![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 15:13 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ומה עם הלא דתיים? אין קטע לשכנע את המשוכנעים, אתה אמור לשכנע את הספקנים! ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 15:15 PM
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מכירים את האנשים הללו שיודעים לקחת משפט מבולבל ולהבין אותו לאשורו? האנשים פה בפורטל בדיוק הפוך!!! (חחח אני סתם תוקפני עכשיו) זה לא היה בתור לשכנע. אם אני אשכנע, מצויין, אבל לא זה המטרה. המטרה היא רק להראות את הצד השני. הלא דתיים (כלומר, האתאיסטים) פשוט ייתווכחו איתי. אז אני לא רוצה לשמוע :) -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 15:17 PM
|
||||||||
ובכן אני הייתי כתבת משהו אחר אבל היי, לי יש השקפת עולם אחרת ונקודת מבט שונה משלך. ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 15:19 PM
|
||||||||||
מה היית כותבת -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 15:20 PM
|
||||||||||||
אמממ יופי אני חסרת מילים. ברגע שאני אגמור להצליח להסביר את מה שאני רוצה לומר אני אכתוב את זה בדיון ![]() בינתיים אני לא כותבת כי אני כותבת ואז לא מבינה מה כתבתי... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 15:24 PM
|
||||||||||||||
אם את רוצה עזרה, אני טוב בלהנגיש דברים. תשלחי לי בה"פ את הניחוס המבולבל, ואני אנסה להבין ;) -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 15:26 PM
|
||||||||||||||||
נע זה בסדר, אני מנסה להבין מה אני רוצה מעצמי ולא מצליחה, וחוץ מזה למי יש כוח לדיונים כאלה? מטרת דיון היא להביע דעה על דבר מסוים, יש לי דעה וגם אם יביאו לי דעות נגד מפה ועד השמש זה לא ישנה אותה. ![]() פתאום כשחושבים על זה, למה אין להם כיפה? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 15:29 PM
|
||||||||||||||||||
למי? לבצלצלים? את יודעת מה אמר, נראה לי החזון איש, או שזה סתם פתגם עממי :) "חוסר הסברה, חוסר הבנה"... המטרה בדיונים זה בעיקרון לדון כדי להתווכח על הדעה האמיתית. -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 15:40 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
):
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 15:41 PM
|
||||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
? -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 15:41 PM
|
||||
מה קרה? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 15:43 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה הגר אני צריך שתסתכל לי על חישוב שיצא לי לא טוב משום מה
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 3 2021, 15:48 PM
|
||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מקווה שהכתב מובן ![]() עשיתי בכמה דרכים ועכשיו אני מנסה לעשות שטח לפי הנוסחה של צלע*צלע*סינוס זווית חלקי 2 דקה א ני מעלה את החישוב אבל זה לא יוצא השטח שצריך -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |