![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (114) « ראשון ... 33 34 [35] 36 37 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 14:59 PM
|
||||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה שאת אומרת שתדווחי זה לא ספאם? סתםםםםם לא משנה, הי! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 15:05 PM
|
||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זו הודעה עם תוכן, לא ריקה. כן היי -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 15:07 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תרשמו אותי אבל רק כי אני בטוח מתישהו אגיב פה בטעות
אנלא מתכוונת להגיב פה מרצוני כנראה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 15:11 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אני באמת לא התכוונתי לכתוב ספאם זה פשוט נורא קשה בטלפון
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 15:12 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 15:13 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
היי
-------------------- מסדר עוף החול
![]() ![]() [URL=https://hportal.co.il/index.php? ![]() תלחצו על הקישור!!! https://hportal.co.il/index.php?showuser=75248 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 15:20 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה צ''דניקים?
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 15:48 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
בסדר...
-------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
(האגריד להארי, סוף הספר הרביעי) שלום לכולם יש לי בפאנפיק החדש שלי כבר 5 פרקים הוא חזר... תרשמו תמליצו תגיבו ותדרגו 5 אתם לא תתחרטו! 5 כבר נרשמו לעדכוני הפאנפיק בוא תשלים ל6! ![]() הפתעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם חג שמח!! אני במסדר עוף החול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסדר עוף החול! ![]() כי מישהו פה חייב להביס את וולדמורט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 15:54 PM
|
||
מה הקישור שבחתימה?
|
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 15:57 PM
|
||||
בפניםם -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 16:04 PM
|
||
כל מי שרוצה מתקבל?
|
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 16:10 PM
|
||
כן, אבל לאו דווקא שיתקבל לקבוצההה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 16:11 PM
|
||
הבנתי- לקבוצה יהיה תנאים?
|
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 16:12 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
מן הסתם כן
זה חובה -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2021, 16:13 PM
|
||
כמו מה למשל?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |