![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 84 85 [86] 87 88 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:24 PM
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה אחד הדברים שהכי אהבתי במתמטיקה שלמדתי עד עכשיו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:24 PM
|
||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה הבנתי, את מדברת על הפלוצים שמתנהגים כאילו ה100 כבר אצלם בכיס אממ, תראי, אולי יפתיע אותך? תשמרי על ראש פתוח (לא תרתי משמע) מסכים וכן זה מעצבן אותי רק לשמוע, אבל ת'כלס מה זה נותן לך לכעוס עליה עזבי, תניחי לה, היא תצטרך לחיות עם הטמטום שלה זהו -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:25 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איכ אני נזכר שכיתה ג׳ הייתי פקאץ ואני נגעל מעצמי
-------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:25 PM
|
||||||||||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תתעודדדדד עוד מעט יש לך יומולדתתת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:26 PM
|
||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תסבירי -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ההבנה של החומר. אני מנסה להתרכז בשיעורים אבל זה כאילו, כבר מאוחר, וההשפעה של הכדור תמה ממזמן וגם אם אני מצליחה להתרכז בהקשבה חוט המחשבה שלי נקתע אחרי דקה בגלל שהמורה אוהב לבקש דברים מגלנט/ביבי/יולי כאילו שהם שם. ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אלה והם גם באמת ממש חכמים כן? ממש אבל לא הכי נחמדים tbh היה לי קראש על אחד מהם בתחילת כיתה ט אבל בוא נדחיק -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:27 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד מעט יגמרו לי הנתונים
זה יהיה עצוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:28 PM
|
||||||||||||||
יומולדת... ממש חברות שלי לא באות אני אשאר בבית ואטחן עוגה מגעילה בעוד שאני צריך להגיד תודה על המזלטים יאי כיף -------------------- עומר
|||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:30 PM
|
||||||||||||||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אתה לא תשמח? יומולדת זה דבר טובבב מתנות, ברכות... --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:32 PM
|
||||||||||||
שדה הוא מבנה אלגברי שמתקיימות בו כמה (הרבה) תכונות ביחס לכפל וחיבור חוקי חילוף, קיבוץ, פילוג, קיום איבר ניטרלי לכפל ולחיבור, קיום איבר נגדי ואיבר הופכי לכל איבר ומתייחסים בדרך כלל לקבוצות מספרים בהקשר הזה נניח המספרים השלמים הם לא שדה מתקיימים חוקי החילוף, הקיבוץ, הפילוג, קיימים איברים ניטרליים ויש איבר נגדי (איבר נגדי של איבר מסויים זה איבר שאם תוסיף אותו לאיבר שהוא נגדי לו תקבל 0. נניח יש לך את האיבר 2, אם תוסיף לו -2 תקבל 0 אז -2 הוא הנגדי שלו) אבל אין לו איבר הופכי, כי אין שברים איבר הופכי זה כמו נגדי רק בכפל - נגדי של מספר זה מספר שאם תכפיל אותו במספר שהוא הופכי שלו תקבל אחד, נגיד 2 וחצי אבל בקבוצת הרציונליים (שברים) כל התכונות מתקיימות וזה שדה ועד פה זה משעמם, אבל אפשר לבחון כל מיני שדות שונים ולראות את התכונות הדומות והשונות של שדות שונים נניח שדה Z5 זה שדה בעל 4 איברים (0,1,2,3,4) שאפשר לעשות עליהם את פעולות החיבור והכפל אבל על כל פעולה עושים מודולו 5 ואז נניח 4*4=16 ואז אחרי המודולו 5 תקבל 1 ואפשר לראות את התכונות של שדות כאלה בהשוואה לשדות מוכרים יותר כמו המספרים הרציונליים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:32 PM
|
||||||||||||||||||
וואי ממש אשמח אני אזרח מאושר בזמן שכולםנהנהים בבת מצווה של מישהי אחרת איזה כיף -------------------- עומר
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:33 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה גם להגיד לאחותי
אבל היא חברה של אחותה פפפ הודעה זו נערכה ע"י Eleven The Great ב Mar 4 2021, 22:33 PM -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:35 PM
|
||||||||||||||
אבל אמרת שאת כן מבינה מה את צריכה, הסברים קצרים וקולעים? נטו פתירת תרגילים בלייב? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:41 PM
|
||||||||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חלק כן מבינה חלק לא. ובעיקר לא מבינה איך מגיעים לפיתרון של הספר. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |