![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (114) « ראשון ... 25 26 [27] 28 29 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 19 2021, 11:10 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי: יואב + הארי855
קישור לפעילות, משחק משפחה, סיקור, תגובה וכדומה: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8796444 כמה חרבות מצולבות אני צריך לקבל (חצי חרב מוצלבת עד חמש חרבות מוצלבות): 2 חרבות מוצלבות הערות/הארות/בקשות ועוד: שם+כינוי: יואב + הארי855 דרגה שאליה אני רוצה לעלות: חבר מצטיין כמה חרבות מצולבות יש לי: אם זה יתקבל יהיו לי 2 הערות/הארות/בקשות ועוד: -------------------- מסדר עוף החול
![]() ![]() [URL=https://hportal.co.il/index.php? ![]() תלחצו על הקישור!!! https://hportal.co.il/index.php?showuser=75248 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2021, 11:23 AM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
אילו הוא/היא היה/היתה בצ"ד.. משחק משפחה במשחק משפחה הזה, כמו שאתם מבינים לפי הכותרת, תוכלו להגיב מה היה קורה אילו דמות לא מצ"ד הייתה בצד. בשלב הראשון של המ''פ בוחרים דמות שלא חברה בצ"ד מהספרים, ובשלב השני והשלישי אתם תכתבו מה היה קורה אילו הדמות הייתה חברה בצ"ד. הנה דוגמה: משתמש א': אילו *דמות לא בצ"ד* משתמש ב': היה/היתה בצ"ד משתמש ג': *מה היה קורה אילו הוא/היא היו בצ''ד* לדוגמא: משתמש א': אילו האגריד משתמש ב': היה בצ''ד משתמש ג': הפגישות לא היו בחדר הנחיצות, כי האגריד לא יכול היה להיכנס לחדר עריכה: שם+כינוי: יעל, בצד סיבת הקידום: מ"פ קישור לפעילות וכדומה: מה שלמעלה ⚔️⚔️⚔️ -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2021, 11:34 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אילו
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2021, 11:35 AM
|
||
דראקו מאלפוי
-------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2021, 11:36 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה בצ''ד
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2021, 12:10 PM
|
||
אמרידג' הייתה תופסת אותם בקלות
-------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2021, 12:41 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אילו
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2021, 13:08 PM
|
||
אמברידג'
|
|
פורסם ב: Mar 19 2021, 13:09 PM
|
||
הייתה בצד
|
|
פורסם ב: Mar 19 2021, 13:55 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלו הלו! הורידו לי את האזהרה! אני מגיש במוצ"ש בקשה מחודשתתתתתת
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2021, 13:59 PM
|
||
ישש
|
|
פורסם ב: Mar 19 2021, 14:25 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
קולולו!!!!!!!!!!!!11
-------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
(האגריד להארי, סוף הספר הרביעי) שלום לכולם יש לי בפאנפיק החדש שלי כבר 5 פרקים הוא חזר... תרשמו תמליצו תגיבו ותדרגו 5 אתם לא תתחרטו! 5 כבר נרשמו לעדכוני הפאנפיק בוא תשלים ל6! ![]() הפתעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם חג שמח!! אני במסדר עוף החול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסדר עוף החול! ![]() כי מישהו פה חייב להביס את וולדמורט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2021, 14:40 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא היה צ"ד -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 19 2021, 14:45 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
לפי החוקים צריך להירשם למשפחה כדי להגיב בה...
-------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
(האגריד להארי, סוף הספר הרביעי) שלום לכולם יש לי בפאנפיק החדש שלי כבר 5 פרקים הוא חזר... תרשמו תמליצו תגיבו ותדרגו 5 אתם לא תתחרטו! 5 כבר נרשמו לעדכוני הפאנפיק בוא תשלים ל6! ![]() הפתעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם חג שמח!! אני במסדר עוף החול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסדר עוף החול! ![]() כי מישהו פה חייב להביס את וולדמורט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2021, 14:47 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רשומה, תסתכל ברשימה..
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |