![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (114) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 8 2021, 16:46 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
מממ, אחלה של דיון, אבל אני חושב שבמקרה כזה- אתה מכיר את הילדים כבר שנים, אז אתה יודע מי נאמן ומי לא, אבל אחלה רעיוןןן
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2021, 16:49 PM
|
||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם לענות -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 8 2021, 17:32 PM
|
||
אני אוסיף ללינקייה בעמוד הפתיחה, בערב, שאני אהיה על מחשב, טוב?
|
|
פורסם ב: Mar 8 2021, 17:32 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי:אלה, אהלרהמיוני
סיבת הקבלה כי שי-לי המליצה לי וזה נשמע כיף אני פעיל מצטיין אכן כן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2021, 17:33 PM
|
||
בפנייייייםםםםםםםםם
|
|
פורסם ב: Mar 9 2021, 10:42 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם, כינוי: אריאל מהקורה123
סיבת הקבלה :כי צבא דמדלדור זה מגניב אני פעיל מצטיין כמובן -------------------- חוכמה בלי גבולות היא אוצר לדורות
I love books אני חכם אני ברבלינקו אריאלIדתיIאלרג"הI12Iרבליינקו לתרום לי חרמשים וספרים בבקשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2021, 15:20 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2021, 16:12 PM
|
||
גם בפניםםםם
|
|
פורסם ב: Mar 9 2021, 19:29 PM
|
||
מזלטוב
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2021, 16:49 PM
|
||
פחחח, יש מישהו שלא התקבל? ולמה אני שואל את עצמי?
|
|
פורסם ב: Mar 10 2021, 19:06 PM
|
||
חיח
|
|
פורסם ב: Mar 10 2021, 20:16 PM
|
||
אני אוהבבבבבבבב להספיםםםםםםםםםם אבל אפשר להספיםםםםםםםם רק פההההההההה
סתאםםםם!!!! מה המצב חבר'ה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2021, 21:52 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
חידה צ"דית
שלום לכם ילדים וילדות צד"ים וצד"ות! רציתי להכריז לכם על פרויקט חדש! מידי פעם אני יעלה לכאן חידה שקשורה לצ"ד, ואתם תצטרכו לענות עליה במהירות. במידה וצדקתם, יכול להיות שתזכו בחרבות מצולבות! אך במידה ולא... ![]() ![]() ![]() סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אז תצטרכו לחכות לחידה הבאה ![]() ואם אין לנו כוח ![]() אז תחשבו טוב ![]() בכל מקרה, כל פעם שאתם תהיו הראשונים שענו/תענו תשובה מאוד מדיוקת או מפורטת אתם תקבלו חרב מצולבת! וואו, נשמע שווה יש עוד? ברור! מידי כמה זמן, אז מי שהצטיין בכל החידות יקבל את התואר אלוף החידות ויקבל 2 חרבות מצולבות! אנחנו כבר בשוק ![]() מה השאלה? כי רציתי שיהיה לי עוד מלא חרבו... כלומר שיהיה לכם עוד מלא חרבות מצולבות... טוב, טוב, שמענו יש עוד תנאים? כן, מלבד הכיף הגדול תצטרכו לעמוד בכמה חוקים: 1: את התשובות לשלוח אלי בפרטי 2: נא לא להעזר באתרים אחרים למיניהם כמו ויקיפוטר האינציקלופדיה וכולי... אבל כן ניתן להעזר בספרים עצמם 3:אם יהיה שינוי בתוכנית מידי פעם אודיע ולחידה של היום ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() הגידו שמות של לפחות שלושה ילדים בצ"ד ששמם הפרטי נגמר באות נון סופית ![]() [ בהצלחה! [/align] -------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
(האגריד להארי, סוף הספר הרביעי) שלום לכולם יש לי בפאנפיק החדש שלי כבר 5 פרקים הוא חזר... תרשמו תמליצו תגיבו ותדרגו 5 אתם לא תתחרטו! 5 כבר נרשמו לעדכוני הפאנפיק בוא תשלים ל6! ![]() הפתעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם חג שמח!! אני במסדר עוף החול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסדר עוף החול! ![]() כי מישהו פה חייב להביס את וולדמורט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2021, 08:31 AM
|
||
נוויל
ומישהו לא ממש מוכר נייג'ל וולפרט זה מה שמצאתי -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2021, 13:46 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריך שנגמרים בנו"ן סופית?
או מתחילים ב-נון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |