![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Mar 13 2021, 13:32 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאכלים בקווידיץ'||דיון שלומות אנשים חמדמדים! אז אני ואלכס מנסות לנסח פעילות (שקשורה לקווידיץ') ותהיתי, במשחקי קווידיץ' הם אוכלים משהו? כי אם אני אקביל קווידיץ' לעולם המוגלגי, או יותר נכון, לספורט או לקולנוע המוגלגי הם אוכלים פופקורן. אבל כשעברתי על המשחק קווידיץ' באליפות בספר הרביעי לא אוזכר שהם אוכלים משהו או קונים אוכל (אם כי הם קנו הרבה שטויות של קבוצות קווידיץ' או משקפות לצפייה במשחק) והדבר היחיד שאוזכר בקשר לאוכל הוא פרסומת לסוכריות בכל הטעמים של ברטי בוטס שהייתה על הלוח הענק לפני תחילת המשחק. ובנוסף לזה גם קווידיץ' הוא משחק מאוד מהיר, ואם לא תסתכל, תחזיק במשקפת ותתרכז טוב במשחק אתה עלול לפספס משהו (למרות שהוא יכול להיות ארוך מאוד, הפעולות מהירות). אך דווקא בגלל שהוא יכול להמשך הרבה זמן, מוזר שלא יהיה אוכל. אז השאלות שלי- אתם חושבים שהם כן אוכלים משהו בזמן המשחק? אם כן, מה? ואם יש לכם תיקונים למה שאמרתי, משהו להוסיף, או סתם להגיד שפספסתי משהו והם כן אכלו משהו, בבקשה תכתבו. ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 13 2021, 19:38 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם חושבים שהם כן אוכלים משהו בזמן המשחק? כן
אם כן, מה? יכול להיות חטיפי קוסמים כמו נגיד צפרדעי שוקולד או שאולי גם להם יש פופקורן קסום או משהו.. ואם יש לכם תיקונים למה שאמרתי, משהו להוסיף, או סתם להגיד שפספסתי משהו והם כן אכלו משהו, בבקשה תכתבו. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 14 2021, 11:04 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אימאלה שאלה מהזה טובה!
אוכלים במשחק? אאם אני חושבת שכן.. יש לי הרגשה שלא כתבו את זה כי אם כן רון היה משיח את דעתם של כולם מהקלפים של הצפרדעי שוקולד.. אם כן, מה? פה, אני חושבת כמו נטע. -------------------- לפעמים צריך להיות קצת לונה לאבגוד, ולהאמין בדברים דווקא בגלל שאין הוכחות לקיומם. עמליה 👧 חופרת מומחית 👧 גריפינדור 👧 הארי פוטר 👧 פרסי ג'קסון 👧 ארץ האגדות 👧 ריינה טלגמאייר 👧 אורנה בורדמן סיפור חדש שלי בוואטפד:) כמה שניות יכולות להיות גם כמה דקות. כמה דקות יכולות להיות גם כמה שעות. כמה שעות יכולות להיות גם כמה ימים. כמה ימים יכולים להיות גם כמה שבועות. כמה שבועות יכולים להיות גם כמה חודשים. כמה חודשים יכולים להיות גם כמה שנים. מסקנה- כמה שניות יכולות להיות גם כמה שנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2021, 14:54 PM
|
||
![]() מוגל |
וודאי שהם אכלו !!!!!!!!
אחרת איך היה להם כח ? ויכול להיות שהם אכלו פופקורן... אבל וודאי גם ממתקים קסומים. ולגבי זה שאין מתי לאכול, אל תשכחו שהם קוסמים ןיש להם אופציות יותר מאיתנו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2021, 13:48 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם חושבים שהם כן אוכלים משהו בזמן המשחק? דבר ראשון: לא. אני חושב (אמנם זה לא כל כך סביר) שהם אוכלים משהו שיכול להשביע אותם לעד מתי שהם רוצים, וככה הם יכולים להתרכז במשחק.
אם כן, מה? מן גלולה כזאת, קטנה, כמו כדורים אצלנו, רק שזה יותר טעים, הרבה יותר, וגם אפשר ללעוס את זה. ואם יש לכם תיקונים למה שאמרתי, משהו להוסיף, או סתם להגיד שפספסתי משהו והם כן אכלו משהו, בבקשה תכתבו. כותבים הוזכר, לא אוזכר ;) -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 28 2021, 20:48 PM
|
||
![]() מוגל |
אני דווקא חושב שהם כן אוכלים אבל גם לפני המשחק היה כתוב שהם הכינו לעצמם אוכל אז כנראה אם המשחק נמשך הרבה זמן הם מכינים לעצמם אוכל
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 22:17 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם חושבים שהם כן אוכלים משהו בזמן המשחק?
אני חושבת שכל אחד מביא משהו, מעשהו מביא ברטי בוטס, מישהו מביא סוכריות וכולי.... אם כן, מה? כתבתי את זה שם.... ואם יש לכם תיקונים למה שאמרתי, משהו להוסיף, או סתם להגיד שפספסתי משהו והם כן אכלו משהו, בבקשה תכתבו. אין תיקונים (: -------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |