוד חודש, את מוזמנת לבוא לניהול, אבישג!⚔️ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2021, 20:52 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלט
שם+כינוי:נטע אביה אריאלי המקום שבחרתי ותיאור של איך הוא נראה כשהפכו אותו למפקדה/המקום שחברי צ"ד בנו, איפה הוא ותיאור שלו:באזקבאן נגרש את הסוהרסנים ואת האסירים נהרוג נשפץ אותו כך שיהיה בכל מקום תמונות של דמבי וזה יהיה מתאים אגב ציורים של אמברידג' ומריאטה הן מטרה לחץ וקשת איך חברי צ"ד יגנו על המקום/למה המקום מוגן מספיק כדי שלא ימצאו אותנו: כי אזקבאן זה המקום הכי מוגן בערך רק צריך להביס את הסוהרסנים וגם הצ''דניקים יהיו בטוחים הערות/הארות/שאלות/מפקדות: צ''ד -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2021, 20:52 PM
|
||||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
לוחם חדש פעילות שלום לכל חברי משפחת צבא דמבלדור! דבר עצוב ומצער קרה- לוחמים רבים מצבא דמבלדור פרשו! כעת חסרים חברים, והארי, רון, והרמיוני לא יודעים את מי לצרף לצבא! ואיך אנחנו קשורים לעניין? הארי, רון והרמיוני פנו אליי בבקשה לעזרה. הצבא זקוק ללוחמים חדשים, וחשבתי שאולי חברי המשפחה יוכלו לעזור! נשמח לעזור! מה צריך לעשות? המשימה שלכם היא לכתוב ולהציע, בעזרת הטופס הבא, לוחם או לוחמת חדשים לצבא! אז הבנתם? הנה הטופס-
על מציאת לוחם\ת חדשים לצבא תקבלו לא פחות משתי חרבות! בהצלחה! -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 27 2021, 20:53 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:נטע אביה אריאלי
הלוחמ\ת החדש\ה שבחרתי לצבא דמבלדור:לאומתכלום\עמליה למה דוקא היא מתאימה: כי היא אמיצה ממש שונאת את אמברידג' קראה את ספר 5 כבר וממש נחושה במה שהיא עושה היא יכולה אפילו לגרום לפיל להראות חיננילפחות שורה הערות\הצעות\שאלות\משפחת צבא דמבלדור!:צ''ד -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |