![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (114) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 27 2021, 21:09 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
כולם תוגמלו!!!!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2021, 21:12 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: יעל, היפהפייה הלא נרדמת
סיבת הקידום: פעילות קישור לפעילות וכדומה: שלוש תגובות למעלה ⚔️⚔️⚔️ שם+כינוי: יעל, היפהפייה הלא נרדמת דרגה קודמת חבר רגיל דרגה שאליה אני רוצה לעלות מורה מתחילה ⚔️⚔️⚔️ -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2021, 21:49 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: יעל, יעל שקולניק הקוסמת!
סיבת הקבלה נשמע כיף להילחם אני פעיל מצטיין כןכןכן ⚔️⚔️⚔️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 27 2021, 21:51 PM
|
||
תיקנתי לכולם!!!!
|
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 07:49 AM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: בן פורת יוסף סיבת הקבלה: כי צריך לסלק את אמברידג' אני פעיל מצטיין: ברור ⚔️⚔️⚔️ -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 08:46 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם+כינוי: צור יגר
סיבת הקבלה: זה נשמע נחמד אני פעיל מצטיין: אפשר לומר -------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
(האגריד להארי, סוף הספר הרביעי) שלום לכולם יש לי בפאנפיק החדש שלי כבר 5 פרקים הוא חזר... תרשמו תמליצו תגיבו ותדרגו 5 אתם לא תתחרטו! 5 כבר נרשמו לעדכוני הפאנפיק בוא תשלים ל6! ![]() הפתעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם חג שמח!! אני במסדר עוף החול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסדר עוף החול! ![]() כי מישהו פה חייב להביס את וולדמורט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 10:38 AM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי
מני יכולים להיות שני סגני מנהל ? -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 10:56 AM
|
||||
לפי חוקי הפורום צריך עד שני מנהלים בכל קבוצה, אבל בקשר לסגני מנהל - אין לי מושג... אילו הוא/היא לא היה/היתה בצ"ד.. משחק משפחה במשחק משפחה הזה, כמו שאתם מבינים לפי הכותרת, תוכלו להגיב מה היה קורה אילו דמות מצ"ד לא הייתה בצד. כדי שלא יתבלבלו בין המ"פ למ"פ של למה מישהו הצטרף לצ"ד, אז תוסיפו * לתגובה במ"פ הזה. בשלב הראשון בוחרים דמות חברה בצ"ד מהספרים, ובשלב השני והשלישי אתם תכתבו מה היה קורה אילו הדמות לא היתה חברה בצ"ד. הנה דוגמה: משתמש א': אילו *חבר/ה בצ"ד* משתמש ב': לא היה/היתה בצ"ד משתמש ג': *מה היה קורה אילו הוא/היא לא היה/היתה בצ"ד לדוגמא: משתמש א': אילו לונה לאבגוד משתמש ב': לא היתה בצד משתמש ג': לא היו מקימים את צ"ד מחדש בספר השביעי עריכה: שם+כינוי: אבישג ובצד סיבת הקידום: מ"פ קישור לפעילות וכדומה: מה שלמעלה ⚔️⚔️⚔️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 11:35 AM
|
||||||
התכוונתי שיזה מנהל נוסף, רק שאני מעדיף לכנות אותו "סגן מנהל" כדי שאוכל לתת קו ברור יותר לקבוצה, והסגן יהיה זה שמאשר פעילויות, אך לא ממש מחליט, אבל כן, מנהל לכל דבר ועניין.... ולא, אני לא חושב שיכולים להיות שני סגנים, אבל אני בעוד בערך שנה עוזב פה, ואז אני אעביר למישהי אחרת, ויכול להיות שלךךךך- וקודמתתת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 11:38 AM
|
||
אה... אתה יכול לתגמל אותי על המ"פ ולהעלות אותי דרגה?
⚔️⚔️⚔️לונה לאבגוד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 11:39 AM
|
||
כן, העליתי, וצירפתי את כולם!!!!
|
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 11:41 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אפשר יותר מסגן אחד?
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 11:44 AM
|
||
תכלס כן, אבל הוא לא יהיה מנהל רישמי...
|
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 11:50 AM
|
||||||||
אה שיפרתי את הקודים מני
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 11:50 AM
|
||||||
![]() סקיב ![]() |
אילו נוויל לונגבוטום -------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
(האגריד להארי, סוף הספר הרביעי) שלום לכולם יש לי בפאנפיק החדש שלי כבר 5 פרקים הוא חזר... תרשמו תמליצו תגיבו ותדרגו 5 אתם לא תתחרטו! 5 כבר נרשמו לעדכוני הפאנפיק בוא תשלים ל6! ![]() הפתעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם חג שמח!! אני במסדר עוף החול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסדר עוף החול! ![]() כי מישהו פה חייב להביס את וולדמורט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |