![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 12:44 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אשמח לתגובות :)
טריגר דיכאון נראה לי? נמאס לי לבכות כל פעם, נמאס לי לקנח. אני בודד, כמו מים בשקית קרח. שונה אני, ולא גאה, כי אין מה לעשות. אבל יבוא יום, ועוד אראה, אהיה חופשי ממכות... אבל עכשיו, אני בלי חברים... אבל עכשיו! אף אחד לא מסתכל לי בפנים... אני רוצה רק, להיות שמח. לא חשוב, לא מקובל, רק לא להיות בורח! נמאס לי, לראות אותם, עם מבטים מתנשאים. נמאס לי, להיפגש איתם, לעינויים. לא סיפרתי להורים, גם לא, למורים, בגלל זה, אני תמיד צורח. אבל עכשיו, אני בלי חברים... אבל עכשיו! אף אחד לא מסתכל לי בפנים... אני רוצה רק, להיות שמח. לא חשוב, לא מקובל, רק לא להיות בורח! נמאס לי, כשתמיד, הוא לא נענש. וגם כשכן, הוא לא מקבל עבודות של ממש. רוצה אני, לצעוק, לצרוח, אבל פי קשור. אילו רק, הייתי, מנצח את הגדוד... אבל עכשיו, אני בלי... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- זהו! אם יש לכם.ן הערות או משהו, אשמח לת''ב. ![]() -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 13:15 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואווו מהמםםםםםםםם
מושלםמושלםמושלםםםם יש לי כמה הערות.. - "אני רוצה רק, להיות שמח." אאם.. הפסיק.. זה מפסיק את המשפט, כמו שקוראים לו. אז זה הפריע לי קצת לקרוא את המשפט. אני לא בטוחה אם אני צודקת אבל נראה לי שהוא לא אמור להיות כאן. -"אבל עכשיו! אף אחד לא מסתכל לי בפנים... אני רוצה רק, להיות שמח." הסימן קריאה: לא יודעת מה אם אחרים, אבל כשאני קוראת אני רגילה לדמיין מי אומר כל דבר ואת הקול שלו. אז כשקראתי את זה מישהו צעק לי באוזן שתי מילים והמשיך בשקט. זה היה מוזר לקרוא (ולשמוע) את זה. הפסיק: כמו למעלה, המשפט הפסיק באמצע. זה לא נוח לקרוא ככה, זה לא ברור. "אני רוצה רק להיות שמח" יותר מסתדר לי בגלל זה שזה קריאה רצופה. אולי יש לזה מנגינה, כי ניסיתי סתם לאלתר משהו ויותר הסתדר לי אבל בתור שורות נפרדות, בכללי, אם אתה כותב שיר- זה בדרך כלל שורות קצרות. -"נמאס לי, כשתמיד, הוא לא נענש." אותו דבר, רק שכאן הייתי מורידה רק את הפסיק השני, ואולי גם את ה "כ". (נמאס לי, שתמיד הוא לא נענש) -"רוצה אני, לצעוק, לצרוח, אבל פי קשור. אילו רק, הייתי, מנצח את הגדוד..." שוב לא הסתדרו לי הפסיקים. היתי משנה את זה ככה: "רוצה אני לצעוק, לצרוח, אבל פי קשור. אילו רק הייתי - מנצח את הגדוד..." הוספתי "-", כי הוא כאילו "מסביר" מה הוא היה. -והפעם בלי ציטוט. למה? כי אי אפשר לצטט שורות ריקות. בציטוט הקודם מחקתי שתי שורות (!) שמאוד הפריעו לי. כאילו חילקת את המשפט לשתיים, וזה ממש לא הסתדר לי. גם עם המנגינה (המאולתרת). -"אבל עכשיו, אני בלי..." אני במתחחח! בלי מה?? זה מפחיד! למה זה מפסיק פה? (זה כבר לא חלק מהת"ב- סתם תגובה כזאת..) אני חוזרת למה שאמרתי שאני שומעת- כל השיר הזה (זה שיר, נכון?) שמעתי נער בוכה ומתנשף, כאילו הוא נאבק עם מישהו. וכשניסיתי לאלתר מנגינה זה היה משהו דרמטי, אני מניחה שזו המטרה- אם כן הצלחת ובגדול. (שאני אומרת דרמטי זה ממש כאילו שיר מתוך מחזמר ודמיינתי גם שחקנים תפאורה והכל:)) אני חוזרת ואומרת- זה מהמם, מושלם, עמוק, מושקע, יפה ויש עוד מלא מחמאות להוסיף על זה. אני מצטערת אם פגעתי בהערות למעלה, זה בא באמת מתוך רצון לעזור. אתה כותב ממש טוב ויפה3>> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 13:26 PM
|
||
תודה רבה! ולא פגעת, פשוט איך שכתבתי הסתדר לי עם המנגינה שהייתה לי בראש:) וה''עכשיו, אני בלי...'' זה כאילו ההתחלה של הפזמון בסוף השיר, זה לא המשך.
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 13:32 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מבינה
ידעתי שיש מנגינה! אבל.. אני לא חושבת שזה כל כך הגיוני שכולם ידמינו מנגינה.. אאם אני חושבת שכדאי לך לסמן בצורה כלשהי את הפזמון שיהיה יותר ברור.. תנסה גם לרדת שורה במקום הפסיקים, יותר נוח לקרוא ככה ![]() -------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 13:41 PM
|
||
אני אנסה
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 19:35 PM
|
||
![]() Why are you so happy? ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מעולה ובעל מסר חשוב אהבתי... ממש אהבתי
-------------------- an awkward human being thanks for asking
oh and invisible --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 22:14 PM
|
||
תודה :)
|
|
פורסם ב: Mar 1 2021, 22:40 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ממש יפה
מסר מאוד חשוב (על בריונות, אם הבנתי נכון) ועמוק... והכתיבה מדהימה! מחכה לקרוא עוד דברים שלך! נב, זה מבוסס על סיפור אמיתי? (אתה לא חייב לענות, כמובן) -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2021, 08:06 AM
|
||
תודה :) ולא
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |