![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 70 71 [72] 73 74 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 18:26 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 18:26 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סופי אני שמה
-------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 18:29 PM
|
||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קיבלתי מכתב מבר אילן שהציונים שלי נמוכים ואם הם לא יעלו משמעותית במחצית הזאת אני לא אוכל להמשיך שנה הבאה וגם היה כתוב את מועדי הבחינות והיה כתוב נא לא לתכנן תוכניות למועדים אלו מלבד זאת לדעתנו אבישג תצטרך לעשות גם מועד ב ו-ג ![]() ![]() אם בר אילן כבר ויתרו עליי ולא מאמינים בי אז איך אני אאמין בעצמי? ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 18:32 PM
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבישג אני מאמינה בך לכי לעשות שיעורים תני לי את הסיסמה שלך תלמדי שלושה ימים אל תעזי להתחבר מאורח אם בא לך יש לי קישור לבאן שאי אפשר גם אורח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 18:34 PM
|
||||||||||
אבל זה יותר מזה. גם העיתוי של זה עם הכישלון מהאולפנות... בואו פשוט תירו בי כדורי דום דום ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 18:36 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:(
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 18:38 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי כרוב
![]() ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 18:40 PM
|
||
ואני לא מאמינה בעצמי.
אני גם לא יודעת את החומר. אני לא מצליחה להתרכז בשיעורים בגלל שיש לי הפרעת קשב וריכוז באה כזאת שגם אם אני מצליחה להתרכז כל סטייה הכי קטנה מהנושא קוטעת לי את רצף הלמידה. זה פשוט יותר מדי בשבילי. :( ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 18:41 PM
|
||||
יש לך דוקס ![]() ![]() אה ענית --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 18:47 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תבחרו מספר מאחד עד תשע
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 18:48 PM
|
||||||||||||
:( --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 18:49 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
5. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
6, 3 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
שלושה. מספר המועדים שבר אלן חושבים שאני אגש אליהם. ואז 8 מספר השאלות בכל מבחן. ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 18:50 PM
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ועכשיו מספר מאחד עד 14 -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |