![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (108) « ראשון ... 100 101 [102] 103 104 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 21:07 PM
|
||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי את צריכה להכיר את חברות שלי -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 21:07 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יוא זה ממש מגניב שהזוחלים הם בעלי דם קר בגלל שיש להם מערכת דם עם מחזור אחד מה שאומר שהדם עם ה CO2 מתערבב עם ה O2 ואז אין אספקה מלאה של חמצן לתאים ואז אין נשימה תאית ואז הדם הוא קר
אופס >< -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 21:08 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@נעמי
אז מזל שסימנתיי בצהובבב זה היה עצובבב ![]() -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 21:08 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לצייר על אבנים זה כיף ברמות
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 21:09 PM
|
||||||
בכיף -------------------- 💋
|||||
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 21:09 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפפפפ אבל התבלבלתי וקראתייי פסדר לא נורא היתה לי הרגשה שזה יקרה האמת שלא ממש שיפפתי את לארה ג'ין ופיטר לאידעת האחרים שהיו שם נראו לי רובם יותר נחמדים ומתאימים לה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 21:10 PM
|
||||||||
רגע תכתבי את הזמרים האהובים עלייך תחביבים ואז אני אדע איזו מהחברות שלי ממש צריכה להכיר אותך -------------------- עומר
|||||||
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 21:10 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי כוח לפתוח דיסקורד חדש
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 21:11 PM
|
||
אני חייב את הודיה
-------------------- עומר
|
|
|
||||||
אבלל רקק בגלל שהם הולכים לאוניברסיטה שונה זאתת לא סיבההה הוא דביל הפיטר הזה דביל אבל חמוד ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- 💋
|||||
|
|
||
מגרד לי בגב
-------------------- עומר
|
|
|
||||
לפני כמה ימים היא אמרה שהיא לוקחת הפסקה לאיזה זמן לא נראה לי שיש לך סיכוי להשיג אותה בימים הקרובים -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 21:12 PM
|
||||||||||
אריאנה טיילור סוויפט אדל אלביס ליטל מיקס פיפת' הרמוני ריקוד שירה נגינה מחשב -------------------- 💋
|||||||||
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 21:14 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 21:15 PM
|
||
אנשים אנשים
אתם מתכוונים אליה? -------------------- 💋
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |