![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (108) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 15:48 PM
|
||||||||||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע מה שכן תגידי לה לא להטביע אותו במים היה לי סולאנג'לו שהוא קקטוס ואז הטבעתי אותו והוא מת בכי בכי ואז צמח לו שורש חדש ועכשיו הוא מהמם וקוראים לו ווילי לעציץ השני שלי קוראים *תופים תופים* ניקו! -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 15:53 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לחנה היה גיטרה בשם סניוריטה
ועציץ שנבל בביצפר למה אני זוכרת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 15:55 PM
|
||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי קקטוסים צריכים מעט מים פעם בשבועיים להשקות יאוו זה חמוד מדי ![]() בדיוק לקחתי מהספירה בפעם הראשונה את גיבורי האולימפוס וסוף סוף אני אקרא על סולאנג'לווווווו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
![]() |
||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה (נעה בתגובה: הא תאשים את הזיכרון שלי עליכם לא אותי) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 15:56 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה ממש נחמד שאפחד לא שם לב שאני כבר שבוע לא בלימודים :(
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכוןןןן בדיוק במוצ"ש שעבר תליתי את סניוריטה על הקיר לעציץ קראו שרגא ![]() -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
:(😭 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 15:59 PM
|
||||||||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם חביב כזה בייביייייי ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 16:01 PM
|
||||||
אבל היא שבורה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 16:02 PM
|
||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאאאאא באמת?? תגידי לי עוד מאפיינים ונראה אם האינטואיציה שלי עד כדי כך טובה ![]() -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 16:06 PM
|
||||||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמץ בואי נשרשר על עצמנו ואז נכיר אחת את השנייה יותר טוב בזכות הטופס -------------------- 💋
|||||||||
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 16:08 PM
|
||||||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול בכיף -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 16:09 PM
|
||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לנר שלי קוראים שרגא ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 16:13 PM
|
||||||||||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע מעתיקה טופס מאם קקי כי אני בטלפון -------------------- 💋
|||||||||||||
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 16:14 PM
|
||||||||||||||||
זכות יוצרים בבקשה זה פטנט רשום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |