![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 86 87 [88] 89 90 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:59 PM
|
||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן היא שלחה הודעה למחנכת והמחנכת שלחה הודעה להורים היא אדם מביך פשוט איו נמאס לי מזה -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 22:59 PM
|
||||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני תמיד אשמח לחפור על מתמטיקה שאני אוהבת -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 23:00 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז ככה שני הורים מפגרים שהחליטו להתחתן אפילו שאמא שלי מסורתית והוא דוס הם התגרשו מאהבה כי ההבדלים חזקים מהם ואז שנאו אחד את השני ברמה של רגע מלהתקשר למשטרה כשהוא דורך לה בבית אבא שמאמין שלכל אדם יש חצי שני + שוביניסט רצח שאומר שהתפקיד של הנשים לבשל ולא מסכים לבשל אפילו בשבילי אמא שמנסה להכריח אותי לבוא איתה לטיול ולחלל שבת כי אבא שלי אומר שאני לא "מכבדת את כללי הבית ואת החצי השני שלו והאחים למחצה שלך" ולא רוצה שאבוא זהו בערך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 23:00 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@ מור אני מנוקיה, אז אני אשלח מחר.
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 23:04 PM
|
||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אויייי לפני שהיא שלחה הודעה למחנכת ניסית להסביר לה שזה לא נעים? וכאילו אני ממש גרועה בניחומים וזה אבל אני ממש מקווה שיהיה בסדר33> @סופי הו וואו נשמע קשה): את רוצה ללכת לטיול ההוא בכלל? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 23:04 PM
|
||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 23:05 PM
|
||||||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וזה לא עובד כשאת אומרת לה שאת לא רוצה לבוא? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 23:06 PM
|
||||||||||||||
לא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 23:08 PM
|
||||||||||||||||
אויש איפ ![]() כמו שכבר ציינתי, אני לא ממש יודעת לנחם וכאלו. אז אני רק אגיד שאני ממש מצטערת בשבילך ושאני תמיד פה בשבילך ואממ כן33> -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 23:08 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהה
יש לי מאה בהיסטוריה ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 23:09 PM
|
||||
וואוווו כל הכבוד!!!! ![]() ![]() -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 23:11 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש פה
שושנה (4)? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 23:14 PM
|
||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןןןןןן ![]() זה היה ממש נחמד לפתוח את ההודעה מהמורה ולגלת מאה כזה :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 23:20 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די אבל
המורה תדבר על זה בכיתה ועד סוף השנה אני אהיה הילדה המוזרה שנעלבת שלא מזמינים אותה לטובתי עלק היא לא מבינה כלום לא בדור הזה ולא איך להתנהג איתם -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 23:20 PM
|
||||
פיכככ לפחות בהודעה שהיא שלחה להורים היא לא הזכירה שזו אמא שלך שכתבה לה? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |