![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (114) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 19:27 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, זה שלוש שבועות אחרי שקיבלתי... וכבר עברו...
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 19:56 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם+כינוי:רומי גריינגר
סיבת הקבלה:כי זה נישמע כיףףףףף כמה אהיה פעיל/ה:כמה שאוכל הערות/הארות/בקשות ועוד: -------------------- אני ממש רוצה ליהיות משתמשת החודש... פחחח אין לך סיכוי! אני כול יום גולשת באתר נו אז מה מלא עושים את זה! פתחתי מלא פורומים בטח הרוב זה ספאם האמת שלא... כן בטח את סתם מורידה לי בלי סיבה אני מנתקת איתך קשר! בסדר את סתם ילדה שחושבת שהיא מלכת העולם... שבוע לאחר מכן: יש אני משתמשת החודש! מסקנה: תאמינו בעצמכם ותוציאו אנשים שלילים מהחיים שלכם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 20:37 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
על מה האזהרה ![]() -------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
(האגריד להארי, סוף הספר הרביעי) שלום לכולם יש לי בפאנפיק החדש שלי כבר 5 פרקים הוא חזר... תרשמו תמליצו תגיבו ותדרגו 5 אתם לא תתחרטו! 5 כבר נרשמו לעדכוני הפאנפיק בוא תשלים ל6! ![]() הפתעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם חג שמח!! אני במסדר עוף החול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסדר עוף החול! ![]() כי מישהו פה חייב להביס את וולדמורט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 21:25 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:12 PM
|
||||||
ממממ, אני לא רוצה להישמע ממורמר, אבל כשהייתי חבר במסדר עוף החול, כתבתי איזה 30 סיקורים, ואנשים כתבו לי עליהם "מגניב!" "איזה יופי! אז עניתי להם: "תודה!" ואז המנהלת הגיע ואמרה... ספאם!!!!! אז זה הסיפור, בההההההההה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ורומי גריינג'ר- התקבלת! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 23:03 PM
|
||||||||
![]() סקיב ![]() |
ליבי איתך ![]() ![]() ![]() -------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
(האגריד להארי, סוף הספר הרביעי) שלום לכולם יש לי בפאנפיק החדש שלי כבר 5 פרקים הוא חזר... תרשמו תמליצו תגיבו ותדרגו 5 אתם לא תתחרטו! 5 כבר נרשמו לעדכוני הפאנפיק בוא תשלים ל6! ![]() הפתעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם חג שמח!! אני במסדר עוף החול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסדר עוף החול! ![]() כי מישהו פה חייב להביס את וולדמורט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 08:48 AM
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
וזה ספאם כי לא מעתיקים סיקורים מויקיפוטר. ודבר שני, תפעיל אותנו. משעמם פה. אני רוצה לפרוש. אולי תפרסם פעילויות? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 11:12 AM
|
||||||||
דבר ראשון, זה בעיקר נו"ד, דבר שני, אני לא מדבר על הסיקורים שהעתקתי, אלא על הסיקורים שקיבלתי עליהם תגמול, והספאם היה על הודעת ה-"תודה..." -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 11:40 AM
|
||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לדוגמה. זה לדוגמה. וגם, זה לא נכון. זה נעול כי זה מועתק. דבר שני, כשאתה כותב "פעילויות מסביב לשעון" אתה מצפה רק מאיתנו לפתוח אותם? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 12:11 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
די לריב
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
|
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 12:14 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי: הנסיך חצוי דם
סיבת הקבלה: כי בא לי ללמוד קסמים להגנה כמה אהיה פעיל/ה:כמה שאפשר הערות/הארות/בקשות ועוד:צד -------------------- רייבנקלו הבית הכי טוב
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 12:34 PM
|
||||||||||||
לא, הם פשוט נעלו לי, הספאם היה על הודעות לא בונות... וזה בעיקר נו"ד, עם פעילויות מידי פעם, אין לי בעיה לשנות את השער, וחצוי חמוד, התקבלת... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 13:01 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 13:02 PM
|
||||||||||||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נועם אשכרה אמרה לך שבגלל שזה מועתק -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 13:51 PM
|
||||||||||||||||||
ממ, אני אומר שוב, לא קיבלתי על זה אזהרה, היא רק נעלה לי, קיבלתי ספאם על תגובות לא בונות... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |