![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Mar 2 2021, 17:39 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ציור בשיטת פוינטיליזם פוינט- נקודה (בתרגום אנגלי- עברי) ![]() מידע על הטכניקה סגנון הציור בפוינטיליזם החל להתפתח בצרפת בין השנים 1884–1900, ופותחה על ידי אומן צרפתי בשם ז'ורז' סרהשיצר סגנון ציור המבוסס על ציור בנקודות. הטכניקה בעצם מבוססת על שימוש בצבעי יסוד בלבד, שכאשר צובעים בהם בנקודות צפופות, למסתכל נראה כי יצרו צבע חדש, בזמן שלא השתמשו בערבובי צבעים כלל! הטכניקה מתבססת על היכולת של העין והמוח של הצופה למזג את כתמי הצבע לטווח מלא יותר של צבעים. הטכניקה שונה מטכניקת האימפרסיוניזם, כשבמקום ציור מהיר של טבע ציירי הפוינטיליזם דגלו בציור איטי, ממושך ומדויק מאוד, מה שיצר ציורים מנוכרים וקפואים יותר. ציירי הפוינטליסטים הגדולים ביותר הם: סוראט וסיגנאק נותרו הגדולים במוצאי הפואנטיליזם. כמוהם, גם האימפרסיוניסט קאמי פיסארו, אנרי אדמונד קרוס, מקסימיליין לוס, אנרי מאטיס, אלברט דובואה-פיילט, צ'ארלס אגרנד, ג'וזפה פליאדה דה וולפדו, תיאו ואן ריססלברגה, ואפילו וינסנט ואן גוך. יצירות מפורסמות בטכניקת הפוינטיליזם ![]() אחת מיצירותיו של ז'ורז' סרה- האמן שפיתח את הטכניקה ![]() אחת מיצירותיו של צ'ארלס אנגרנד- צייר צרפתי, חי בין השנים 1854-1926. דעה אישית על פוינטיליזם אני התוועדתי לסגנון הציור הזה די לאחרונה האמת, בשיעור הראשון במגמת האומנות שהתחלתי (ולצערי עזבתי מיד אחר כך ><) טכניקת הפוינטיליזים סקרנה אותי מאוד וישר חקרתי על זה. אני חושבת שזו טכניקה גאונית- מדעית ממש, ומעבר לאומנות המדהימה זה מדהים לראות איך המוח שלנו מעבד דברים. לא יצא לי להשתמש בטכניקה לצערי, אבל אני לגמרי הולכת לנסות את זה. לדעתי כל ציור שמציירים בטכניקה הזו הופך אותו ישר לפי כמה יותר מיוחד. סירטונים שהייתי ממליצה לכם :) -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2021, 20:05 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקור מגניב ומושקע
רציתי לנסות את זה מזמן אבל לא הייתה לי סבלנו למיליון נקודות -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |