![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:15 PM
|
||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משתפרר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:17 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סתם מבואסת מהסיטואציה פספסתי את המעבדה הראשונה של הסמסטר ולא מרשים להחליף זוגות אז אני אתקע עם מישהו אחר שפספס ואני לא ממש מכירה או מסתדרת עם אף אחד מהם ומסתבר שבת דודה שלי ישנה אצל חברה שלא הרגישה טוב אבל לא נבדקה לקורונה וכנראה נדבקה ממנה וזה כל כך מעצבן אותי כי זה כזה חוסר אחריות והיא הכניסה כל כך הרבה אנשים לבידוד -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למההההההה
![]() ![]() ![]() -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי היא תנסה לנחם אותי ולהגיד שהם לא שווים את הדמעות שלי אבל היא הייתה מקובלת וראש מועצת תלמידים ותמיד הזמינו אותה להכל אז היא לא מבינה בכלל איך זה מרגיש -------------------- 💋
|||
|
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הביש מזל שלי זה שאני לומד להתמודד עם הקושי בנושאים מסוימים
אך ורק כשאני לומד נושאים ברמה יותר גבוהה, ואז הלחץ הזה שהנושא מורכב לי, מתפוגג כלא היה אז וקטורים די קשה כרגע אבל פתאום גיאומטריה של 581 נראית פצצה ממש קורצת אז מה צריך כדי שוקטורים יהיו קלים, לעשות קורס בטכניון? לא הבנתי מה נסגר -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:18 PM
|
||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה עומררר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:19 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא ![]() קיבלתי מכתב שאם הציונים שלי לא יעלו בהרבה אני לא אוכל להמשיך שנה הבאה. וגם הם חושבים שאני אצטרך לעשות את שלושת המועדים של המבחן סוף שנה, וואו הם ממש מעודדים אותי... ועכשיו ההורים שלי כועסים עלי. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:19 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוא תלמד איתי שדות -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:20 PM
|
||||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה?
אבל אם את לא מכירה אף אחד, זה נקודת התחלה, זה די חדש בת דודה שלך לא הכוכב הכי מאיר בשמיים אה חוסר אחריות בקטע מטורף
אוקי, זה שהיא לא מבינה איך זה מרגיש לא אומר שהיא לא יכולה להביע את דעתה מבחינה אובייקטיבית ואם זה בא בדמות של ניסיון לנחם את הבת שלה, אני לא חושב שאפשר לשלול את הניסיון מראש תני לה לעטוף אותך, מה זה משנה אם היא חוותה את זה או לא? חוץ מזה, יש הרבה דברים שאת לא יודעת על אימא שלך -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:20 PM
|
||||||
יום חרא ואני עומד לחיות הלי מסך בכלל כאילו אני בימי הביניים יאי וסתם כזה אני בוכה מכל שטות ואוףףף -------------------- עומר
|||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:21 PM
|
||||||||||
בסדר, אם זה לא משעמם
אני רוצה להציע עצה פרקטית, אבל כבר אמרת שאת יודעת לפתור את התרגילים תזכירי לי מה הבעיה שלך? אולי אפשר לעבוד עליה ביחד -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:22 PM
|
||||||||
זה לא שאני לא מכירה אותם, אני לומדת איתם מכיתה ט אבל הם לא מהחברים הקרובים שלי ויש סיבה לזה, הם מהחברה המתנשאים יותר כן אוף זה כל כך מעצבן אותי אבל אם היא באמת נדבקה ממנה זה דווקא דבר חיובי מבחינתי כי הן נפגשו ערב לפני שאנחנו נפגשנו אז היא כנראה לא הייתה מדבקת כשנפגשנו אבל זה כל כךךךך מעצבן אותי זה פשוט לא בסדר בכל כך הרבה רמות -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:22 PM
|
||||||||
): --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:23 PM
|
||
הוא: מה זה זהות וקטורית? מאוד דומה למה שעשיתם במרוכבים
אני: ... הוא: ... אני: לא למדתי מרוכבים עדיין, אתם סידרתם את זה שקודם וקטורים ואחר כך מרוכבים, זה לא יפה להכשיל אותי -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:23 PM
|
||||||||||
![]() -------------------- עומר
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |