האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

חזרה בזמן || פעילות, רינג, באישור הודיה
פורסם ב: Mar 8 2021, 18:02 PM
צטט הודעה

"Different doesn't mean wrong"

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 37585
מגדר:
משתמש מספר: 73807
חפצי המשתמש: צפה

חזרה בזמן

שלום לכם מכו- אנשים שאוהבים לפטפט!
מה נשמע? זה לא משנה, כי היום נדבר על פעילות ממש מגניבה!

מה, על חזרה בזמן? כן, זה נחמד כזה.

כןכן! בדיוק על זה.
אוקי, תקשיבו. אתם מדענים ממש ממש חכמים בשנות ה-3000 שהמציאו מכונת זמן שממש עובדת! אבל, פה הבעיה היחידה, אתם משתמשים בה, לבד.

אוי לא! רק לא לבד!

כן, זו בדיוק הייתה התגובה שלי!
טוב, מה שקורה הוא שאתם חוזרים לעבר לתקופה לא ידועה כשמכונת הזמן אצלכם. ידוע שלא משנה לאיפה יגיעו אנשים ישאלו שאלות על מכונת הזמן מה שישנה את העתיד.
המטרה שלכם היא לשרוד באותה התקופה במשך שבועיים וחצי, (אסור להתחבא בבתים), השאלה היחידה היא - איך תשרדו?
נניח אני הייתי חוזר לתקופת האדם הקדמון, הייתי מתחפש לאדם קדמון, (עם הפרוות חיות) וצד איתם מלא מלא אנשים רשעים וחיות.

זהו?

לא! יש פואנטה.
מישהו מאותה התקופה מגלה על מכונת הזמן, מה אתם אומרים לו או עושים לו כדי שהוא יאמין/ישתוק על המעשה?
אני הייתי לוקח את האדם הקדמון הצידה ומרביץ לו עם נבוט על הראש עד שהוא היה מתעלף ושוכח את מה שבדיוק קרה ומעסיק את חברים שלו בצורה קדמונית עד שהוא יחזור מהעילפון כדי שלא ירגישו בחסרונו.
עכשיו זהו!
אבל... יש גם בונוס! מה היה קורה אם לא הייתם מצליחים להסתיר את זה שאתם מהעתיד? מה אם הייתם משבשים את הזמן? איך זה היה משפיע על העולם שלכם כשהייתם חוזרים לשנת 3000?
את זה תצטרכו לכתוב!

על הפעילות תקבלו 150 חרמשים קדמונ- בעצם עדיין לא יודע מה יצא לכם confused.gif ! ומי שיעשה את הבונוס יקבל עוד 50 חרמשים משובשים!

הפעילות תיסגר בעוד עשרה ימים! בהצלחה לכולם!
והנה הטופס fadeba25z.gif :

CODE
[COLOR=LightSteelBlue][B]שם + כינוי:[/B][/COLOR]
[COLOR=SteelBlue][B]התקופה שבחרתם:[/B][/COLOR]
[COLOR=LightSteelBlue][B]איך אני שורד באותה התקופה:[/B][/COLOR]
[COLOR=SteelBlue][B]מה אני עושה/אומר למי שמגלה על המכונה כדי שלא ישנה את העתיד:[/B][/COLOR] הדמות צריכה להיות מהתקופה.
[COLOR=LightSteelBlue][B]מה היה קורה אם העתיד היה משתבש:[/B][/COLOR] (בונוס) לפחות שתי שורות, השיבוש צריך להיות קשור לאופן שבו העתיד השתבש, (למשל אם האדם הקדמון [שהרבצנו לו בנבוט והוא התעלף] גילה את זה, העתיד יהפך למכונת מעיכות נבוטיות, כי הוא לא רצה יותר שירביצו לו בנבוט וככה הוא השתלט על העולם).
[COLOR=SteelBlue][B]הארות/הערות/האדם הקדמון המסכן:[/B][/COLOR]

--------------------

Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio

User Posted Image

"Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met."
(Yuu Otosaka, Charlotte)

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Mar 8 2021, 18:52 PM
צטט הודעה

Memento mori

פרטי משתמש
חרמשים: 11065
מגדר:female
משתמש מספר: 69760

שם + כינוי:נטע אביה אריאלי
התקופה שבחרתם: קום המדינה
איך אני שורד באותה התקופה: אני צריכה לאכול דברים צנועים וללבוש חולצות חאקי- זאת תקופת צנע שאחרי קום המדינה
מה אני עושה/אומר למי שמגלה על המכונה כדי שלא ישנה את העתיד: דוד בן גוריון מגלה ואני משכנעת אותו שישראל לא יפסידו בשום מלחמה כדי שלא יסגיר אותי הדמות צריכה להיות מהתקופה.
[CODE]מה היה קורה אם העתיד היה משתבש: היינו מפסידים במלחמת העצמאות כי דויד בן גוריון בגלל ההבטחה שלי היה הופך להיות שאנן המדינה הייתה נופלת והייתי יוצרת בטעות פרדוקס כי בעתיד שמשתנה אני לא אמורה להיות בחיים ואז ואני בטעות דוחפת את סבא רבא שלי מצוק ויוצרת פרדוקס נוסף (בונוס) לפחות שתי שורות, השיבוש צריך להיות קשור לאופן שבו העתיד השתבש, (למשל אם האדם הקדמון [שהרבצנו לו בנבוט והוא התעלף] גילה את זה, העתיד יהפך למכונת מעיכות נבוטיות, כי הוא לא רצה יותר שירביצו לו בנבוט וככה הוא השתלט על העולם).
הארות/הערות/האדם הקדמון המסכן: דויד בן גוריון מסכן

--------------------
I am Sam
Sam-I-am

User Posted Image

Green eggs and ham forever

User Posted Image

תלחצו, בני תמותה, תלחצו.

נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל
תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3>

---------
פורסם ב: Mar 8 2021, 19:42 PM
צטט הודעה

קוסם מתחיל

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 5220
משתמש מספר: 74143

שם + כינוי: עמליה, בצדוש

התקופה שבחרתם: האינטיפדה הראשונה (מישו יכול להסביר לי מהזה?)
טוב, בחרתי את.. מגדל בבל?
איך אני שורד באותה התקופה: ואיי ואיי אאאם בשביל לשרוד צריך לעזור לבנות את המגדל אני חושבת. אה אני בת, נו שיהיהה...
מה אני עושה/אומר למי שמגלה על המכונה כדי שלא ישנה את העתיד: אאם מישהו מהפועלים מגלה עליה, אז אני אומרת לו "Be quiet you, keep building and I'm going tomorrow, come on!" הוא כמובן לא יבין מילה כי זה יהיה לפני כל השפות ו.. טוב בגלל הפרצוף שלי הוא ישרוד.
מה היה קורה אם העתיד היה משתבש: הווווו
הפועל הזה יחשוב שאמרתי לו להפסיק לבנות, הוא יעצור את הכל ו.. לא יהיה אנגלית!!!! אה וגם ערבית ורוסית ופורטוגזית ו.. בקיצור, התנך ישתנה (וככה גם החומר לחידון).

הארות/הערות/האדם הקדמון המסכן: וואללה האדם הקדמון מהדוגמה שלך באמת מסכן!

--------------------
לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד,
ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם.

עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר

👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧

אורנה בורדמן

סיפור חדש שלי בוואטפד:)

כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות.
כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות.
כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים.
כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות.
כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים.
כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים.
מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים

---------
פורסם ב: Mar 8 2021, 20:41 PM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
חרמשים: 1537
משתמש מספר: 75230

שם + כינוי:קים
התקופה שבחרתם:מלחמת העולם הראשונה
איך אני שורד באותה התקופה: מתחמקת מכול הפצצות המטוסים ומדברת רק באנגלית
מה אני עושה/אומר למי שמגלה על המכונה כדי שלא ישנה את העתיד: שאני אזרוק אותו מהמטוס שטס הכי גבוה של חיל האוויר האמריקאי הדמות צריכה להיות מהתקופה.
מה היה קורה אם העתיד היה משתבש:הייתי מגלה להם בטעות על פפצת אטום של מלחמת העולם השנייה והם היו בונים אותה לפני הזמן ואז המלחמות הוו שונות ומדינת ישראל הייתה מתפוצצת בגלל הפצצה (בונוס) לפחות שתי שורות, השיבוש צריך להיות קשור לאופן שבו העתיד השתבש, (למשל אם האדם הקדמון [שהרבצנו לו בנבוט והוא התעלף] גילה את זה, העתיד יהפך למכונת מעיכות נבוטיות, כי הוא לא רצה יותר שירביצו לו בנבוט וככה הוא השתלט על העולם).
הארות/הערות/האדם הקדמון המסכן:נכוןן

--------------------
User Posted Image

“!Books! And cleverness! There are more important things! — Friendship! And Bravery”

User Posted Image

User Posted Image

<div align=\"Center\">תתרמו לי חרמשים בבקשה😫</div>

פרשתי

---------
פורסם ב: Mar 8 2021, 22:22 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 7680
משתמש מספר: 71849

שם + כינוי: ליבי, בצד
התקופה שבחרתם: המפץ הגדול.
איך אני שורד באותה התקופה: זאת הבעיה אתה לא!, קודם כל אתה אוסף מידע למדענים כדי שידעו שהם טועים ומיד אחר כך בורח בחזרה למכונת הזמן כדי לחזור הביתה.
מה אני עושה/אומר למי שמגלה על המכונה כדי שלא ישנה את העתיד: אמ כן, אין שם אף אחד מה אתה תעשה תספר לצדק?, אני די בטוחה שאין לו אוזניים, אבל אם כן אתה מפוצץ אותו (שמעתי שהוא מלשון)
מה היה קורה אם העתיד היה משתבש: כדור הארץ השתבש בגלל שפוצצת את צדק ולכן מתי שחזרת הביתה גילית שמסת לבה מחסה חצי מהכדור, ואותו החצי עבר לחלק שאתה בכדור לא נשאר הרבה מקום ללא לבה אז התחילה מלחמה על החלק הזה וכמעט כולם מתו חוץ ממך.
הארות/הערות/האדם הקדמון המסכן: *חיוך*

--------------------
ליבי 😼 13 😼 She/her

אנשים תוהים למה אני מחכה כבר לסיום שנת 2023 מה שהם לא יודעים זה שיוצא ספר חדש של פרסי ג'קסון

אני בחתימה של ליביייי
אז ליבי קסומה קסומה והיא נחמדה כזאת והיא משרשרת מעולה והיא גםגםגם כזאת כזאת ליביאית כזאת וזה ממש נחמד :>
אזזזזז אנשים תדברו עם ליביייי כי היא נחמדה ממששש3>

---------
פורסם ב: Mar 8 2021, 22:47 PM
צטט הודעה

דביל מהאגדות

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 12459
משתמש מספר: 72756

שם + כינוי: נועם! המילה שלפני לביוסה!
התקופה שבחרתם: עידן הקרח!!!!!!!!!!!!!
איך אני שורד באותה התקופה: מביאה מעיל צמר חם. זה הכל. אה כן! וגם שוקו, להתחמם :>
מה אני עושה/אומר למי שמגלה על המכונה כדי שלא ישנה את העתיד: בעידן הקרח היו אנשים חמודים שעברו מרוסיה לאמריקה! אתם בטח שואלים איך זה הגיוני? יש אוקייאנוס באמצע!
אז זהו, שהאוקייאנוס קפא, והם הלכו על הקרח ווהוווווו
אז אם הם היו מגלים על מכונת הזמן הייתי שוברת סדק בקרח ומטביעה אותם בתוך האוקייאנוס הקפוא - המים הקפואים. יהיה כל כך קר שתוך 10 שניות הקרח שוב יסגר, והם ימותו להם מתחת למים. הסוף.
מה היה קורה אם העתיד היה משתבש: (בונוס) לפחות שתי שורות, השיבוש צריך להיות קשור לאופן שבו העתיד השתבש, (למשל אם האדם הקדמון [שהרבצנו לו בנבוט והוא התעלף] גילה את זה, העתיד יהפך למכונת מעיכות נבוטיות, כי הוא לא רצה יותר שירביצו לו בנבוט וככה הוא השתלט על העולם).
הארות/הערות/האדם הקדמון המסכן: יונתן פשוט כזה מקסימידל. 🌹

--------------------

❤️ נועם 🧡 19 💛 עיצוב ותכנון פנים💚 פסנתר💙 ספר הפנטזיה לילדים שכתבתי 💜
ψ

סרטון חדש בערוץ שלי 🍓

---------
פורסם ב: Mar 9 2021, 23:08 PM
צטט הודעה

בטט מודע

פרטי משתמש
חרמשים: 5300
מגדר:
משתמש מספר: 73199

שם + כינוי: שיראל, אה לא בצד, Dark magic
התקופה שבחרתם: בריאת העולם
איך אני שורד באותה התקופה: לובש את הבגדים (או חוסר ><) שלבשו אז ומנהג כמו שהם התנהגו
מה אני עושה/אומר למי שמגלה על המכונה כדי שלא ישנה את העתיד: הדמות צריכה להיות מהתקופה.
אני מסביר להם שהגעתי מהעתיד ושאם הם ישנו את העבר עכשיו הם ישמידו את העתיד, בתור בנאדם נחמד אני גם מספר להם על העתיד ומה עומד לקרות וכמובן ששטיפת מוח קלה לחווה על זה שבגללה אנחנו סובלות ><
מה היה קורה אם העתיד היה משתבש: יאא אז חווה הייתה מקשיבה לי ולא אוכלת את עץ הדעת ואז לא היינו מקבלות מחזור ואז היה הבה יותר קל ואז רינג לא היה קורא את השטויות שנכתבות פה ><
הארות/הערות/האדם הקדמון המסכן: אופסי אימהלה זה יצא מוזר :(

--------------------

חוויות שלא נזכור
עם אנשים שלא נשכח

---------
פורסם ב: Mar 14 2021, 08:38 AM
צטט הודעה

נוב מדרגה ראשונה

פרטי משתמש
חרמשים: 9115
מגדר:male
משתמש מספר: 69795

שם + כינוי:יותן+בצד
התקופה שבחרתם: המאה ה-17
איך אני שורד באותה התקופה: מתלבש באותה דרך ולא אומר שום רעיון חדשני אם אני חושש לעורי
מה אני עושה/אומר למי שמגלה על המכונה כדי שלא ישנה את העתיד: שאני אממ מכשף גדול ואם הוא יהרוג אותי הוא יסבול לנצח אם מן הסתם יאמין הם האמינו במכשפים הדמות צריכה להיות מהתקופה.
מה היה קורה אם העתיד היה משתבש: הם היו חוקרים את הציוד שלי ומגלים את הטלפון הנייד ואז הם היו מתמכרים אליו ולא עסוקים בהתיישבות באמריקה ומן הסתם השפה הרשמית הייתה עדיין צרפתית ואני הייתי חייב ללמוד את השפה המשנה הזאתי וצרפת גם היו כובשים לגמרי את אמריקה ואז ההיסטוריה הייתה שונה וכול מה שלמדתי היה חסר ערך (בונוס) לפחות שתי שורות, השיבוש צריך להיות קשור לאופן שבו העתיד השתבש, (למשל אם האדם הקדמון [שהרבצנו לו בנבוט והוא התעלף] גילה את זה, העתיד יהפך למכונת מעיכות נבוטיות, כי הוא לא רצה יותר שירביצו לו בנבוט וככה הוא השתלט על העולם).
הארות/הערות/האדם הקדמון המסכן:

--------------------
אני
פרשתי.

---------
פורסם ב: Mar 14 2021, 08:43 AM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
חרמשים: 557
מגדר:male
משתמש מספר: 73602

שם + כינוי:הנסיך חצוי דם
התקופה שבחרתם: תקופת מצריים העתיקה
איך אני שורד באותה התקופה: הייתי מתחפש לאחד מהאלים שלהן הייתי אומר להם שאני אוסיריס
מה אני עושה/אומר למי שמגלה על המכונה כדי שלא ישנה את העתיד: שאם הוא יגלה את סודי אני אהרוג אותו בכוח האלים המצריים ואהפוך אותו לאחד מהכלבים של אנוביס הדמות צריכה להיות מהתקופה.
מה היה קורה אם העתיד היה משתבש: הם לא היו מאמינים לי כי לאוסיריס במתולגיה יש עור כחול ולי מן הסתם אין הם היו סוגדים לציור של דרדס קונדסון כי יש לו עור כחול ואז לא היו נכנעים בפני יוון וההיסטוריה הייתה שונה חללוטין כי בזכות יוון אנחנו יודעים לקרוא את ההירוגליפים (בונוס) לפחות שתי שורות, השתלט על העולם).
הארות/הערות/האדם הקדמון המסכן:

--------------------
רייבנקלו הבית הכי טוב

User Posted Image

---------
פורסם ב: Apr 4 2021, 11:16 AM
צטט הודעה

טרול
**

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 3412
משתמש מספר: 73242

CODE

[COLOR=LightSteelBlue][B]שם + כינוי:[/B][/COLOR]מצנפת100
[COLOR=SteelBlue][B]התקופה שבחרתם:[/B][/COLOR]התקופה של השנה הראשונה בהוגוורטס של הארי פוטר
[COLOR=LightSteelBlue][B]איך אני שורד באותה התקופה:[/B][/COLOR] לוקח שרביט ( שבחר אותי )
[COLOR=SteelBlue][B]מה אני עושה/אומר למי שמגלה על המכונה כדי שלא ישנה את העתיד:[/B][/COLOR] הדמות צריכה להיות מהתקופה. הרמיוני. מסבירה להרמיוני על החיבורים במכונה והרמיוני חכמה אז היא תבין.
[COLOR=LightSteelBlue][B]מה היה קורה אם העתיד היה משתבש:[/B][/COLOR] (בונוס) לפחות שתי שורות, השיבוש צריך להיות קשור לאופן שבו העתיד השתבש, (למשל אם האדם הקדמון [שהרבצנו לו בנבוט והוא התעלף] גילה את זה, העתיד יהפך למכונת מעיכות נבוטיות, כי הוא לא רצה יותר שירביצו לו בנבוט וככה הוא השתלט על העולם). הרמיוני מבינה את החיבורים ומכינה גם מכונת זמן והארי רואה את של הרמיוני וגם הוא עושה ולבסוף לכל בית הספר יש מכונות זמן והם חוזרים אל העבר ומשנים אותו ואת העתיד.
[COLOR=SteelBlue][B]הארות/הערות/האדם הקדמון המסכן:[/B][/COLOR]

--------------------
User Posted Image

גריפינדור - כי האריה הוא מלך (החיות)!
גריפינדור - כי חייב\ת ליהיות מישהו\י שיבעט\תיבעט בגברת נוריס.
גריפינדור - כי מישהו\י חייב\ת לנצח את כולם.
גריפינדור - כי רק האישה השמנה שלנו יכולה לפוצץ את החלון של החדר מועדון בעזרת צרחת - קול - גבוה - ומטריד...
גריפינדור - כי קווידיץ' הוא השם השני שלי...
אה, וגם, אסור לשכוח, כי לגריפינדור יש הכי הרבה כוח,
יצירתיות שופעת, טוב לב ואומץ, כי כאן אין שום קומץ.

אם את/ה גם גריפינדורי/ת אנא ממך העתק/י את זה לחתימה שלך לצורך גיבוי הגריפינדורים והגריפינדוריות בפורטל!!
האריות שולטים ושולטות!!!

גריפינדור 🔥 אריות או לא להיות

User Posted Image

User Posted Image

קישור לפאנפיק שכתבתי- יומנו של ג'ורג' וויזלי: https://hportal.co.il/index.php?act=fanfict...3366&showchap=1

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
נושא נעול פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025