![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 80 81 [82] 83 84 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 21:26 PM
|
||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ילדים זה אהבה😍 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 21:28 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי לילדה מהכיתה שלי יש היום יומהולדת
וחשבתי שהיא לא עושה כלום כי קורונה וזה אבל אני גרה מולה והם ממש צורחים ואני שומעת שהם חוגגים לה ויש שם חברות טובות שלי אז אולי אני אצא להסתכל עליהם כדי שהם ירגישו אשמה ויזמינו אותי ברי רצון -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 21:29 PM
|
||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 21:30 PM
|
||
נוו איפה מור שאני אתלונן
או נעמי באמת חצי כיתה שם עכשיו ואני אשכרה רואה ושומעת אותם מהחלון -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 21:31 PM
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי מה להגיד. -------------------- ליבי 😼 13 😼 She/her
אני בחתימה של ליביייי אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :> אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 21:31 PM
|
||||
ומה איתי?? לי לא מתלוננים?? ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 21:33 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פה עכשיו! אויש איזה ילדים מעצבנים אבל הם לא שווים את העצבים שלך -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 21:38 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כואב לי הלב.
אני מנסה להבין האם יש לזה קשר לבר אילן ולרגשות אשם. ומגיעה למסקנה שכן ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 21:38 PM
|
||
אני אצפה עליהם מהחלון
ואזרוק עליהם דברים בתים פרטיים אהבה 33> -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 21:39 PM
|
||
אריאל- תלכי להרביץ להםםם חוצנפים שכמוהםם
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 21:39 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רעיון מקסים. -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 21:40 PM
|
||||
רק מחר בביהס כדי שהמורה תצדיק אותי -------------------- 💋
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 21:42 PM
|
||||||
רעיון טובב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 21:43 PM
|
||
מישהו רוצה שאני אהרוס לו את הילדות?
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 21:44 PM
|
||||
אני! ילדות הרוסה זה מהמם! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |