![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Mar 14 2021, 23:14 PM
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-ליאור מאשר את הפעילות היסטוריה קסומה פעילות היי משתמשים מקסימים ממש, מה שלומכם? אני בסדר גמור, מתכננת את החזרה שלי בזמן עוד יומיים. אני הולכת לחזור לשחרור ירושלים, איזה כיף לי! אני רק חושבת מה לארוז. יא, תהני. רגע, טיול לאן? שחרור ירושלים. האירוע ההוא שבזכותו אפשר להיכנס לכותל וכל זה? אה. לא מזה הופתעתם אני מניחה. כןכן, יש לי מכונת זמן! קניתי אתמול. אני ממש מתרגשת. אבל ההורים שלי לא מסכימים לי ללכת לבד והם לא רוצים ללכת איתי, אז ביקשתי מאיזו דמות מד"פ שאתם כנראה לא מכירים ללכת איתי, אבל אמרו לי שאני צריכה עוד דמויות מד"פ שיבואו איתי, ואין לי רעיון! לנו יש רעיון לדמות מד"פ! אז אולי כדי לרכז את כל הרעיונות שלכם תעשו את זה בטפסים מסודרים! קודם כול תעזרו לי לבחור דמות מד"פ שתבוא איתי לטיול בעבר. אחרי זה תצטרכו לבחור חפץ קסום. רק תשתדלו שזה לא יהיה מכונת זמן, הרי מכונת זמן כבר יש לי. אחר כך תצטרכו לבחור אירוע היסטורי. כל אירוע היסטורי יכול להיות, החל מיציאת מצרים וכלה בהכרזת המדינה. אחר כך תצטרכו לומר מה הדמות תעשה באירוע ההיסטורי עם החפץ לפי דעתכם. תתחשבו בכך שיש לה את החפץ, היא לא תתעלם מקיומו. ולמה צריך לדעת את זה? הרי אני צריכה לדעת אם אני יכולה לסמוך על הדמות, הלוא כן? וכמובן תצטרכו להסביר למה שהדמות תעשה את זה. אתם לא יכולים סתם להאשים אותה שהיא תעשה דברים שהיא לא תעשה! אחר כך תצטרכו לומר מה תוצאות המעשה שלה יעשו. הרי אני לא יכולה לקחת דמות שתגרום לכך שהעולם יתפוצץ ורק אריות יוכלו להישאר בחיים או משהו כזה, נכון? וזהו, אחרי שעשיתם את זה אתם משוחררים. יש קצת תרתי משמע כי אני מדברת על שחרור ירושלים. אוקיי, ומה התגמול? לקנות חטיפים לדמויות בשביל הטיול זה לא זול. צודקים, צודקים. על השתתפות תקבלו 170 חרמשים ו4 נקודות בית אם תשתתפו תוך שבוע, בהצלחה רבה!
הודעה זו נערכה ע"י תינוקת ב Mar 15 2021, 09:37 AM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Mar 15 2021, 08:13 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:נטע אביה אריאלי
הדמות שבחרתי+החפץ שבחרתי+האירוע ההיסטורי שבחרתי:הרמיוני גריינג'ר+חטיף פופקורן עם ריכטז מלח גבוה מידי+מבצע אנטבה מה הדמות תעשה באירוע ההיסטורי: בתור התחלה הרמיוני ג'ין גריינג'ר שלנו תחפור לכולם מהחטופים עד לאידי אמין דה דה אחרי זה היא תספר לאוגנדים על כל החומר שהיא למדה והיא תבקש מהם לעשות לה בוחן ואחרי זה היא תפזר את הפופקורן המלוח על העינניים שלהם כך שלא ישימו לב כשמשחררים את החטופים לפחות שורה וחצי למה דווקא את זה: כי הרמיוני אוהבת לחפור ולקרוא ושוב פעם לחפור והיא גם יודעת לתכנן דברים כך שלפזר עליהם פופקורן עם ריכוז מלח גבוה יצרב להם וזאת אסטרטגיה חכמה שמתאימה לה שורה וחצי+ איך זה ישפיע על האירוע: העינים של האוגנידיים החוטפים יצרבו הם לא ישימו לב שמשחררים את החטופים הישראליים הבצע יהיה מהיר יותר ואז יוני נתניהו לא ימות כי לא יהיה מה שיהרוג אותו והמבצע לא יקרא על שמו ''מבצע יונתן'' שורותיים לפחות הערות | תלונות | הצעות | שמות מוזרים לפעילויות: רעיון גאוני -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2021, 08:29 AM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:בן פורת יוסף+יונתן
הדמות שבחרתי+החפץ שבחרתי+האירוע ההיסטורי שבחרתי: קונר ביילי+עט מזל+הקמת המדינה מה הדמות תעשה באירוע ההיסטורי: בהתחלה קונר היה כותב סיפורים על בן גוריון ומחקה אותו ואחרי זה בעזרת עט המזל שלו הוא היה כותב רעיונות לשמות למדינה ומצייר את אלכס ביילי אחותו התאומה ואת ברי קפמבל בתור טרוליות לפחות שורה וחצי למה דווקא את זה: כי בעיקרון הוא ילד טוב נו לא ילד אבל יש לו הרבה חוש הומור כאילו ממש הרבה והוא אוהב להצחיק והוא גם ממש אוהב לכתוב ומממש אוהב את אחותו התאומה ואת ברי והוא כבר צייר את אלכס בתור טרולית.. שורה וחצי+ איך זה ישפיע על האירוע: לבן גוריון יימאס ממנו אז הכרזת המדינה תהיה יותר מהירה חוץ מזה שהחליטו לקחת את אחד מהשמות שהציע קונר והיינו גרים עכשיו במדינת ''ביילי'' כי זה השם הכי נורמלי שהציע קונר שורותיים לפחות הערות | תלונות | הצעות | שמות מוזרים לפעילויות: לא ממש -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2021, 08:36 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם+כינוי:שקד הודיה
הדמות שבחרתי+החפץ שבחרתי+האירוע ההיסטורי שבחרתי: לונה לאבגוד+ המשקפלציים שלה+יציאת מצריים מה הדמות תעשה באירוע ההיסטורי: היא תספר למצרים על יטושטושים ועל נרגולים ושנורקקים פחוסי קרן ומנדינגרים מברברים ואז היא תמכור להם משקפלציים בחצי מכיר וכמה עותקים של הפקפקן עם הכתבה על זה ש-רופוס סקרימג'ר הוא ערפד לפחות שורה וחצי למה דווקא את זה: כי זה מה שהיא עושה בלי להעליב את לונה מוכרת את הפקפקן שמציע כתבות מוזרות ומספרת על יצורים משונים ולא אמיתיים כמו השנורקק פחוס הקרן והיא גם לובשת את המשקפלציים האלו שגורמים לה להראות כמו ינשוף משונה שורה וחצי+ איך זה ישפיע על האירוע: המצרים יברחו ממנה כי הם יפחדו מהנרגולים ואז שום דבר לא ירדוף אחרי בני ישראל ים סוף לא ייקרא והם יצטרכו לשוט בסירות שלונה הביאה להם שעשויות מהרבה עותקים של הפקפקן ושל המשקפלציים שורותיים לפחות הערות | תלונות | הצעות | שמות מוזרים לפעילויות: לא נכון -------------------- הארי פוטר זאת ההמצאה האנושית החשובה ביותר חוץ מהגלגל והכתב
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2021, 08:40 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי: הנסיך חצוי דם
הדמות שבחרתי+החפץ שבחרתי+האירוע ההיסטורי שבחרתי: ריטה סקיטר +עט צטט אותך+ הקרב על גבעת התחמושת מה הדמות תעשה באירוע ההיסטורי: תרכל על שר הקסמים ותכתוב כתבות מעליבות שיפריעו ללוחמים שלנו להתרכז ולפצץ בונקרים מבוצרים ואז בגלל שדעתם תוסח ריטה סקיטר תראיין אותם בעט שלה ותעשה כתבות סופר דופר מעליבות לפחות שורה וחצי למה דווקא את זה: כי זה מה שהיא עושה תמיד מעליבה אנשים כותבת כתבות מעליבות שגורמות לאנשים להתחרט שהסכימו להתראיין והיא תמיד עושה את זה באותו עט מושחז-עט צטט אותך שורה וחצי+ איך זה ישפיע על האירוע:בגלל שדעתם תוסח אנחנו נפוצץ פחות בונקרים מבוצרים ואז לצערי הרב בגלל ריטה סקיטר המעצבנת הזאתי במלחמה אנחנו נפסיד או שלפחות הניצחון יהיה פחות גדול שורותיים לפחות הערות | תלונות | הצעות | שמות מוזרים לפעילויות: הי החזרת את השם! -------------------- רייבנקלו הבית הכי טוב
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 15 2021, 09:13 AM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי:
הדמות שבחרתי+הפיה הסנדקית החפץ שבחרתי+דעלת כרכרכה האירוע ההיסטורי שבחרתי: קבלת התורה מה הדמות תעשה באירוע ההיסטורי: היא תהיה נחמדה לכולם ותביא להם שמלות ובגדים חדשיים ויפים ולנשים אפילו תתן נעלי עקב מזכוכית ולילדים הקטנים היא תתן דלעת גדולה בצורת סינדרלה כדי שלא ירגישו מקופחים לפחות שורה וחצי למה דווקא את זה: כי זה מה שהפיה הסנדקית מסינדרלה עושה תמיד נותנת לאנשים ולנשים שמלות הופכת דלעות לכירכרות מפוארות ונותנת גם ננעלי עקב\סנדלי עקב מזכוכית בשביל הנשף שורה וחצי+ איך זה ישפיע על האירוע: האנשים יהיו ממש עסוקים במתנות שהביא להם הפיה הסנדקית של סינדרלה כך שהם לא יהיו עסוקים בחטא העגל ואז לוחות הברית המקוריות לא ישברו ואז לא יהיה עותק שלהם שנכתב בידי משה כי לא תהיה לו סיבה שורותיים לפחות הערות | תלונות | הצעות | שמות מוזרים לפעילויות: -------------------- ![]() “!Books! And cleverness! There are more important things! — Friendship! And Bravery”
![]() <div align=\"Center\">תתרמו לי חרמשים בבקשה😫</div> פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 15 2021, 09:45 AM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: רינג, הארנב הלברינג
הדמות שבחרתי + החפץ שבחרתי + האירוע ההיסטורי שבחרתי: לוק קסטלן, נשכנית, יציאת מצרים. מה הדמות תעשה באירוע ההיסטורי: לוק יתחיל בהתחלה בתור אדם נחמד ומקסים, אבל אז מישהו מצרי ינסה להרוג אותו (כי הוא מצרי והכל) ולוק ישתגע, הוא יתחיל להרוג את כל המצרים שבמצרים ומרוב כעס הוא ימשיך ויהרוג את כל היהודים גם (כמובן שחלק מהמצרים והיהודים יהיו חצויים ובשבין זה יש את נשכנית - החרב שהיא חצי פוגעת בבני תמותה וחצי בחצויים), לסיכומו של דבר, *אל* תלכי איתו לעבר. למה דווקא את זה: לפי מה שאנחנו יודעים, לוק הוא אדם מאוד כועס שמתרגז בקלות, דבר קטן והוא מתעצבן - מה שגרם לכך שהוא די ניסה לרצוח את פרסי ען העקרב במקום להמשיך לשכנע אותו. כמובן גן שהוא יעשה הכל ען נשכנית כי היא סימן ההיכר שלו בתור לוק. איך זה ישפיע על האירוע: גם המצרים וגם היהודים יכחדו חוץ מבודדים. הבודדים הללו לא יספיקו למתן תורה ולא נקבל את התורה ואז לא נקבל את הארץ. היהודים המעטים יצליחו להתרבות, כבל אם היית חוזרת בחזרה לעתיד היית מגלה שאנחנו חיים בחור במדבר, מוקפים בגלגל קסום ששומר עלינו מכל העמים שרוצים להרוג אותנו כי אנחנו מעטים, (הגלגל עשוי מטכנולוגיה ממש מתקדמת) ובגלל שלא היה לנו מה לעשות במקום שחיינו בו התחלנו ללמוד טכנולוגיה והיינו מקום ראשון בעולם ולכן חלק מהעמים רוצים להרוג אותנו עכשיו בשביל להשיג את הטכנולוגיה שלנו, אבל אנחנו כמובן יורים עליהם בלייזר קסום שפוגע רק בבני אדם ולא בחיות (מזכרת מנשכנית). הערות | תלונות | הצעות | שמות מוזרים לפעילויות: מ ק ס י מ י נ י ו ן . -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2021, 10:20 AM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: יעל, היפהפייה הלא נרדמת
הדמות שבחרתי+החפץ שבחרתי+האירוע ההיסטורי שבחרתי: דובי, בירצפת, הכרזת העצמאות מה הדמות תעשה באירוע ההיסטורי: אבטחה! דובי יהיה עצוב עד מאוד כי האדונילי שלו יהיה עסוק עם ההכנות לקראת ההכרזה. הוא ישתה המון המון בירצפת, ובגלל שההשפעה שלה על דמדומים בית גדולה יותר מהשפעה שלה על קוסמים דובי ישתכר וירוץ היישר על השולחן שעליו הונחה המגילה הצהובה ההיא. למה דווקא את זה: דובי רצה לעשות דברים בשביל האדונילי שלו, אבל לצערנו האדונילי היה עסוק. אבל דובי מצא בקבוקי בירצפת בחדר ושתה את כולם כדי לנסות להתגבר על הצער. איך זה ישפיע על האירוע: המגילה הצהובה תירטב מהבירצפת, דובי ידרוך עלייה והיא תיקרע. לא תהיה הכרזה, ישראל לא תהפוך למדינה עצמאית, כולם יגלו על עולם הקוסמים, אף אחד לא יכיר את דוד בן גוריון וככה גם לא יהיה את השדה תעופה הזה על שמו, ואנחנו עדיין עם תחת שלטון זר. הערות | תלונות | הצעות | שמות מוזרים לפעילויות: יעל נוראית בהסיטוריההה -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2021, 10:45 AM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נועם, בצד.
הדמות שבחרתי+החפץ שבחרתי+האירוע ההיסטורי שבחרתי פינטאן, הגלימה של נברסין, הקמת מדינת ישראל. מה הדמות תעשה באירוע ההיסטורי: פינטאן, כמו שכולכם יודעים, שונא בני אדם ואוהב אלפים כי הוא בעצמו אחד כזה. כשבני אדם מקימים מדינות הוא לא אוהב את זה, כי בני האדם כבר מזמן הפרו את הברית ולכן הוא יצית את כולם. למה דווקא את זה: למה דווקא את זה? כי הוא פירוקינטיקאי, שזו יכולת אסורה ביותר בעולם האלפים. הוא יצית את כולם בלהבת הנצח כי הוא פירוקינטיקאי כך שהוא מסוגל לעשות את זה, מהסיבה שציינתי ממקודם. (בני האדם הפרו את הברית) איך זה ישפיע על האירוע: בני האדם יראו שכל הארץ (ארץ ישראל) עולה בלהבות בצבע צהוב ניאון, ויש להן ריח שרוף מתקתק כזה, הם יתחילו לברוח ולהתפזר לכל המקומות שבעולם. הסוף. הערות | תלונות | הצעות | שמות מוזרים לפעילויות: הידד לסופי! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2021, 12:01 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
שם+כינוי: נמלה
הדמות שבחרתי+החפץ שבחרתי+האירוע ההיסטורי שבחרתי: נוויל לונגבטום+בננה+טקס החנוכה של מגדל אייפל מה הדמות תעשה באירוע ההיסטורי: נוויל ינסה להתנהג יפה אבל אז בטעות הוא ילחץ קצת יותר מדי על קליפת הבננה שהוא קיבל מסבתא שלו והבננה עצמה תעוף עד למדרגות של הקומה הראשונה ואז כשמר אייפל יטפס לשם הוא יחליק על הבננה, ישבור את הרגל ולא יוכל להמשיך לטפס למה דווקא את זה:אני ממש אוהבת את נוויל אבל הוא שלומפר (וזה מה שיפה בו) ולכן מאוד מתאים שזה יקרה לו כי הוא מגושם ותמיד מסתבך בצרות בגלל זה. איך זה ישפיע על האירוע: בגלל שאייפל לא יכל להמשיך לטפס, עלו אליו למעלה ואז התחילו לחשוד שמשהו לא בסדר עם הבטיחות של המגדל ולכן יחליטו לסגור אותו ואז לא יהיה מגדל אייפל יותר ותיירים לא יגיעו לשם הערות | תלונות | הצעות | שמות מוזרים לפעילויות: פעילות מגניבה! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 16 2021, 19:00 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי:פרודו בן דרוגו
הדמות שבחרתי+החפץ שבחרתי+האירוע ההיסטורי שבחרתי:פרודו+צלוחית גלדריאל+השנים שטלפריון(ראוhttp://www.numenore.com/arda//index.php?title=%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F)נהרס מה הדמות תעשה באירוע ההיסטורי: פרודו יעזור לולאר להילחם במורגות בעזרת הצלוחית שמעניקה אור למה דווקא את זה:כי גלדריאל נתנה לפרודו צלוחית שעושה אור!!! -------------------- "אחרון מכל עמד הורין לבדו. והוא השליך מעליו את מגנו, והניף קרדום בשתי ידיו. ובשירים מסופר כיצד העשין הקרדום מדמם השחור של הטרולים שומרי גותמוג עד כי נמוגו מפניו. וכל אימת שקטל מי מהם קרא הורין: 'אאורה אנטולובה! עוד יבוא היום!"
-ילדי הורין, קרב הדמעות לאין מספר וַיַּרְא֙ כׇּל־הָעָ֔ם וַֽיִּפְּל֖וּ עַל־פְּנֵיהֶ֑ם וַיֹּ֣אמְר֔וּ ידוד ה֣וּא הָאֱלֹהִ֔ים ידוד ה֥וּא הָאֱלֹהִֽים׃ כולם כותבים: אני דתי. זה משעמם. אני מרשה לכם להעתיק את הפסוק, עם קישור מאיפה לקחתם. פשוט קניתי את הזכויות יוצרים של התנ"ך. תתמודדו עם זה. יש לי קשרים. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 17 2021, 01:29 AM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי:ירוק כהה
הדמות שבחרתי+החפץ שבחרתי+האירוע ההיסטורי שבחרתי:דמבלדור מעמעם השואה מה הדמות תעשה באירוע ההיסטורי: לפחות שורה וחצי אלבוס דמבלדור ילך עים המעמעם שלו לכל שדות התעופה של הנאצים ויכבה להם בשדה התעופה את כל האורות וכן את כל השידורים של מגדל הפיקוח למה דווקא את זה: שורה וחצי+ כדי שלכל המטסוים לא יהיה אור והם לא ידעו איך לנחות ויסתובבו במעגלים מעל שדה התעופה, ואז כל המטוסים יתנגשו אחד בשני ואף אחד לא יבוא לעזור כי אלבוס דמבלדור ישאב את האור של הפיצוצים עים המעמעם שלו איך זה ישפיע על האירוע: שורותיים לפחותאז לא יהיה לצבא הנאצי הנורא והאכזר מטוסים והוא לא יוכל להתחיל לחשוב לתקוף את בריטניה ולכבוש את העולם וכל היהודים היו נשארים לחיות והיה לי בני דודים מדרגה שביעית ולא רק מדרגה שלישית כמו שיש לי היום , ובכלל, כל העולם היה נראה טוב יותר בלי מסע החורבן שהיטלר עשה הערות | תלונות | הצעות | שמות מוזרים לפעילויות: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 19 2021, 13:50 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהרו להשתתף!
|
|
פורסם ב: Mar 22 2021, 19:47 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננעל
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |