![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (5) « ראשון ... 2 3 [4] 5 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 12 2022, 08:17 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
סוהרסנים יכולים למות והראיה שהם צריכים שמחה כדי להתקיים.
יכול להיות שכשאדם מתייאש ומפחד הוא יוצר עוד סוהרסן [לכן דווקא בתקופתו של וולדמורט שהיה פחד באוויר כתוב שהסוהרסנים התרבו] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2022, 17:07 PM
|
||
![]() מוגל |
חשבתי על זה גם הרבה את האמת יכול מאוד להיות שאולי זה שהם לוקחים למישהו את הנשמה דרך לקיחת השמחה שלו הם בעצם הופכים אותו לסוהרסן- אני מאוד מסכים עם לונה הלא מג'נונה זה נראה הדבר ההגיוני ביותר הרי השמחה שהם לוקחים היא ההזמנה שלהם.
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 15 2022, 11:17 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הם לא יכולים להיכחד בעיקרון. סוהרסנים לא מתים...
אבל אולי בנאדם שינקו ממנו את הנשמה, כמו שכולם אמרו פה, הופך לסוהרסן. -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 22 2022, 13:19 PM
|
||
![]() מוגל |
הם גרועים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2022, 22:26 PM
|
||||
![]() מוגל |
אני חושב שכבר בשנה הראשונה צריך ללמד אקספקטו פטרונום כדי שכולם יכלו להתגונן מסוהרסנים מי חושב כמוני ?
-------------------- [SIZE=7][align=Center][FONT=Times]
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 5 2022, 00:25 AM
|
||||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה בין הלחשים הכי קשים לעשייה קוסמים מטורפים לא יכולים להפיק פטרונום מלא לא מלמדים את זה בשום בית ספר וגם לא ביחידת הילאים נחותה אלא יותר מתקדמת. סוהרסנים הם נוראים הם לא יכולים למות הם אוכלים לך את הנשמה קשה מאוד להתגונן מפניהם והם רק מתרבים לדעתי לא היה צריך להיות את האזקבן עם הסיכון מטורף שלסוהרסנים תיהיה שליטה על כמה מהאסירים הנוראיים יש המון המון בתי כלא אחרים אז בשביל מה להסתכן (דוגמא ספר 7 הסורסנים שחררו את בלטריקס והשאר ועברו לאוכלי המוות כי הציעו להם יותר "אוכל") אין לי שמץ איךהם מתרבים אני חושב שכשסוהרסן "אוכל" הרבה הרבה הוא משתמש בזה בשביל ליצור תינוק דיכאון קטני וחמודי שיאכל לכם ולי את הנשמה אוי ואבוי סוהרסנים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 13 2022, 22:07 PM
|
||
אני חושבת שהם סוג של שדים, הם לא מתים אלא אם כן אין להם שמחה לשאוב ממישהו. לא נראה לי גם שהם מתרבים כי לא פרטו אם בכלל יש נקבות
-------------------- נענע בננה🔹️19🔹️אין עוד פרטים חשובים חולת הארי פוטר | BTS | סקיז | בייסיקלי כל הקייפופ LA CHI MO LA LA "האמונה שלי היא שהאמת תמיד עדיפה על השקרים" "אתה באיזשהו שלב מתחיל להאמין שהכל אפשרי אם יש לך מספיק חוצפה" "רון: "אני לא מטומטם, אתה יודע", הארי: "אבל אתה עושה חיקוי מעולה של מטומטם" "מה שמשנה זה לא האדם שנולדת, אלא האדם שגדלת להיות" פיפול לייף איז גוד (חוץ מישלי...) תהנו בחיים! חיים פעם אחת! ותלכו לבית ספר מה אתם עושים פה בכלל? חח יאללה נתראה עוד חודשיים שלושה נראה אם אני לא אתאבד עד אז... צ'או! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 23 2022, 22:51 PM
|
||||
אני מסכימה עם עמוס-פוטר. צריך לפחות לנסות בשנה הראשונה. לתרגל. זה אחד הקסמים הקשים, אמנם, אבל הוא מאוד שימושי וחשוב לדעת אותו. -------------------- shir~14~she personally im a huge fan of ignoring the problem antil eventually it just goes away ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 24 2022, 15:02 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שצריך להתחיל בסוף השנה השישית.
-------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 9 2022, 15:16 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
נראה לי סוהרסנים לא מתרבים ולא יכולים למות
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2022, 07:07 AM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, זה שמחה בזמן שהכל עצוב
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2022, 16:58 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב שסוהרסנים פשוט נוצרים
-------------------- קאלאדין📖מ. ספרים📖שוטו📖הוא\אתה📖ברנדון סנדרסון I am rotten to the core ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 17 2022, 22:41 PM
|
||
יכול להיות שהם תוצר של כישוף אפל
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2022, 07:36 AM
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי,
אבל אני חשבתי יותר על חייזלים שיצאו משליטה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 18 2022, 20:15 PM
|
||
מה לדעתך קשורים חיזלים
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |