![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 3 2023, 19:16 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מסכימה שהאבטחה במשרד הקסמים לא טובה מספיק, במיוחד אם משווים עם רמת האבטחה בבנק, כפי שנקמת האלפקה כתבה.
אנסה להוסיף עוד נדבך למה שנכתב לפני: בגרינגוטס ה'נכסים' עליהם מנסים להגן מצויים בתוך הכספות ולכן יש נקודות מסויימות שניתן להציב אמצעי הגנה בדרך אל הכספות, בנוסף לבדיקות שמי שמנסה לגשת לכספת אכן יש לו/ה את ההרשאות לגשת לכספת. במשרד הקסמים, לעומת זאת, יש את נקודות הכניסה למשרד שדרכם עוברים קוסמים רבים מדי יום, חלקם עובדים במשרד וחלקם מגיעים למשרד מסיבות אחרות (כמו למשפט, לבקר קרובים העובדים במשרד וכדומה). כמות הקוסמים שנכנסים לשם לא קטנה ויתכן שעלות המשאבים (חרמשים, כוח אדם, קסמים וכדומה) שנדרשים לבדוק כל קוסמ.ת וקוסמ/ת שנכנסים בצורה מדוקדקת תהיה גבוהה מכדי שיהיה כדאי להציב שם אבטחה ברמה כמו בבנק. בנקודות הכניסה (כמו השירותים) אומנם כדאי להעלות את האבטחה אבל אולי כדאי יהיה למקד את מרב המשאבים בהעלאת רמת האבטחה בנקודות אחרות, שבהם ישנם ה'נכסים' עליהם מנסים להגן. מקווה שהניסוח שלי היה ברור ולא חפרתי יותר מדי. לפני שמתחילה לחשוב על אמצעי הגנה, אולי כדאי לדעת על מה בדיוק מנסים להגן, מה מנסים למנוע בדיוק. מה ,לדעתכם/ן, ה'נכסים' במשרד הקסמים עליהם צריך להגן. משרדים מסויימים? אזורים מסויימים? --------------------
מוסר עבודה (work ethic) סבלנות ידידות התנהגות הוגנת נאמנות לא שיפוטיים לגבי החברה (without bias) מכיוון ויותר מבוגרת ממרבית המשתמשים באתר זה, לא יוצרת קשר. כאן כי אוהבת לקרוא גם את סדרת הארי פוטר חיפוש משמעות אותיות ומספרים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 4 2023, 15:12 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראלי מחלקת מסתורין
-------------------- בע"ה
מיכלי ~ 13 ~ ארץ ישראל ~ עבדו את ה' בשמחה ~ פרשתי:) "קדושה אני מבקש- תנו לי קדושת ארץ ישראל תנו לי קדושת אהבת ישראל תנו לי קדושת עם ישראל" ~הרב נריה זצ"ל~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 11 2023, 19:31 PM
|
||
לדעתי, האבטחה של משרד הקסמים לא מספיק טובה, עובדה שהיו במשרד הקסמים כמה וכמה פריצות
-------------------- #רייבנקלואית מדהימה💙#13#הארי פוטר בנשמהה😝#סוויטהה🍭
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2023, 19:54 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
האם האבטחה על משרד הקסמים לא טובה מספיק? לא ולא
אם כן, איזה דוגמאות בספרים יש לאבטחה טובה של המשרד? אם לא, מה ניתן לעשות כדי לשפר את האבטחה על המשרד? בואו נראה.... לשים יותר שומרים, להגן מפני פגיעות חיצניות וכד' מה המשרד היה יכול לעשות כדי למנוע את המקרים שהעלתי בדיון? כמו שכתבתי למעלה: לשים שומרים ולרשת במצלמות אבטחה האם המשרד באמת עשה משהו כדי לשפר את האבטחה שלו בתקופות קשות כמו בספרים? ![]() -------------------- רוב הסיכויים שלא אכנס עד שנה הבאה, לבנתיים פרשתי.
זהירות! עומס לימודי לפניכך! אני לא אכנס כי יש לי מלא מבחנים. עשיתי טעות שנכנסתי גם בתקופת הלימודים. ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 1 2023, 01:05 AM
|
||||||
הרעיון של שימוש בשומרים מצויין. באיזה נקודות במשרד הקוסמים נראה לך יהיה כדאי להציב אותם? מציעה לקרוא את הפוסט שמצטטת אותו מפני שלא בא לי לחזור על עצמי מצלמות אבטחה זה אמצעי אבטחה מוגלובי, אולי יש לך רעיון שיסתדד טוב יותר עם ההתנגדות האינרנטית של חלק מהקוסמים לשימוש בחפצים מוגלובים? נ.ב. בטוחה שארתור יתלהב מהרעיון של מצלמות אבטחה. ליתר דיוק ארתור יתלהב מלפרק אותם, לא בטוח שמולי תתלהב מהרעיון לנסות את המצלמות במחילה. --------------------
מוסר עבודה (work ethic) סבלנות ידידות התנהגות הוגנת נאמנות לא שיפוטיים לגבי החברה (without bias) מכיוון ויותר מבוגרת ממרבית המשתמשים באתר זה, לא יוצרת קשר. כאן כי אוהבת לקרוא גם את סדרת הארי פוטר חיפוש משמעות אותיות ומספרים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jun 12 2023, 09:28 AM
|
||
![]() מוגל |
אני חושב שחלק מזה שהאבטחה לא מספיק טובה זה בגלל שהם קוסמים, והם בונים הכול על הקסם. אן להם היגיון בריא, פשוט לשים מאבטחים או משהו כזה, ולא רק לסמוך על הקסם. בזה גם הקוסמים צריכים ללמוד מהמוגלגים
|
|
פורסם ב: Jun 21 2023, 23:23 PM
|
||||
יש במה שכתבת משהו, יתכן שהקוסמים שאמונים על האבטחה במשרד הקסמים רואים את האבטחה דרך ה'משקפים' שלהם כלומר הקסם. מתלבטת לגבי איך התיאוריה שהצעת מסתדרת עם האבטחה היותר טובה בצורה משמעותית בגרינגוטס, האם בגלל הגובלינים?
--------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 13 2023, 18:52 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
האם האבטחה על משרד הקסמים לא טובה מספיק?לא
אם כן, איזה דוגמאות בספרים יש לאבטחה טובה של המשרד? אם לא, מה ניתן לעשות כדי לשפר את האבטחה על המשרד?לעשות איזה קסם שמגלה אם מישהו מתחזה לאחד העובדים מה המשרד היה יכול לעשות כדי למנוע את המקרים שהעלתי בדיון?מה שכתבתי באם לא האם המשרד באמת עשה משהו כדי לשפר את האבטחה שלו בתקופות קשות כמו בספרים -------------------- אם אתם רוצים לדבר איתי תשלחו לי ינשופים אני כמעט אף פעם לא בנו"ד
![]() [color=red]ליאור|16|גריפנדור[/SIZE] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2023, 17:15 PM
|
||||
הצעות טובות עלו עד כה בדיון המעניין הזה, האם יש רעיונות נוספים?
--------------------
|||
|
פורסם ב: Aug 23 2023, 13:47 PM
|
||
![]() מוגל |
האבטחה ממש גרועה היו צריכים יותר אבטחה ממתחזים ופורצים
חוץ מזה צריך יותר אבטחה בין מחלקות שלא כל מי שנכנס יכול ללכת לאן שרוצה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 24 2023, 15:23 PM
|
||||
רעיון יפה לגבי זה שמבקרים ועובדים במשרד הקסמים לא יוכלו להכנס לכל מחלקה או אזור. האם יש רעיונות כיצד לעשות את זה?
--------------------
|||
|
פורסם ב: Oct 4 2023, 19:35 PM
|
||
![]() אל בדימוס ![]() ![]() |
העובדה שחבורת ילדים פרצו ושדדו את משרד הקסמים , וגם זה עם כמה פשלות , מראה שזה פשוט צחוק.
אפילו גרינגוטס, אתה יכול פשוט לבוא ולהטיל אימפריוס. יש בעולם הקסמים יותר מדי אפשרויות ואין קסמי הגנה מספקים, כל חבורת ילדים בשנה החמישית יכולים להשתלט על כל עולם הקוסמים עם כמה אימפריוס מכוונים. היה אמור להיות מפולת הגנב קטנה בכניסה לכל מקום כמעט , היו אמורים לחלק שפריצרים קטנים מהמפולת הגנב הזאת כשוולדמורט עלה, לא עלונים מפגרים. -------------------- נמות בדמנציה בעוני. כולנו בלי שווי או שוני. (ככה אומרים נכון? אנל-) כי לא עשינו שום דבר. אין לנו פנסיה כבר.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |