![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 10:13 AM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה עצוב? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 10:16 AM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 10:17 AM
|
||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי הייתי אמורה ללכת היום לבצפר למפגש בחוץ אבל ביטלו שעה לפני בגלל המזג אוויר ויום חמישי זה היום הכי נוראי מבחינת מערכת שעות (הכי ארוך, שיעורים משעממים נורא) בדרכ מותר לי לדלג על זום או שניים פה ושם אבל היום כל השיעורים כמעט הם מתמטיקה ומדעים וכדומה שאני לא יכולה לוותר ואני לבד בבית ובודד לי וקמתי שעה וחצי מוקדם יותר ממה שתיכננתי כי בצפר ובכללי יש לי הרגשה חראית כזאת ולא הצלחתי להביא את עצמי לקום מהמיטה ולהיכנס לזום אז אני כועסת על עצמי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 10:18 AM
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ להגיד לך שאנחנו כמעט באותה הסירה ישפר לך את המצב רוח? תזכרי שזה יום מבאס והיום הזה יגמר מתישהו ואחר כך יהיה לך סופש לנוח וקחי לך משהו מתוק לאכול למצב רוח? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 10:22 AM
|
||||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא ממש אבל תודה שניסית3> -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 10:22 AM
|
||||||||||||
3> בהצלחה עם היום הזה מסכימה שזה מבאס ממש -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 10:34 AM
|
||
![]() עכשיו יש לי מדעים ואני חייבת להיכנס לזה כי אני בכלל לא מבינה את החומר אבל אין לי כוח לקום מהמיטה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 10:35 AM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
את עדיין במיטה? -------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
(האגריד להארי, סוף הספר הרביעי) שלום לכולם יש לי בפאנפיק החדש שלי כבר 5 פרקים הוא חזר... תרשמו תמליצו תגיבו ותדרגו 5 אתם לא תתחרטו! 5 כבר נרשמו לעדכוני הפאנפיק בוא תשלים ל6! ![]() הפתעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם חג שמח!! אני במסדר עוף החול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסדר עוף החול! ![]() כי מישהו פה חייב להביס את וולדמורט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
יאפ -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
זום מהטלפון זה אופציה? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 10:37 AM
|
||||||
לא ממש אם אני אהיה מהטלפון אני לא אדליק מצלמה והמורות עושות מזה סיפור ממש גדול -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 10:38 AM
|
||||||||
עדיף שלא תהיי בשיעור בכלל מאשר שתהיי בשיעור בלי מצלמה? חשיבה עקומה קצת -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 10:39 AM
|
||||||||||
טוב לאידעת סתם השתמשתי בזה כתירוץ לזה שאני עצלנית מדי -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 10:41 AM
|
||||||||||||
תראי, את תמיד יכולה לא להיכנס ולהשלים אחר כך רובנו פה סיימנו כיתה ז ונוכל לעזור אם תצטרכי או לא רובנו אבל חלקנו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 10:45 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, יש למישהו סוגי טקסטים שונים?
לעבודה וזה. ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |