![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (108) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 10:45 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תהנו
אני ראשון, אתם לא חהחהחה מי שעושה ספאם לא מקבל ממני עוגת לוטוס אז בלי ספאם. (עוד עונשים גם כנראה אבל אני לא אציין אותם פה כי עוגת לוטוס ![]() תהנו -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 10:46 AM
|
||
![]() I am not throwing away my SHOT ![]() ![]() ![]() ![]() |
נבר גונה גיב יו אפ
נבר גונה לט יו דאון יא אני ראשונה -------------------- ![]() ![]() נעמי ✦ 12 ✦ המילטון ✦ פרסי ג׳קסון ✦ מפוצלים ✦ כותבת לפעמים ![]() ![]() ובחתימה של מי? אתם לא תאמינו, של נאומי! ונאומי היא פשוט ככ ככ ככ מדהימה, וככ ככ מהממת והיא פשוט כזו 3> ואני ממש ממש אוהבת אותה ואת הטעם שלה בכל דבר, והיא באמת אחת החברות הכי טובות שלי בפורטל. אז תאהבו את נאומי כיכי מגיעה לה המון המון אהבה ולבבות ונצנצים! אז הייתי פה. יאי! אני בחתימה של נעמי! אז נעמי היא מדהימה, נחמדה, תומכת, מהממת והכי חשוב- היא אוהבת את איך פגשתי את אמא! 3>> היא ביקשה שזה יהיה קצר כדי שלא תהיה לה ׳׳חתימה באורך הגלות׳׳, אז אני רק אכתוב ואוסיף כאן שנעמי היא מדהימה ותאהבו אותה3>3>3> הייתי כאן! 3> אה כן הכינוי הזה ממש מיצה את עצמו אז תתרמו חרמשים כי למה לא( אה ואני גם משרשרת (מחפשת מישהו לשרשר איתו על מפוצלים!!!) (כרגע גם ממש בא לי שרשור סולאנג'לו) - שלחו הפ!!: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() אוי נו באמת מבטיח שאני לא חננה מה את מקשקשת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אההההההההההההההההההההההההההההה אני אוהבת אותו
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי
-------------------- קוראים לי 🦄 ואני מנהלת את פורום מד"פ ואני רוצה שתשתתפו לי בפורום כי הוא ממש נחמד ולמה לא ו-ורוד ונעמי וחד קרן ושמיכות פוף ואריאל ואנבת' והרמיוני וחד קרן ולה לה לה ו3> ואימוג'ים ואלה ומזגנים וחורף ואבישג ועיתונים ופ"ג' ואריאל (השנייה) וגראמפי קאט ולא לעשות כלום ו🥺 ורינג ודיסקורד ופורום מד"פ וחנה וספוטיפיי ועוגיות ומגנוס וכחול וצהוב ואוכל כחול ויובל ומרינט וקור ודיקטטורה ורוונה אני את שלי אמרתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 10:47 AM
|
||
![]() !How RUDE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די הלנקייה בטו"ק זוועה ממש
אבל אני עדיין לא מנהלת אז אני לא יכולה לחדש אותה פפפפ -------------------- אריאל ![]() ❤Boys, they're handsome and strong ❤ But always the first to tell me I'm wrong Boys try to tame me, I know They tell me I'm weird and won't let it go אֲנִי אוֹהֶבֶת אֶת נִיצָּן וּנְאוּמִי וְגַם אֶת גֵ'ייְק פַּרְלְטָה אֲבָל זֶה לֹא קָשׁוּר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 10:47 AM
|
||||
![]() סקיב ![]() |
השיר הזה הוא כל כך ניינטיז -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 10:48 AM
|
||||
רק שהוא יצא ב2009:> -------------------- אריאל ![]() ❤Boys, they're handsome and strong ❤ But always the first to tell me I'm wrong Boys try to tame me, I know They tell me I'm weird and won't let it go אֲנִי אוֹהֶבֶת אֶת נִיצָּן וּנְאוּמִי וְגַם אֶת גֵ'ייְק פַּרְלְטָה אֲבָל זֶה לֹא קָשׁוּר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 10:49 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
היוששש
-------------------- איזה בחור שראה הפלאש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלינקייה של טוק ממש סבבה
-------------------- קוראים לי 🦄 ואני מנהלת את פורום מד"פ ואני רוצה שתשתתפו לי בפורום כי הוא ממש נחמד ולמה לא ו-ורוד ונעמי וחד קרן ושמיכות פוף ואריאל ואנבת' והרמיוני וחד קרן ולה לה לה ו3> ואימוג'ים ואלה ומזגנים וחורף ואבישג ועיתונים ופ"ג' ואריאל (השנייה) וגראמפי קאט ולא לעשות כלום ו🥺 ורינג ודיסקורד ופורום מד"פ וחנה וספוטיפיי ועוגיות ומגנוס וכחול וצהוב ואוכל כחול ויובל ומרינט וקור ודיקטטורה ורוונה אני את שלי אמרתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה שהוא עלה ב2009 ליוטיוב לא אומר שהוא לא יצא ב1987 :> -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 10:50 AM
|
||||||
![]() סקיב ![]() |
ליוטיוב. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() I am not throwing away my SHOT ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם לא יכולים לגרום לי נורא לרצות לשמוע שיר כשאני באמצע שיעור
לא מנומס -------------------- ![]() ![]() נעמי ✦ 12 ✦ המילטון ✦ פרסי ג׳קסון ✦ מפוצלים ✦ כותבת לפעמים ![]() ![]() ובחתימה של מי? אתם לא תאמינו, של נאומי! ונאומי היא פשוט ככ ככ ככ מדהימה, וככ ככ מהממת והיא פשוט כזו 3> ואני ממש ממש אוהבת אותה ואת הטעם שלה בכל דבר, והיא באמת אחת החברות הכי טובות שלי בפורטל. אז תאהבו את נאומי כיכי מגיעה לה המון המון אהבה ולבבות ונצנצים! אז הייתי פה. יאי! אני בחתימה של נעמי! אז נעמי היא מדהימה, נחמדה, תומכת, מהממת והכי חשוב- היא אוהבת את איך פגשתי את אמא! 3>> היא ביקשה שזה יהיה קצר כדי שלא תהיה לה ׳׳חתימה באורך הגלות׳׳, אז אני רק אכתוב ואוסיף כאן שנעמי היא מדהימה ותאהבו אותה3>3>3> הייתי כאן! 3> אה כן הכינוי הזה ממש מיצה את עצמו אז תתרמו חרמשים כי למה לא( אה ואני גם משרשרת (מחפשת מישהו לשרשר איתו על מפוצלים!!!) (כרגע גם ממש בא לי שרשור סולאנג'לו) - שלחו הפ!!: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() אוי נו באמת מבטיח שאני לא חננה מה את מקשקשת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא... 1987 -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||
זה שאני טיפשה ואומרת דברים בביטחון לא אומר שאתה צריך אשכרה לקרוא את מה שאני כותבת:> -------------------- אריאל ![]() ❤Boys, they're handsome and strong ❤ But always the first to tell me I'm wrong Boys try to tame me, I know They tell me I'm weird and won't let it go אֲנִי אוֹהֶבֶת אֶת נִיצָּן וּנְאוּמִי וְגַם אֶת גֵ'ייְק פַּרְלְטָה אֲבָל זֶה לֹא קָשׁוּר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הוא יצא ב87' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2021 - 2007 |