![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 54 55 [56] 57 58 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 16:16 PM
|
||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מההה איך מה ווטפ איך בנאדם יכול לשרוד בלי נטפליקס? -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 16:16 PM
|
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לנו יס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 16:17 PM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה על העזרה אבישג - אני מאוהב בערבייה שלי כבר כמעט שנתיים ואני לא מצליח להפסיק לחשוב עליה ואני שומע את "היא לא את" של אייל גולן ונזכר במישהי אחרת מהעבודה שלי שהיא דומה לה וזה ממש אירוני והשיר מתאים בול אני מחפש מישהי שדומה לה רק כי אני לא יכול לספר לאהבת חיי שאני אוהב אותה זה עצוב -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 16:17 PM
|
||||||||||
עדיין -------------------- עומר
|||||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 16:18 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואלה איזה פרסומת -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 16:18 PM
|
||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאדעת מה הבעיה ההורים שלי אמרו שזה יקר וזה כריס - אויש:( --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 16:19 PM
|
||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלוואי שהיה לי איך לעזור ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
ממ לא זוכרת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
כן אין מה לעזור
אני לא חושב שיש פה אנשים שעוברים את זה גם אני צריך להפנות את זה לחברים שלי מחוץ לפורטל -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 16:24 PM
|
||||
היי יש לי את אליה אבל אין מצב שהיא בי\לסבית אז אנחנו בחיים לא נהיה ביחד ואבא שלי לא ממש תומך בקהילה ואני מהקהילה יאיי לא ממש דומה אבל אמממ 3> -------------------- עומר
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 16:24 PM
|
||
היייייי
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 16:28 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a diagnoooooooooooooooosis
dont tell me nooooooooo sister na na na naaa -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 16:28 PM
|
||||||
ה- עומר האם אתה אני. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 16:30 PM
|
||||||||
לא ממש -------------------- עומר
|||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 16:31 PM
|
||||||||||
אז אנחנו תאומים? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |