![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (114) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 13:39 PM
|
||||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
את מוזמנת לחפור, זה די נו"ד, לא משנה, גם אני במתחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 13:40 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו מגניב
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 13:40 PM
|
||||||
![]() סקיב ![]() |
להתייחס! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
(האגריד להארי, סוף הספר הרביעי) שלום לכולם יש לי בפאנפיק החדש שלי כבר 5 פרקים הוא חזר... תרשמו תמליצו תגיבו ותדרגו 5 אתם לא תתחרטו! 5 כבר נרשמו לעדכוני הפאנפיק בוא תשלים ל6! ![]() הפתעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם חג שמח!! אני במסדר עוף החול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסדר עוף החול! ![]() כי מישהו פה חייב להביס את וולדמורט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 13:41 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגבתי..
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 13:41 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
על מה?
-------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
(האגריד להארי, סוף הספר הרביעי) שלום לכולם יש לי בפאנפיק החדש שלי כבר 5 פרקים הוא חזר... תרשמו תמליצו תגיבו ותדרגו 5 אתם לא תתחרטו! 5 כבר נרשמו לעדכוני הפאנפיק בוא תשלים ל6! ![]() הפתעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם חג שמח!! אני במסדר עוף החול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסדר עוף החול! ![]() כי מישהו פה חייב להביס את וולדמורט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 13:42 PM
|
||
על מה שאמרת..
באיזו דרגה אני אמורה להיות? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 13:45 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
את אמורה להיות בדרגת מורה מתחיל. והתכוונתי שמני יתייחס לשאלה שלי...
-------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
|
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 13:46 PM
|
||
מגניבב אני באמת אמורה ללמד?
תשלח ינשוף... -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 13:49 PM
|
||||||||
שים לב, אני מתייחס, זה עובד ככה, סגן ראש המשםחה הוא לפי ההשקעה, ואין כרגע מאחר שזו משפחת מעבר, והעיתי לך שתי חרבות. ולא, זה לא לפי מספר חרבות אלא לפי בחירות מסודרות שנערוך לאחר שיאשרו את הקבוצה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 13:49 PM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
לא, את לא באמת מלמדת, זה רק השם של הדרגה... ובנוגע לינשוף אין לי מקום בתיבת הינשופים, ואין לי כוח לפונת אותה... -------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
|||
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 13:50 PM
|
||
פחחח, בקיצור עניתי אם לא שמת לב, ולא, בינתיים את לא אמורה ללמד, ביינתיייםםםםם
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 13:50 PM
|
||
או חיח מגניב
|
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 13:51 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*תדמיינו פה את הטופס הרשמה שאני לא יכולה לשים כי אני בטלפון*
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
אממ
|
|
|
||
בסדר, פחחח, התקבלת, בכל מקרה, העליתי לנטע...
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |