האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

קפיצה לעמוד (114) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

⚔️משפחת צבא דמבלדור!⚔️, יאללה צבא דמבלדור!
פורסם ב: Feb 28 2021, 15:03 PM
צטט הודעה

אני שר הקסמים בעולם משלי

פרטי משתמש
קבוצה: אסירי אזקבאן
חרמשים: 1706
מגדר:male
משתמש מספר: 74105
חפצי המשתמש: צפה

העליתי אותך דרגהההה

--------------------

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Feb 28 2021, 16:54 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 7680
מגדר:female
משתמש מספר: 71849

שם+כינוי: ליבי, בצד
סיבת הקבלה: כי אני רוצה להתקבל (סיבה מספיק טובה לא?)
כמה אהיה פעיל/ה: כל הזמן שאני ערה.
הערות/הארות/בקשות ועוד:

--------------------
ליבי 😼 13 😼 She/her

אנשים תוהים למה אני מחכה כבר לסיום שנת 2023 מה שהם לא יודעים זה שיוצא ספר חדש של פרסי ג'קסון

אני בחתימה של ליביייי
אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :>
אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3>

---------
פורסם ב: Feb 28 2021, 18:19 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 7031
מגדר:
משתמש מספר: 73986

נשף מסדר יאייי

---------
פורסם ב: Feb 28 2021, 22:10 PM
צטט הודעה

אני שר הקסמים בעולם משלי

פרטי משתמש

התקבלת!!

--------------------

---------
פורסם ב: Feb 28 2021, 22:20 PM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
חרמשים: 948
משתמש מספר: 75008

אם אני רוצה לפתוח דיון חדש אני צריך אישור?

--------------------
"מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
(האגריד להארי, סוף הספר הרביעי)
שלום לכולם
יש לי בפאנפיק החדש שלי כבר 5 פרקים
הוא חזר...
תרשמו תמליצו תגיבו ותדרגו 5 אתם לא תתחרטו!
5 כבר נרשמו לעדכוני הפאנפיק בוא תשלים ל6!
User Posted Image
הפתעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וגם חג שמח!!
אני במסדר עוף החול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מסדר עוף החול!

User Posted Image
כי מישהו פה חייב להביס את וולדמורט

---------
פורסם ב: Feb 28 2021, 23:08 PM
צטט הודעה

אני שר הקסמים בעולם משלי

פרטי משתמש

לא

--------------------

---------
פורסם ב: Mar 1 2021, 09:40 AM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
חרמשים: 547
מגדר:female
משתמש מספר: 74407

שם+כינוי:שקד הודיה
סיבת הקבלה:כי זה מגניב טוצריך לסלק את אמברידג'
כמה אהיה פעיל/ה:מאוד
הערות/הארות/בקשות ועוד:היי

--------------------
הארי פוטר זאת ההמצאה האנושית החשובה ביותר חוץ מהגלגל והכתב

---------
פורסם ב: Mar 1 2021, 09:51 AM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
חרמשים: 3792
מגדר:
משתמש מספר: 75118

שם+כינוי: יעל, יעל שקולניק הקוסמת!
המקצוע שבחרתי: טיפול ביצורי פלא
מי ילמד/תלמד אותו ולמה: האגריד כמובן כי הוא יודע הרבה עליהם וגם לא משת"פ של אמברי- המעצבנת!
הערות/הארות/בקשות ועוד:

---------
  פורסם ב: Mar 1 2021, 10:47 AM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 37
מגדר:
משתמש מספר: 73979

שם+כינוי:soapy server
סיבת הקבלה:זה נשמע מעניין
כמה אהיה פעיל/ה: תלוי כמה זמן יהיה לי
הערות/הארות/בקשות ועוד:

--------------------
בברכה,
גלעד סולומון
-------------------

---------
פורסם ב: Mar 1 2021, 11:21 AM
צטט הודעה

"Different doesn't mean wrong"

פרטי משתמש
חרמשים: 37585
מגדר:
משתמש מספר: 73807

שם+כינוי: רינג, רינגמשהוארוך
המקום שבחרתי ותיאור של איך הוא נראה כשהפכו אותו למפקדה/המקום שחברי צ"ד בנו, איפה הוא ותיאור שלו: הדבושרניהה, אותו דבר, הם בנו מפקדה במרתף, evil.gifחעעחעחעחעחעevil.gif
איך חברי צ"ד יגנו על המקום/למה המקום מוגן מספיק כדי שלא ימצאו אותנו: כי זה מרתף!
הערות/הארות/שאלות/מפקדות: טה דההההההההההה

שם+כינוי: רינג, רינגמשהואקוך
הלוחמ\ת החדש\ה שבחרתי לצבא דמבלדור: אני!
למה דוקא היא מתאימה: כי אני משמשממשמשמשמשממשמשמשמשמשמשמש רוצה לעזור להם בהבסת אוכלי המוות! ואז נאי אגנוב להם את שרביט הבכור והגלימה והטבעת ואהיה בלתי מנוצח!
הערות\הצעות\שאלות\משפחת צבא דמבלדור!:

שם+כינוי: רינג, רינגמשהואורך
המקצוע שבחרתי: גילוי עתידות
מי ילמד/תלמד אותו ולמה: צו צאנג מכיוון שהיא תומכת בחברים וגילוי עתידות בסיסו על עבודת צוות! (אין לי באמת מושג אם זה נכון אבל זה מפיק! fadeba25z.gif )
הערות/הארות/בקשות ועוד:

השתתפתי בשלוש פעילויות וסקרררררררררר

קישור לפעילות, משחק משפחה, סיקור, תגובה וכדומה: ממש כא לעמלה!
כמה חרבות מצולבות אני צריך לקבל (חצי חרב מוצלבת עד חמש חרבות מוצלבות): 11 חרבות מצולבות
הערות/הארות/בקשות ועוד: יאי!

דרגה שאליה אני רוצה לעלות: הדרגה שמצתאימה ל11 חרבות
כמה חרבות מצולבות יש לי: 11
הערות/הארות/בקשות ועוד:יאי!

--------------------

Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio

User Posted Image

"Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met."
(Yuu Otosaka, Charlotte)

---------
פורסם ב: Mar 1 2021, 12:28 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
חרמשים: 3792
מגדר:
משתמש מספר: 75118

QUOTE (דומבילדוררר @ Feb 25 2021, 18:13 PM)
התקבלתם! מזל טוב!

ו... סקר ראשון!!!

סקר מיוחד:
איזו דמות היא האהובה עליכם בצבא דמבלדור?

ג'יני וויזלי ברור th_117_.gif

שם+כינוי: יעל, יעל שקולניק הקוסמת!
המקום שבחרתי ותיאור של איך הוא נראה כשהפכו אותו למפקדה/המקום שחברי צ"ד בנו, איפה הוא ותיאור שלו: המחילה, כריות על אזור המטבח של מולי והכריות יהיו מהחדרים של בני משפחת וויזלי כי צריך לחסוך בעלויות. מולי תסכים כי הארי ישאל אותה!
איך חברי צ"ד יגנו על המקום/למה המקום מוגן מספיק כדי שלא ימצאו אותנו: חברי המסדר בכל מקרה הטילו כישופים על הבית לכן הוא בטוח!
הערות/הארות/שאלות/מפקדות: :)

---------
פורסם ב: Mar 1 2021, 13:02 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 175
מגדר:
משתמש מספר: 75248

]שם+כינוי:[/B] יואב + הארי855
סיבת הקבלה: כי צבא דמבלדור זה הצבא הכי אדיר בעולם! d16c4689.gif
כמה אהיה פעיל/ה: אלף אחוז מתוך מאה finger.gif
הערות/הארות/בקשות ועוד: בבקשה תקבלו אותי fadeba25z.gif

--------------------
מסדר עוף החול

User Posted Imageupload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d1/Fenix-1.gif
User Posted Image
[URL=https://hportal.co.il/index.php?
User Posted Image
תלחצו על הקישור!!!
https://hportal.co.il/index.php?showuser=75248

---------
פורסם ב: Mar 1 2021, 13:06 PM
צטט הודעה

אני שר הקסמים בעולם משלי

פרטי משתמש

אני אוסיף בקרוב את כולם, וגם אותך רינגרינגגג

--------------------

---------
פורסם ב: Mar 1 2021, 13:12 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
חרמשים: 12890
משתמש מספר: 74870

שם+כינוי: הארי פוטר8888, נעם זיו
סיבת הקבלה: כי אני רוצה
כמה אהיה פעיל/ה: הרבה בע"ה
הערות/הארות/בקשות ועוד:

--------------------
"בחיים אל תגיד בחיים כי בחיים לא תצא מהחיים האלה בחיים"

יאללה רייבנקלו

חוכמה בלי גבולות היא אוצר לדורות.

[ALIGN=Center]צילום || נעם || דתי || 13 || אלרג"ה || רייבנקלו

לא זמין...

---------
פורסם ב: Mar 1 2021, 13:31 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 5321
משתמש מספר: 74869

User Posted Image

סיקור דמות || הרמיוני גריינג'ר

מכיל ספויילרים.

תעודת זהות:

❖שם מלא: הרמיוני ג'ין גריינג'ר (וויזלי) (באנגלית: Hermione Jean Granger-Weasley)

❖תאריך לידה: 19 בספטמבר 1979 (לא רשמי)

❖מקום לידה: בריטניה

❖סטטוס דם: בת מוגלגים

❖שיוך בית: גריפינדור

❖מראה חיצוני: שיער ארוך סבוך בצבע חום ושיניים קדמיות בולטות. בספרים הראשונים הרמיוני מתוארת כבעלת יופי רגיל ולא יוצא דופן ובספרים שלאחר מכן היא מתוארת כיפה מאד.

❖בני משפחה:
אדון וגברת גריינג'ר (הורים)
רון וויזלי (בעל)
רוז והוגו וויזלי (ילדים)
הארי פוטר (גיס)
מולי וארתור וויזלי (חותנים)

❖הופעה ראשונה בספרים: בספר הראשון (השנה הראשונה), על הרכבת להוגוורטס, כאשר היא עוזרת לנוויל לונגבוטום לחפש את הקרפד שלו שנעלם.

רקע:

הרמיוני נולדה כבת להורים מוגלגים שמקצועם רפואת שיניים ועד לגיל 11 לא ידעה כלל שהיא מכשפה.

כשהגיעה הרמיוני לגיל 11 החלה ללמוד בבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות.
שנה ראשונה:

הרמיוני מופיעה לראשונה בספר הראשון, כאשר היא נכנסת לקרון של הארי פוטר ורון וויזלי במטרה לחפש את הקרפד של נוויל לונגבוטום, תלמיד אחר מן השכבה. מההתחלה היא מפגינה את בקיאותה בנושאים השונים ובחכמתה הרבה ומעצבנת את רון וויזלי כאשר היא מתפארת שסיימה לקרוא את כל הספרים עוד לפני תחילת הלימודים. בטקס המיון היא מתמיינת לבית גריפינדור, לאחר שהמצנפת התלבטה אם לשלוח אותה לרייבנקלו מפאת חכמתה. הארי ורון מתייחסים אליה כאל שחצנית ובעצם בתחילת השנה הראשונה אין לה חברים כלל.
בליל כל הקדושים מוכנס טרול לטירה והולך לשירותים שבהם הסתגרה הרמיוני לאחר שנעלבה מרון. הארי ורון מצילים אותה מהטרול ומאז הם נהפכים לשלושה חברים טובים, שנמצאים כמעט תמיד יחד. הרמיוני מרבה לעזור להארי ולרון בשיעורי הבית ולרסן אותם מידי פעם כאשר הם מתכוונים לעבור על חוקי בית הספר.
במשך השנה הראשונה הרמיוני מסרבת לעבור על חוקי בית הספר והם חשובים לה ביותר, אך לקראת סוף השנה הראשונה עוברת על מספר חוקים כאשר הולכת להציל את אבן החכמים מידי פרופסור קווירל - אוכל מוות במסווה, יחד עם הארי ורון. במסע הזה היא מפגינה את יכולת החשיבה הלוגית שלה, שרוב הקוסמים מתקשים בה, כאשר מצליחה לגבור על מכשול חידת הלוגיקה של פרופסור סנייפ. המסע להצלת אבן החכמים הוא הפעם הראשונה שבה מתגלה מידת האומץ שלה, שבשלה מויינה לגריפינדור.

שנה שנייה:

בשנה השנייה בהוגוורטס, הרמיוני מתאהבת בגילדרוי לוקהרט - פרופסור להתגוננות מפני כוחות האופל. למרות שניתן היה לראות את חוסר בקיאותו בחומר הנלמד, המשיכה לחפות עליו ולהסביר את מעשיו, עד שהתגלה בסוף השנה שהוא מתחזה שגנב את שמם ואת עלילותיהם של קוסמים אחרים.
במהלך השנה השנייה חדר הסודות נפתח, לאחר שבפעם הקודמת שבו נפתח - 50 שנים לפני כן, מתה ילדה מבית הספר. מפלצת מסתובבת בטירה ותוקפת בני מוגלגים. במטרה לגלות מי משחרר את המפלצת הרמיוני רוקחת שיקוי פולימיצי - שיקוי שהופך את המשתמש בו לאדם אחר. היא ממשיכה בחקר הנושא של "חדר הסודות" במהלך כל השנה.
מיד לאחר שמצאה מידע על המפלצת השוכנת בחדר הסודות, מותקפת הרמיוני בהיותה בת מוגלגים על ידי אותה מפלצת - נחש הבסיליסק, בעודה אוחזת בפתק ועליו המידע שמצאה. פתק זה הוא שעזר להארי ולרון לגלות את האמת על חדר הסודות ולהציל את אחותו הקטנה של רון - ג'יני וויזלי, שנלקחה פנימה.
הרמיוני מתעוררת מהתרדמה זמן קצר לאחר שבית הספר שוחרר מאימת הבסיליסק, ומתאכזבת לגלות שכל מבחני סוף השנה בוטלו בהוראת דמבלדור, מנהל בית הספר.

שנה שלישית:

הרמיוני נפגשת עם הארי ורון זמן קצר לפני תחילת הלימודים בסמטת דיאגון, שם הם עורכים קניות לשנת הלימודים. הרמיוני קונה שם את חיית המחמד שלה - חתול בשם קרוקשנקס, שנוהג לרדוף אחרי סקאברס - עכברוש המחמד של רון.
בשנה השלישית בהוגוורטס התלמידים נדרשים לבחור מקצועות לימוד והרמיוני נרשמת לכולם. מכיוון שמערכת השעות שלה בלתי אפשרית, פרופסור מקגונגל, ראש בית גריפינדור, מעניקה לה מחולל זמן - מכשיר דמוי שעון חול שיכול להחזיר את המשתמש בו כמה שעות אחורה. כך מצליחה הרמיוני להגיע במהלך השנה לכל השיעורים שנרשמה אליהם.
בשנה השלישית בורח מאזקבאן האסיר סיריוס בלק, שנודע שגרם למותם של בני הזוג פוטר, הוריו של הארי ולרצח 13 מוגלגים.
הרמיוני חוששת שסיריוס מחפש את הארי ורוצה לפגוע בו ולכן מדווחת לפרופסור מקגונגל על המטאטא שקיבל הארי - מטאטא "אש המחץ" שנחשב ברמה בינלאומית גבוהה, מכיוון שלא התקבל שום פתק שמעיד על שם השולח. המטאטא נלקח לבדיקות והארי ורון כועסים מאד על הרמיוני ולא מדברים עמה למשך תקופת זמן.
קרע נוסף נוצר בין הרמיוני לרון כאשר נראה שסקאברס - עכברוש המחמד של רון, נטרף בידי קרוקשנקס.
במהלך השנה, הרמיוני התלמידה היחידה שמגלה שפרופסור לופין, שמלמד התגוננות מפני כוחות האופל, הוא אדם זאב. היא שומרת את הגילוי בסוד ולא משתפת את הארי ורון מכיוון שהיא יודעת שדמבלדור סומך על פרופסור לופין. במבחן סוף שנת הלימודים בהתגוננות מפני כוחות האופל הרמיוני נכשלת לאחר שלא מצליחה לגבור על הבוגארט - יצור שמדמה את הפחד הגדול ביותר של האדם, שהופך לפרופסור מקגונגל שמודיעה לה שנכשלה בכל המקצועות.
הרמיוני מסייעת לפרופסור האגריד, שמלמד טיפול בחיות פלא להכין את כתב ההגנה כדי להציל את ההיפוגריף "בקביק" שתקף את דראקו מאלפוי. לאחר שההיפוגריף הפסיד במשפט, הרמיוני מתמוטטת ופורקת את כל המתחים ליד הארי ורון. לאחר מכן משתקמת מערכת היחסים ביניהם שוב.
בסוף השנה, חדר סיריוס בלק לבית הספר ו"שבה" את הארי, רון והרמיוני בצריף המצווח. הוא מספר להם את סיפורו ומתגלה שלא בגד מעולם ולא רצח את ההורים של הארי והמוגלגים. השלושה מאמינים לו והארי והרמיוני משתמשים במחולל הזמן של הרמיוני כדי להציל את סיריוס מנשיקת הסוהרסנים ואת בקביק ההיפוגריף.

User Posted Image

שנה רביעית:

בשנה הרביעית הרמיוני חוקרת את הנושא של גמדוני הבית ומקימה אגודה לשיפור מצבם. (אלרג"ה - אגודה למען רווחת גמדוני הבית.) היא מתעסקת בנושא במהלך כל השנה, אך לא זוכה להשתתפות רבה בפעילות מצד שאר תלמידי בית הספר.
במהלך השנה הזו, הרמיוני בת זוגו של ויקטור קרום - שחקן הקווידיץ' הבולגרי, בנשף חג המולד של טורניר הקוסמים המשולש. מתואר כיצד הארי לא זיהה אותה וחושב שהיא נערה יפה מאד ובלתי מוכרת. היא ממשיכה לצאת עם ויקטור קרום במהלך כל השנה והוא אף מציע לה לבוא אליו בקיץ. רון כועס על הרמיוני מאד על חברותה עם קרום ואומר שהיא "מתרועעת עם האויב" - כיוון שקרום מתמודד נגד הארי בטורניר.
הרמיוני עוזרת להארי רבות בהכנה למשימות בטורניר הקוסמים המשולש. כמו כן, היא מגלה את סודה של ריטה סקיטר - כתבת הנביא היומי שפרסמה על הארי, האגריד ועליה כתבות משמיצות בלילה שבו וולדמורט חוזר לגופו וחושפת את היותה אנימאגוסית בלתי רשומה.

שנה חמישית:

בשנה החמישית הרמיוני מתמנית למדריכת בית גריפינדור ומביעה את תמיכתה ואמונתה הפומבית בהארי כשנוזפת בלבנדר בראון, חברתה לשכבה, שמאמינה לכתבות המשמיצות שפורסמו על הארי בנביא היומי ובהן הוא מתואר כשקרן לגבי העניין של חזרת וולדמורט.
בתחילת הספר הרמיוני מבהירה להארי ולרון שהשנה - שנת הבגרויות, לא תעזור להם בלימודים. היא מצליחה להקפיד על כך תקופה של זמן ולאחר מכן נכנעת ושבה לעזור להם כתמיד.
לאחר מינוייה של דולורס אמברידג', עוזרת בכירה לשר הקסמים, למפקחת על הוגוורטס - הרמיוני מורדת בכל הכללים ויוזמת את הרעיון של צבא דמבלדור - קבוצה שתלמד התגוננות מעשית מפני כוחות האופל. היא עומלת רבות לשכנע את הארי ללמד את הקבוצה כולה ויוצרת מטבעות מכושפים שבזכותם יודעים חברי הקבוצה על המפגשים. בנוסף, היא מטילה קללה על הדף שבו רשומים שמות חברי הקבוצה.
במהלך השנה הרמיוני מייעצת להארי רבות במערכת היחסים הרומנטית שלו עם צ'ו צ'אנג ומדריכה אותו כיצד לנהוג עמה.
הרמיוני היא אחת מהאנשים הבודדים שמסוגלים לדבר עם הארי בשעה שהוא עצבני וממורמר בגלל המתחים שהוא נתון בהם. היא מנסה להרגיע את הארי כאשר הוא רואה חיזיון ובו סנדקו סיריוס עובר עינויים בידי וולדמורט. לאחר שאינה מצליחה לשכנעו, היא מגיעה אתו ועם עוד מספר חברים מצבא דמבלדור אל משרד הקסמים במטרה להציל את סיריוס. שם היא נפגעת מקללה ששלח אליה אנטונין דולוחוב. היא מתאשפזת לזמו קצר במרפאה של הוגוורטס אך חוזרת לתפקוד מלא לאחר מכן.

שנה שישית:

בשנה השישית הרמיוני מצטרפת למועדון ה"סלג-סלבז" של הפרופסור סלגהורן יחד עם הארי, מכיוון שהיא חכמה וכשרונית מאד. מכיוון שבשנה החמישית קיבלה ציונים מעולים בכל המקצועות, יש לה עומס גדול גם השנה. זו השנה הראשונה שבה היא לא התלמידה המצטיינת בשיעור שיקויים, מכיוון שהארי גובר עליה עם ספר של הנסיך חצוי הדם שמצא, עם הוראות מעט שונות. הרמיוני מקפידה להמשיך ולדבוק בהוראות הרגילות, למרות שפעם לאחר פעם היא נוכחת שהארי עוקף אותה. כמו כ, היא מסרבת להתשמש בלחשים שהארי מגלה בין דפי הספר.
הרמיוני מסייעת לרון להיבחר לקבוצת הקווידיץ' של גריפינדור בשנית, לאחר שרימתה והכשילה את המתמודד השני לתפקיד. הרמיוני רוצה להזמין את רון למסיבה במועדון הסלג-סלבז, אך הם רבים ולכן היא מזמינה כנקמה את יריבו - קורמק מקלאגן.
במהלך הספר הרמיוני רבה עם רון פעמים רבות והמצב ביניהם מתוח כמעט תמיד. היא ממשיכה לריב עם רון עד שרון מורעל בטעות במשרד של פרופסור סלגהורן ואז גילו את רגשותיהם זה לזה והחלו לצאת יחד.
בסוף הספר הרמיוני שומרת יחד עם לונה על המשרד של פרופסור סנייפ, לבקשתו של הארי שיוצא עם דמבלדור למשימה חשובה ולכן מפסידה את הקרב עם אוכלי המוות לאחר מותו של דמבלדור בידי סוורוס סנייפ.
במהלך הלוויה של דמבלדור, היא מבטיחה להארי שרון והיא יבואו עמו בשנה הבאה להשמיד את ההורקרוקסים של וולדמורט, למרות שתאלץ להפסיד לימודים בשל כך.

שנה שביעית:

בספר השביעי הרמיוני יוצאת עם הארי ורון למסע השמדת ההורקרוקסים. היא משנה את זכרונם של הוריה כדי שלא ייפגעו וגורמת להם לעבור לגור באוסטרליה.
הרמיוני מקבלת בירושה מדמבלדור את הספר: "מעשיות בידל הפייטן" ובו היא מגלה סודות הקשורים לאוצרות המוות. היא משכנעת את הארי לדבוק בהורקרוקסים ולא להתפתות לחפש אחר אוצרות המוות, שלטענתה מקורם מאגדת ילדים ולא יותר מכך.
לאחר מריבה קשה בין רון להארי, רון עוזב את המאהל שלהם והרמיוני שבורה מכך ומסרבת לדבר עליו. היא בוכה פעמים רבות ומאשימה אותו בכל מה שקורה להם. גם לאחר שחוזר ומוצא אותם, היא מסרבת לדבר עמו במשך כמה ימים.
כאשר השלושה חונים ביער דין, מגלים אותם חטפנים ולוקחים אותם לאחוזת מאלפוי, שם הרמיוני עוברת עינויים קשים בידי בלטריקס לסטריינג', בהיותה בת מוגלגים ובחשד שפרצה יחד עם הארי ורון לכספת שלה בגרינגוטס. גמדון הבית דובי מחלץ אותם אל הבית של ביל ופלר.
זמן מה לאחר היחלצותם מאחוזת מאלפוי, הרמיוני משתמשת שוב בשיקוי פולימיצי כדי להפוך לבלטריקס לסטריינג' במטרה לפרוץ לתאה בגרינגוטס ולגנוב משם את ההורקרוקס של וולדמורט שהונח שם למשמרת.
הרמיוני מגיעה יחד עם הארי ורון להוגוורטס במטרה למצוא את ההורקרוקס האחרון של וולדמורט. במהלך הקרב על הוגוורטס היא נכנסת עם רון לחדר הסודות כדי להשמיד את ההורקרוקס. בחלקו השני של הקרב היא נלחמת נגד בלטריקס לסטריינג' יחד עם לונה לאבגוד וג'יני וויזלי. הן נסוגות בפקודת מולי וויזלי, שמחליפה אותן מול בטריקס ומצליחה להרוג אותה.

19 שנה לאחר הקרב על הוגוורטס:

User Posted Image

באפילוג של הספר שקורה 19 שנים לאחר הקרב על הוגוורטס, הרמיוני נשואה לרון וויזלי ואמא לשני ילדים: רוז והוגו. היא היחידה מבין השלישייה שחזרה להוגוורטס והשלימה את שנת הלימודים השביעית והחלה את הקריירה שלה במשרד הקסמים בתור מנהלת המחלקה לרישוי ופיקוח על יצורי פלא, שם מילאה תפקיד חשוב בשיפור חייהם של גמדוני הבית, לאחר מכן עברה למחלקה לאכיפת חוקי קסם, שם סייעה בביטול חוקים המפלים לטובה טהורי דם.

דברים נוספים:

ציטוטים אהובים:

"ספרים! והתחכמות! יש דברים חשובים יותר - ידידות, ואומץ ו - אוי הארי, תיזהר!" - הרמיוני להארי במסע הצלת אבן החכמים.

"אתה יודע מה הפתרון? פעם הבאה פשוט תזמין אותי כשאתה יכול ואל תחכה לרגע האחרון!" - הרמיוני לרון כשניסה להזמין אותה לנשף חג המולד כמוצא אחרון.

"יש לנו רעיון ו, אוי - הארי, בבקשה אל תצעק!" - הרמיוני להארי כשהיא מעלה את ההצעה של צבא דמבלדור.

חוות דעת אישית:

הדמות של הרמיוני מתפתחת ונבנית במהלך הספרים ונעשית משמעותית מאד. היא מהווה את הטון הרגוע, החכם, מקבל ההחלטות שבספר. הרמיוני הוסיפה לעלילת הספר כל כך הרבה, שאי אפשר לדמיין את הספר בלעדיה. היא הייתה נוכחת ומשמעותית בכל רגע והחלטה שהתקבלה, היא הובילה את רוב המהלכים והיא בעלת נפש בוגרת ורגישה במיוחד למצבים שונים.

בתחילת סדרת הספרים, לא היה מובן מדוע הרמיוני מויינה לגריפינדור ולא לרייבנקלו. התכונה העיקרית שלה הייתה חכמה.
הרמיוני לקתה ב"תסמונת הגאונים" - תסמונת של אדם חכם/גאון שלא יודע לתקשר עם סביבתו בצורה נכונה. בתחילת הספר הראשון, הרמיוני הייתה שחצנית ומודעת מאד ליכולותיה ועצבנה את כולם כאשר הפגינה אותם ברבים. במהלך הספר הראשון היא נהייתה נעימה יותר ושחצנית פחות ועם כל ספר וספר היא הלכה והשתפרה.
לדעתי, המסע העיקרי שעברה הרמיוני בסדרת הספרים הוא מסע אישי וחברתי. היא לומדת כיצד לתקשר עם הזולת, מה אנשים אוהבים לשמוע ומה לא, היא לומדת להתגבר על אכזבות, ללמוד מהן, לפתח את הרגש שלה ולעשות לעצמה סדר עדיפויות שהקנה לה את היכולת לעבור על חוקים כאשר הייתה מטרה נעלה מהם.

הרמיוני mellow.gifה את כל המאורעות בספרים ורבים מהם קרו בזכותה. אני חושבת שהתכונה המדהימה בהרמיוני היא ענווה. לרוב התהליכים בספר היא גרמה, ובכל זאת היא מפנה את המקום להארי שמבצע. פעמים רבות היא זוקפת את ההצלחה לזכות כולם מלבד עצמה. היא עושה את מעשיה בשקט ובלי הרבה צלצולים.
הרמיוני משלימה את הארי ורון ומעניקה להם את הגוון שהופך אותם לשלישייה כל כך מוצלחת. היא בעלת אישיות נפלאה ונותנת לכל אחד בדיוק את המקום שהוא זקוק לו.

אני אוהבת את הדמות של הרמיוני כל כך מכיוון שהיא מסמלת לדעתי את ההתקדמות המתמדת, את האהבה לסביבה ואת האמונה בטוב. אני מוצאת שהרמיוני דומה לי ומזכירה אותי בתחומים שונים ואני יכולה ממש להתחבר לדמות שלה ולמסע שעברה במשך הסדרה כולה.

--------------------
בחיים אל תגיד בחיים כי בחיים לא תצא מהחיים האלה בחיים.

הדבר היחיד שיותר גרוע ממות הוא להיות מסולק מהגוורטס

סריוס: וולדמורט במרדף אחרי משהו שלא היה לא פעם שעברה.
הארי: אף?

"כל החיים שלי חשבתי שאוויר אנחנו מקבלים בחינם – ואז קניתי שקית תפוצ'יפס."

פעם מישהו קרא לי עצלן, כמעט עניתי לו...

אנשים שצריך להרוג: אנשים שצועקים 'תעביר את הסיגריה!' בזמן שאתה מדבר עם ההורים שלך בטלפון

אם תחכה מספיק זמן - באגט יהפוך ליותר קשה מיהלום

היא אמרה לי: אני אוהבת אותך בתור בן אדם.. איזה מזל! אני שונא שאוהבים אותי בתור איצטרובל!

אני יושב בשירותים וצוחק על כל אלה שאמרו שלא ייצא ממני כלום

"אם אומץ לב ותושייה
אמצא אצלו במוח,
אודיע חיש: את זה האיש,
לגריפינדור לשלוח."
גריפינדור - כי האריה הוא מלך [החיות]!
גריפינדור - כי חייב ליהיות מישהו שיבעט בגברת נוריס.
גריפינדור - כי מישהו חייב לנצח את כולם.
גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד...
גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי...
אני נגה העליון הכי מסורה להארי בעולם!
גריפינדורית בנשמה
גריפינדור-כי אנחנו הכי אמיצים
גריפינדור-כי אנחנו עוזרים לחברים
גריפינדור-אנחנו הכי שווים
גריפינדור-אנחנו הכי טובים
גריפינדור-הארי הוא שלנו
גריפינדור-גם המנהל אוהב אותנו
גריפינדורית גאה
אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים בפורטל!!

בבקשה תלחצו על זה
http://yo-yoo.co.il/eggs/click.php?eid=128028

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (114) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד V 
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025