![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 62 63 [64] 65 66 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 17:32 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נהדר, אף אחד לא מתייחס אליי
אני אלך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() נגזרת זה לא תחליף לשכל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ארפד יודע להפוך לאטלף
-------------------- כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה לי שאם זה לא הזמן, את לא חייבת להגדיר מה זה. ראיתי סדרה ממש חכמה ו... היה שם משפט כזה skin is just skin אל תכפי על עצמך למצוא הגדרה מיד - זה יבוא כשזה יבוא. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 17:33 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כלבים זה עם סתום
אחרי שעוברת להם הפריחה הם מלקקים את זה ומחזירים את זה לעצמם -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייייייייי
|
|
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה שלומך שיח קוצני (3)? אופסי זה טיפה אאוץ'כזה.. ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 17:34 PM
|
||||
מה! אני בדיוק ניסיתי לכתוב לך משהו חכם בצורה שלא תשמע כמו זבל! אל תלכיייי -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם לךא מתייחסים אליי אבל
|
|
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה עכשיו אני יצא כזאתי שמתייחסת רק כי כתבו את זה אבל היי לך (וסורי שלא התייחסתי פשוט לא היה לי מה להגיד ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 17:35 PM
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כאילו בי מרגיש נכון אבל לא יודעת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 17:36 PM
|
||||||
חזרתי כי הבנתי שאין לי מה לעשות חוץ מלהיות פההההההההה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום ולהתראות (3)
![]() ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
ורד, אני באמת באמת אומרת. את לא חייבת להגדיר. אם זה מה שזה - "בי אבל לא לגמרי", שיהיה. את לא באמת חייבת להגדיר ותעשי מה שמרגיש לך נכון. ואל תושפעי מלחץ חברתי או משהו. את צריכה ללכת עם מה שאת מרגישה, לא עם מה שאומרים לך להרגיש. -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 17:37 PM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2021, 17:37 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא מתייחסים אליי אני ילך ואני יפרוש ואני לא יהיה חבר שלכם :(
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |