![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (108) « ראשון ... 89 90 [91] 92 93 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 17:57 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה היי
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 17:58 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעעעע ג'יין בורדוווו
![]() ![]() -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 17:59 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היו איזה שבועיים שאני וחנה התפאנגרלנו בטירופ על דרארי עם השיר הזה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 18:01 PM
|
||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכן אני זוכרת זה היה כשהצטרפתי בדיוק וחשבתי שאתן אותה אחת כי היתה לכן אותה חתימה ואז שלחת לי הפ והייתי נורא מביכה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 18:12 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הבא שמגיב מקבל 45 חרמשים
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 18:13 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מקבלתתת
|
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 18:13 PM
|
||||
טוב זו לא אני חבל -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 18:15 PM
|
||||
נשלח ![]() האמת שבהתחלה זה היה 245 אבל -------------------- 💋
|||
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 18:16 PM
|
||||||
למה רצית שמישהו יגיב? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 18:18 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו יש לי גם נעליים חדשות, שמלה, ו2 ספרים חדשיםםםם
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 18:19 PM
|
||||||||
סתם כי היה פה יבש -------------------- 💋
|||||||
|
|
||||
אעעעעעעעעע -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 18:20 PM
|
||
אה אה
ידעתם שיצא גשא 5?? זה מרגששש ככ הרבה זמן חיכיתיייי אני אלך היום לקנותתת אעעעע -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 18:28 PM
|
||
אני נשבעת שהמשתמש הזה דפוק
מה הוא מעתיק פעילויות מה הוא רציני דקה הוא העתיק את הפעילות מעצמו הבא שמגיב יקבל 200 חרמשים רק אם הוא מביא הוכחה שאמרתי את זה שהוא יקבל 200 חרמשים הודעה זו נערכה ע"י Eleven The Great ב Mar 7 2021, 18:31 PM -------------------- 💋
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |