![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 25 2021, 14:41 PM
|
||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שיש משהו בדברייך זה יכול להיות מאוד הגיוני -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:16 PM
|
||
![]() מוגל |
אני דווקא חושבת שסוהרסנים נוצרים מאפלה, מקור, מפחד.. בדיוק איך שהם ניזונים. מוזכר באחד מהספרים שהסוהרסנים נמצאים באזקבאן. ושם בעצם יש הכי הרבה רגשות שלילים. פחד, אפלה, רעד, קור פנימי, והשתגעות. הסוהרסנים בעצם נוצרים אט אט מין החושך והפחד עד שהם נהפכים לסוהרסן מלא שיכול לנשק, לשאוב נשמות בנשיקה וכו..
זאת רק תיאוריה שלי..(: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 14:16 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 22 2021, 21:21 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני חושבת שהם לא מתים, ולא מתרבים הם נוצרו מאיזה קסם, כישוף, לחש או שיקוי.
-------------------- שלוםםםם😗✌ רוצים להביא לי חרמשים? 😅
|||
|
פורסם ב: Apr 26 2021, 15:26 PM
|
||
אני לא חושבת שהם נולדים מפותחים, אולי בכלל הם גדלים מרגשות חיוביים של קוסמים/מוגלגים, והם ניזונים מהם, וזאת הסיבה לכך שקוסמים או מוגלגים כמו הארי פוטר מאבדים אותם מתי שהם בקירבתם, והם אוהבים להיות עם אנשים אחרים. יכול להיות שהם מתרבים מכך שהם מוצצים נשמות של אחרים, ובגלל זה הם עושים את זה. יכול להיות שהם מתרבים מתי שבא להם. סוהרסן תינוק בטח מתנהג כמו כל סוהרסן בוגר, וההבדל היחיד בין סוהרסן בוגר לצעיר זה שהצעיר קטן יותר. בנוגע לשאלה האחרונה, לא צריך להתייחס אליהם בתור אנושיים, כי הם ממש לא מתנהגים או נראים אנושיים, ולא בתור חיות פלא (כנראה, כי הם לא הופיעו בחיות הפלא והיכן למצוא אותן).
|
|
פורסם ב: Apr 27 2021, 15:17 PM
|
||
הסוהרסנים מתרבים מהפחד, זה ברור, לא?
-------------------- הודיה|ברווזים!!!|בטאית, אבל זה לא באמת משנה כי פרשתי "בשבילי, רייבנקלואים הם לא רק הילדים החכמים. רייבנקלואים הם אנשים שהם מוזרים, מוכשרים ובעלי ראש פתוח. רייבנקלואים הם אנשים שלא באמת יתאימו עם המון אחרים. רייבנקלואים הם אנשים שהם שונים ולא מפחדים להראות את זה." - אוונה לינץ' DND כן, נעלמתי. יו דווקא היה מקסים כאן. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 27 2021, 17:15 PM
|
||
![]() האויב של האויב שלי הוא החבר שלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שהסוהרסנים נוצרו פעם והם לא תרבים אל ידי דבר מוכר אלא אל ידי כישוף שמרבה אותם
-------------------- אומנם כל הקרפדות הם צפרדעים אבל לא כל הצפרדעים הם קרפדות
שלום קוראים לי נעם ואני מסדרניק וגאה בזה!שרשור מדהים עם משרשר מיוחד הנה כמה קישורים: https://tankionline.com/play/static/images/...o.d4b16f31.webp ו https://hportal.co.il/index.php?showforum=323 ו https://s203-il.ikariam.gameforge.com/?view...orldviewScale=1 הצלקת לא כאבה להארי 19 שנה, הכל היה טוב. משפט הסיום של הארי פוטר 7 ליבו התמלא אושר שנזכר שנותר עוד יום אחרון, יום של זהב ורוגע, לבלות עם רון והרמיוני משפט הסיום של הארי פוטר 6 במקום זה חייך, הרים את ידו ונופף לשלום, הסתובב ויצא מהתחנה אל הרחוב שטוף השמש כשדוד ורנון, הדודה פטוניה ודאדלי ממהרים בעקבותיו. משפט הסיום של הארי פוטר 5. כמו שהאגריד אמר, מה שיבוא, יבוא... וכשיבוא לא תהיה לו ברירה אלא להתמודד אם זה. משפט הסיום של הארי פוטר 4 אגב, נוסף עוד פרק בפאנפיק שלי! אני לא דוחף, רק מזיז אנשים או שהבנתם או שלא, לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 12 2021, 16:56 PM
|
||
![]() מוגל |
הסוהרסנים מתרבים מלשאוב את השמחה מאנשים כתוב את זה בספר כל שהוא לא זוכר איזה
|
|
פורסם ב: May 26 2021, 17:39 PM
|
||||||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא ייתכן. אם הם היו מתרבים כשהם מנשקים מישהו, אז הם היו מתרבים בקצב איטי מאוד ואולי אפילו נכחדים. יכול להיות שאז הם גם לא היו מסכימים לעבודה עם משרד הקסמים כי אז הם כמעט לא היו יכולים להתרבות. ולהזכיר לכולם, הארי אמר במפורש בספר השביעי ש''זה לא מפתיע, בהתחשב בזה שהם ניזונים משמחה''... -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 27 2021, 07:02 AM
|
||
![]() מוגל |
אני חושב שלפני מאות או אלפי שנים הם נוצרו על ידי קוסם אפל ומאז הם לא מתים ולא מתרבים
-------------------- אדון האופל לנצח
אוכלי המוות שולטים אשמח לתרומות כסף או הצעות למכירת עוף חול אני רוצה אחד כל עוד המחיר לא גבוה מ9000 חרמשים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 2 2021, 13:53 PM
|
||
![]() מוגל |
צונזר
|
|
פורסם ב: Jun 2 2021, 16:29 PM
|
||
![]() מוגל |
צונזר
|
|
פורסם ב: Jun 6 2021, 19:15 PM
|
||
![]() מוגל |
צונזר
|
|
פורסם ב: Jun 11 2021, 15:48 PM
|
||
![]() מוגל |
צונזר
|
|
פורסם ב: Jun 12 2021, 15:21 PM
|
||||
![]() Why are you so happy? ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נכון, ראיתי שהם באמת נוצרו על ידי קוסם אפל מסוים. -------------------- an awkward human being thanks for asking
oh and invisible --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |