![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 18:59 PM
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 19:00 PM
|
||||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ניב? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 19:01 PM
|
||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא מחר מחזירים אותנו לאוניברסיטה והמורה לנהיגה אמור להתקשר אלי לקבוע שיעור אבל נחש מי נכנסה לבידוד ((((: -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 19:09 PM
|
||||||||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו אני מתאר לעצמי שאת ממש בלחץ תחושה לא נעימה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 19:10 PM
|
||
):
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 19:11 PM
|
||
אני איתך בזה
אין לי מילים שינחמו, אבל אני איתך בתחושה המבאסת הזאת יכול להציע עצות פרקטיות אבל לא נראה לי שזה נכון כרגע, אז אני פשוט פה ומתבאס איתך -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 19:11 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי אני אלך לישון?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 19:13 PM
|
||||
): אני ממש שמחתי כשהודיעו לנו שמחזירים אותנו אוף ואני אצטרך ללמוד מהבית שוב מחר ובת דודה שלי לא אחראית ופוגשת מלא אנשים ואז נוסעת לחבק את סבא וסבתא (: -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 19:17 PM
|
||||||
ממש חרא מצד בת הדודה, מעצבן מאוד כמה זמן בידוד? שבועיים? איך מרגישה? בכל זאת, דרכי הנשימה שלך לא ואו בחורף... לכי תדעי, אולי מחרתיים יודיעו שחוזרים ללמוד מהבית, המדינה הזאת הפכפכה. -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 19:21 PM
|
||
זה יוצא שבוע וכמה ימים כי פגשתי אותה בשבת
וכאילו, אני אחרי החיסון השני, הסיכוי שנדבקתי לא גדול ואני משתעלת אבל לא יותר מהרגיל אממ בעיקרון לא ממש אמורים להחזיר בכלל, קיבלנו אישור של ועדת חריגים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 19:22 PM
|
||
ב"ה, העיקר שתרגישי טוב ולא תדבקי
נו, רואה, לא אמור להחזיר אז בטח מחר כבר יבטלו את האישור הזה... ןרד בשעה כזאת לישון? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 19:23 PM
|
||
אבל חייבים להחזיר אותנו
הם לא יכולים להגיד שהמעבדות חייבות להיות פרונטליות ואז לא לתת לנו לעשות אותן פרונטליות זה לא הגיוני -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 19:27 PM
|
||
אז שלא יעשו את המעבדות פרונטליות
כמה אתם בכיתה? 14? 15? אם זה הצריך ועדת חריגים זה אומר משהו -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 19:28 PM
|
||
אבל אז כל הקורס הזה לא שווה כלום
אנחנו 12 -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 19:34 PM
|
||
איך סטודנטים רגילים עובדים במעבדות? מכירה כאלה? גם הם עושים פרונטלי הכול?
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |