![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 20:41 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלוש על אחת היי לכם ספרנים חביבים. תמיד תהיתי בנוגע לקרב של הוגוורטס איך הלך הקרב בין בלטריקס לג'יני, הרמיוני ולונה. זה מרגיש לי טיפה מוזר ששלוש יעשו קרב על מישהו בודדה, איך זה אפשרי? הן לא פוגעות בטעות אחת בשנייה? מה קורה שם בדיוק? ולא רק בנוגע לקרב מול בלטריקס - בכל קרב שהיו כמה על אחד. איך הם מצליחים להסתדר ביחד? הרי לא היה שיעור שלימד אותם על עבודת צוות? (אלא אם כן היה, היה? ![]() ובכללי לא הבנתי גם כשמולי הצטרפה לקרב מול בלטריקס, למה לונה ג'יני והרמיוני לא תקפו אותה מהצד? כי בלטריקס הייתה מוסחת! מה שהיה גורם למולי לנצח הרבה יותר מוקדם! למה לדעתכם זה קרה? הוסיפו כרצונכם בכל הקשור לדיון. דיון מהנה :). ![]() נ.ב. סליחה שזה קצת קצר, לא היה לי רעיון כרגע איך להאריך ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 28 2021, 20:57 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
לדעתי, הכוונה היא שהן יורות עליה כשפים והיא כל כך מוכשרת שהיא יכולה לעצור 3 במקביל.
יש לי שלוש רעיונות למה הן לא הצטרפו לקרב עם מולי: 1. היא ממש ביקשה לא. 2. הן שתי מכשפות מוכשרות, בקרב כשפים... זה קשה ומסוכן. 3. היו שם עוד אוכלי מוות, וברגע שהן לא בקרב אחד הן מיד נקלעות לקרב אחר. -------------------- קראו לי דרקונית אין לי באמת כוח ליצור חתימה יפה ומושקעת. רוצים לדעת עליי דברים? שלחו ינשוף! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 02:00 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי זה פשוט שבלטריקס מכשפה כל כך מוכשרת ומיומנת שהיא הצליחה לחסום שלוש קללות מצידן בו-זמנית, ובנוגע ללמה ג׳יני לונה והרמיוני לא תקפו את בלטריקס בזמן הקרב עם מולי:
היא בפירוש אמרה להן לא, זה גם כתוב בספר, היא רצתה להתמודד עם בלטריקס לבד, והן הבינו את זה וקיבלו את זה, כי אחרי הכל היא פחות או יותר גרמה לרצח פרד(אאוץ׳). הכל רק לפי דעתי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 02:01 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון שמולי ביקשה מהן לא לעזור לה, אבל זה עדיין ממש מסוכן, היא יכלה להיהרג - מולי כעסה ולא בדיוק חשבה בהגיוניות יתר באותו הרגע.
-------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 08:30 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לדעתכם זה קרה? יכול להיות שאחרי שהן התפנו מבלטריקס הן היו צריכות להילחם באויב אחר..
הוסיפו כרצונכם בכל הקשור לדיון. איך זה שבלטריקס יותר טובה בשלוש קוסמות מוכשרות? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2021, 10:40 AM
|
||
![]() מוגל |
בלטריקס היא אחת מאוכלי המוות המסוכנים ביותר ולונה הרמיוני וג'יני בקושי סיימו את הלימודים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2021, 10:53 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
נכון אבל הרמיוני גראונה ג'יני מוכשרת וגם לונה
ובלטריקס בת בערך חמישים? -------------------- ![]() “!Books! And cleverness! There are more important things! — Friendship! And Bravery”
![]() <div align=\"Center\">תתרמו לי חרמשים בבקשה😫</div> פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 2 2021, 10:56 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
והיא רוב 15 שנים הייתה באזקבאן
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2021, 13:21 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לדעתי כולם באו מאותו הצד נגיד עמדו בשורה ותקפו אותה (לא ראיתי את 7 חלק 2 אבל זה מה שנראה לי)
-------------------- "בחיים אל תגיד בחיים כי בחיים לא תצא מהחיים האלה בחיים" יאללה רייבנקלו לא זמין... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2021, 13:23 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
גברת וויזלי לא נתנה להן לעשות את זה
-------------------- רייבנקלו הבית הכי טוב
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2021, 13:25 PM
|
||||
לא זה לא מה שקרה.. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 8 2021, 11:32 AM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב ששלושתן פחדו, פשוט מאוד. בלטריקס ידעה להתחמק יפה מאוד, וצריך גם להתחשב בזה שג'יני כמעט נהרגה על ידה, מה שבטח הפיך (ככה כותבים את זה?) פחד בשלושתן.
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 8 2021, 11:56 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
כן, בלטריקס מאוד מיומנת מאוד בדו קרב אז אני לא מתפלא
-------------------- תנגנו בגיטרה, זה יעשה לכם רק טוב בחיים
פרצו לי לחתימה יששששששששש יאיי, אני בחתימה של אוהד! טוב, אז בניגוד להרבה אנשים, אני אוהב לפרט אז... (כעבור שעתיים) וואו, זה באמת מעייף מאוד! אני לא אפרט... אז אוהד הוא מצחיק, ותאמינו לי שיש לו יותר מחמישים אחוז להיות סטאנדפיסט בעתיד! אז אממ אני לא יודע מה להוסיף ואני רק אומר למי שרוצה לפני שהזמן שלי כאן שהסיסמה למשתמש של אוהד היא - נגמרו המטבעות הייתי פה - נתנאל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2021, 10:44 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
הם כמעט ולא נלחמו ישר גברת וויזלי הזזיזה אותם
-------------------- חוכמה בלי גבולות היא אוצר לדורות
I love books אני חכם אני ברבלינקו אריאלIדתיIאלרג"הI12Iרבליינקו לתרום לי חרמשים וספרים בבקשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() מוגל |
למה מולי הצטרפה לקרב מול ביאטריקס?
ביאטריקס עמדה לפגוע בג'יני, אז מולי באה והכניסה לה בראש! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |