![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (114) « ראשון ... 108 109 [110] 111 112 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 30 2021, 11:31 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אולי תעשי פעילות/משחק פורום/דיון/ משהוא בסגנון?
-------------------- מסדר עוף החול
![]() ![]() [URL=https://hportal.co.il/index.php? ![]() תלחצו על הקישור!!! https://hportal.co.il/index.php?showuser=75248 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 30 2021, 11:31 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
באשכול הבא
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 30 2021, 12:05 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם יהיה אשכול הבא, כי בקצב הזה...
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 30 2021, 12:28 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן :(
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 30 2021, 12:29 PM
|
||
מני עושה קבוצה?
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 30 2021, 12:29 PM
|
||
כן..
|
|
פורסם ב: Apr 30 2021, 12:32 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מה זאת אומרת?
-------------------- מסדר עוף החול
![]() ![]() [URL=https://hportal.co.il/index.php? ![]() תלחצו על הקישור!!! https://hportal.co.il/index.php?showuser=75248 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 30 2021, 12:34 PM
|
||
כי עדיין לא ענו למני
|
|
פורסם ב: Apr 30 2021, 12:35 PM
|
||
קבוצה כמו המסדר וזה
|
|
פורסם ב: Apr 30 2021, 12:37 PM
|
||
אה לא אין..
|
|
פורסם ב: Apr 30 2021, 16:55 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי: קווין
האם לדעתי צ"ד היה יעיל בשנה השביעית ולמה (לפחות שורה וחצי): לא, אני לא חושבת שהוא היה יעיל כל כך כדי ללמוד קללות. אבל לדעתי הוא גם לא היה אמור... זה היה בעיקר להעלות את המורל, ואת המצב רוח, וכדי להרגיש שעושים משהו נגד השלטון החדש בהוגוורטס. למה בכל זאת הם החליטו לפתוח את צ"ד (לפחות שורה) כמו שכתבתי למעלה, אבל אני אכתוב שוב. לדעתי, זה היה בעיקר כדי להעלות את המורל, ואת המצב רוח, ולא להרגיש כל כך חלשים וקטנים. אז לדעתי, זה היה יותר כדי להרגיש שהם מורדים. הארות, הערות, שאלות, טענות, מענות, נמאס לי להתראות! -------------------- שלוםםםם😗✌ רוצים להביא לי חרמשים? 😅
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 30 2021, 17:39 PM
|
||
היי קווין מה שעשית הוא ספאם כיוון שלא נרשמת למשפחה
תצנזרי ושזה לא יחזור על עצמו --------- שבת שלום :) -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 1 2021, 20:54 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 1 2021, 20:55 PM
|
||
היי שבוע טוב
|
|
פורסם ב: May 1 2021, 21:13 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש חדש?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |