![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 48 49 [50] 51 52 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 14:40 PM
|
||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התחלת את זה כבר? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 14:41 PM
|
||||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 14:42 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בשורות משמחות 1+1=0
לילה טוב -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 14:44 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא 2+2=0? ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 14:44 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, 2 אפילו לא בשדה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 14:45 PM
|
||||||||
כן, נזכרתי! אני יודעת מתי 2+2=0. כש1=90 מעלות אזי 2*90=180 180+180=360 360 מעלות זה כמו 0 מעלות! בום! ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 14:46 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וקטורים
its getting messy -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 14:47 PM
|
||
שדות 3>
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 14:58 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 14:59 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך זה שאפחת לא יודעת מה היה בלימודים
כאילו, אני אשאל מה היה בשיעור, יגידו לי "לא יודעת" ואחרכך היא תוציא מאה במבחן למה כלכך קשה להגיד, "לא בא לי להגיד לך" או לסנן וזהו איכ :( -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 15:01 PM
|
||||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי את זה בבוקר!!!!!!!!! -------------------- 💋
|||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 15:05 PM
|
||
מתמטיקה זה מצד אחד
![]() מצד שני ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 15:08 PM
|
||
אני כל כך עייפה ורק שתיים ורבע
איך אני אחזור ללימודים פרונטליים עד שבע -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 15:13 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב
בייביי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 15:16 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קיבלתי תשובה
לא פותחת את זה אף פעם -------------------- 💋
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |