![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (114) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 11:51 AM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
סבבה, אני מתקן, לא טעיתי...
ואגב, אבישג, כדי לנהל יחד איתי תצטרכי לפרוש מהמסדר, כי אי אפשר יחד שני קבוצות, אני אגיש בקשה לפתיחה בעוד שבועיים... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 11:56 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️ג'ורג' וויזלי אהוב עלי מביניהם
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 11:56 AM
|
||
⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️ עליי הרמיוני
ואין לי משוג, שראית את ההודעה שלי? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 11:57 AM
|
||||
איפה? עריכה: אני לא עוזבת את המסדר עד שבגדתי בו פעם אחת ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 11:57 AM
|
||||
זאת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 12:00 PM
|
||||
לא היה בצד עריכה: ערכתי את ההודעה למעלה עריכה: שם+כינוי: אבישג, בצד הלוחמ\ת החדש\ה שבחרתי לצבא דמבלדור: סדריק דיגורי למה דוקא היא מתאימה: כי סדריק הוא עבר את טורניר הקוסמים המשולש, את גביע האש, את הדרקונים, את רמז הביצה, וסיים אותו מהר, ואת המבוך השלם, ועוד ניצח בו כמעט! צריך בשביל זה צריך אומץ, כמו שיש מתי שנלחמים נגד אוכלי המוות, מה שלומדים בצ"ד. הערות\הצעות\שאלות\משפחת צבא דמבלדור!: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 12:04 PM
|
||||||
בסדר, אני אעביר למישהו אחר, אני אשאל את הייפיפייה... וכן! יעל היא הסגנית של צבא דמבלדור! ![]() ![]() ![]() אז תודה בכל זאת, ואם את מתחרטת, את מוזמנת לחזור.... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 12:10 PM
|
||
טוב, אני לא אחזור נראלי, אבל כנראה שעדין אהיה פעילה
![]() אוף בדיוק הכנתי משהו שקשור לניהול אבל לא משנה... מזל"ט! עוד שבועיים אצטרך לפרוש ![]() ![]() הכנתי סמל ללוחם החודש אבל לא נורא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 12:12 PM
|
||||
מה יקרה אם תפרשי? פה יהיה הרבה יותר מושקע! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 12:17 PM
|
||||||
טוב, אעשה ניסיון ואם אראה שיותר פעיל פה אהיה פה, ואם לא אחזור למסדר נ.ב מד האזהרות שלך ריק? "2. מד אזהרות ריק, והיסטוריית אזהרות בת שלושה שבועות (כלומר- הפעם האחרונה שקיבלתם אזהרה צריכה להיות לפני שלושה שבועות)." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 12:23 PM
|
||||||||
לכן אני מחכה, מאסטר, עוד שלוש שבועות ירד לי האזהרה, ואז אני אבקש אישורררר -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 12:26 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם מודעים לזה שהמסדר ופה זה ממש לא אותו דבר?
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 12:27 PM
|
||||
מה הכוונה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 12:28 PM
|
||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המסדר זאת קבוצה, ופה זאת משפחה. אני גם הולכת לבקש מאורי את הקבוצה שלי, ושל כריס תכף תיפתח והוא שומר לי מקום:) -------------------- 💋
|||||
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 12:30 PM
|
||||||||
מממ, אני גם מגיש בקשה עוד כמה שבועות, אני רק בודק מי פה רוצה להיות בקבוצה, סוג של הכנה כזאת... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |