![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 |
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 12:36 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בן פורת יוסף חוגג יום הולדת
תאחלו לו מזל טוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :מזלטוב: -------------------- צבא דמבלדור!
![]() הפאנפיק שלי כאן נפחלול פריצות וכו': פרצתי לחתימה! אומנם אני לא ממש מכירה את נטע אבל היא נאמנה למסדר (אהמ אהמ, לא רומזת כלום לאף אחד שעזב את המסדר) והיא ממש נדיבה עם כל הקטע הזה של ההגרלה. ותקראו את הפאנפיק שלההההה ותשרשרו איתההההה סווווו, אני אחזור לפורומים החמדמדים וזהו בגדול:)))))))))))) טוב... אז עכשיו אני בחתימה של נטע, נטע עושה הגרלה על חרמשים, אז כדאי להיכנס איך נכנסים? קלי קלות! עושים לעצמכם את הדבר הכי טוב בחיים ונרשמים למסדר. גם עושים בשביל עצמכם דבר טוב וגם בזכות זה נכנסים להגרלה. שווה. בכול מקרה נטע היא החברה שלי בפורטל והיא משרשרת נפלא. אז תשלחו ינשוף, לה ולי הייתי כאן אז אני בחתימה של נטע! יאיי, אני מפורסמתתת זה בגלל שנטע כל הזמן בפורומים ונחמד לדבר איתה, אז כולםםם מכירים אותה ואם לא, זה לא בסדר. לכו תיצרו איתה את השרשור המיליון ומשהו שלה, כי היא משרשרת ממש טוב. הייתי כאן. תנחשו מי אני? אני אמסור לכם לקרוא KotLC אוקיי אוקיי אנחנו כאן בפריצה מיוחדת וחדשה דנדשה אז מה יש לי לומר על נטע, זה שנטע ממש פעילה ברחבי הפורומים, מתה על המסדר (בואו, היא עשתה הגרלה על חרמשים למי שנכנס), היא נחמדה ורוצו כבר לשרשר איתההההה אני אלך לי ותנסו לנחש מי אני (יובל)[/ALIGN] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 13:39 PM
|
||
![]() אם אתה לא חי על הקצה, אתה תופס יותר מדי מקום. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטוב
-------------------- 🔥מסדרניק🔥בטא🔥גריפינדורי🔥 יובל 🔥 בן🔥 ב6/7 אהיה 13🔥כותב🔥 אז אני בחתימה של יובל שהוא אגב מסדרניק (כל הכבוד לו) אני יודעת שהוא אוהב כינויים משותפים והוא גם כותב פאנפיקים ממש טובים טוב תנחשו מי אני הייתי פה אנשיםםם נהרס לי הדיסקורד))): אם תוסיפו אותי אני ממש אשמח 3> gg king#2728 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 14:16 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המון מזל טוב!
יומולדת שמח 🤩 -------------------- ![]() חנה 👽 כמעט 16 👽 חייזרים 👽 אומנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 14:16 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
מזל טוב
-------------------- ![]() “!Books! And cleverness! There are more important things! — Friendship! And Bravery”
![]() <div align=\"Center\">תתרמו לי חרמשים בבקשה😫</div> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 14:21 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלט!
![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 14:29 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה רבה
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() זה ממש מרגש ותודה רבה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 14:30 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל טובבב
-------------------- קוראים לי 🦄 ואני מנהלת את פורום מד"פ ואני רוצה שתשתתפו לי בפורום כי הוא ממש נחמד ולמה לא ו-ורוד ונעמי וחד קרן ושמיכות פוף ואריאל ואנבת' והרמיוני וחד קרן ולה לה לה ו3> ואימוג'ים ואלה ומזגנים וחורף ואבישג ועיתונים ופ"ג' ואריאל (השנייה) וגראמפי קאט ולא לעשות כלום ו🥺 ורינג ודיסקורד ופורום מד"פ וחנה וספוטיפיי ועוגיות ומגנוס וכחול וצהוב ואוכל כחול ויובל ומרינט וקור ודיקטטורה ורוונה אני את שלי אמרתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 14:39 PM
|
||
![]() I am not throwing away my SHOT ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטטט
-------------------- ![]() ![]() נעמי ✦ 12 ✦ המילטון ✦ פרסי ג׳קסון ✦ מפוצלים ✦ כותבת לפעמים ![]() ![]() ובחתימה של מי? אתם לא תאמינו, של נאומי! ונאומי היא פשוט ככ ככ ככ מדהימה, וככ ככ מהממת והיא פשוט כזו 3> ואני ממש ממש אוהבת אותה ואת הטעם שלה בכל דבר, והיא באמת אחת החברות הכי טובות שלי בפורטל. אז תאהבו את נאומי כיכי מגיעה לה המון המון אהבה ולבבות ונצנצים! אז הייתי פה. יאי! אני בחתימה של נעמי! אז נעמי היא מדהימה, נחמדה, תומכת, מהממת והכי חשוב- היא אוהבת את איך פגשתי את אמא! 3>> היא ביקשה שזה יהיה קצר כדי שלא תהיה לה ׳׳חתימה באורך הגלות׳׳, אז אני רק אכתוב ואוסיף כאן שנעמי היא מדהימה ותאהבו אותה3>3>3> הייתי כאן! 3> אה כן הכינוי הזה ממש מיצה את עצמו אז תתרמו חרמשים כי למה לא( אה ואני גם משרשרת (מחפשת מישהו לשרשר איתו על מפוצלים!!!) (כרגע גם ממש בא לי שרשור סולאנג'לו) - שלחו הפ!!: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 14:44 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאאייי!!! מזל טוב!
הוא היה כזה... טוב, אל... מזלטוב. עד 1... בעצם לא נקלל אותך, שתזכה להאריך ימים. -------------------- ריקטו צורהמוזרה בדיחות פנימיות צורהמוזרה חנון מתכחש צורהמוזרה נוב מתכחש צורהמוזרה מתכחש מתכחש צורהמוזרה עצלנות צורהמוזרה חתימה סימטרית צורהמוזרה לישון
הארי פוטר המדף המוזנח שלי פה מירכוזמירכוזמירכוזמירכוזמירכוז[FONT=Times][I]קודים זה קלללל[SIZE=7][u] קחו תצבעו לבד "תן ביס!" "לא תודה, כבר יש לי אוכל!" [B]מי שבורח מהכוביד, הכוביד רודף אחריו. ומי שרודף אחרי הכוביד, הכוביד בורח ממנו... ;) איך דג מתקלח? מתחבא מאחורי סלע, שלא יראו אותו! :o 🐠 ~~~~~~~~~~~~בדיחות? הצחקתם!!!~~~~~~~~~~~~ שיגעון שלא הבנתי את פשרו אבל אני גם מנסה, כדי לראות מה הרעיון הגדול ;) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 14:47 PM
|
||
יואא מזל טוב!!
יומהולדת שמח ריקטו לפחות ביומהולדת אל תקלל :) -------------------- יצאתי מדעתי, לעולם לא אשוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 14:51 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
**********!!! מי מקלל??? -------------------- ריקטו צורהמוזרה בדיחות פנימיות צורהמוזרה חנון מתכחש צורהמוזרה נוב מתכחש צורהמוזרה מתכחש מתכחש צורהמוזרה עצלנות צורהמוזרה חתימה סימטרית צורהמוזרה לישון
הארי פוטר המדף המוזנח שלי פה מירכוזמירכוזמירכוזמירכוזמירכוז[FONT=Times][I]קודים זה קלללל[SIZE=7][u] קחו תצבעו לבד "תן ביס!" "לא תודה, כבר יש לי אוכל!" [B]מי שבורח מהכוביד, הכוביד רודף אחריו. ומי שרודף אחרי הכוביד, הכוביד בורח ממנו... ;) איך דג מתקלח? מתחבא מאחורי סלע, שלא יראו אותו! :o 🐠 ~~~~~~~~~~~~בדיחות? הצחקתם!!!~~~~~~~~~~~~ שיגעון שלא הבנתי את פשרו אבל אני גם מנסה, כדי לראות מה הרעיון הגדול ;) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 16:48 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מזל טוב עד 120
![]() -------------------- רייבנקלו הבית הכי טוב
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2021, 23:02 PM
|
||
![]() !How RUDE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזל"ט יונתן!
-------------------- אריאל ![]() ❤Boys, they're handsome and strong ❤ But always the first to tell me I'm wrong Boys try to tame me, I know They tell me I'm weird and won't let it go אֲנִי אוֹהֶבֶת אֶת נִיצָּן וּנְאוּמִי וְגַם אֶת גֵ'ייְק פַּרְלְטָה אֲבָל זֶה לֹא קָשׁוּר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 6 2021, 18:44 PM
|
||
תודה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 7 2021, 10:00 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
מזל טוב
-------------------- "מה שיבוא יבוא וכשהוא יבוא לא תהיה לנו ברירה אלא להתמודד עם זה"
(האגריד להארי, סוף הספר הרביעי) שלום לכולם יש לי בפאנפיק החדש שלי כבר 5 פרקים הוא חזר... תרשמו תמליצו תגיבו ותדרגו 5 אתם לא תתחרטו! 5 כבר נרשמו לעדכוני הפאנפיק בוא תשלים ל6! ![]() הפתעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם חג שמח!! אני במסדר עוף החול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מסדר עוף החול! ![]() כי מישהו פה חייב להביס את וולדמורט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2021 - 2007 |