האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

מסתורין || נתנאל יצחק
פורסם ב: Mar 23 2021, 16:21 PM
צטט הודעה

i think i know... O, no, i do not

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 12231
מגדר:male
משתמש מספר: 75038
חפצי המשתמש: צפה

יאללה, עוד אחד! ממליץ בחום לקרוא את הקטעים של קלישה.

PG

הבטתי בו בסקרנות, והושטתי יד.
''השתגעת?!'' שאל אוברד ומשך את ידי מייד. ''זאת יכולה להיות מלכודת!''
''זה יכול להיות מסוכן? זה?'' צחקתי.
''כן, זה,'' הוא אמר בכעס. ''היו מלא מלכודות שנראו כמו סתם קערת מלא עובש, או אבן עגולה חלקה...''
''טוב, טוב,'' גלגלתי עיניים. ''אני לא אגע בזה. פחדן.'' את המילה האחרונה לחשתי כדי שהוא לא ישמע.
''יופי,'' הוא אמר, עדיין כועס. ''אפשר עכשיו כבר לצאת מפה?'' הוא פנה לכיוון מעלית האבן.
''כן, אפשר,'' עניתי בנוחות, ובלי שהוא ירגיש החלקתי את הנר הכבוי לתוך כיסי. טיפסתי אחריו אל תוך המעלית, ודחפתי את הידית שלה. התחלנו לעלות.
''אז...'' אמרתי, בעיקר בשביל להפיג את המבוכה. ''מה שלום ההורים?'' שאלתי. עבר הרבה זמן עד שהוא ענה.
''בסדר...'' הוא אמר. ''זה לא שמשהו השתפר, כן? פשוט כלום לא התדרדר.'' הייתה שתיקה נוספת. פתאום הוא שאל, ''תגידי, למה את לא מדברת על זה?''
הבנתי מייד על מה הוא מדבר, אבל לא היה לי חשק לדבר על זה. ''עזוב את זה, בסדר?'' אמרתי.
''לא, אני לא אעזוב.'' הוא המשיך בעקשנות. ''כשאמרתי לך שאני אוהב אותך היית מופתעת לגמרי, ועכשיו את לא אומרת כלום.''
הבטתי בו ונאנחתי. ''תראה, זה מסובך. לפעמים אני כן מדברת על זה... פשוט לא איתך.''
''למה?'' הוא שאל שוב. ''מה עשיתי?''
שתקתי. ''אני מניחה שאתה פשוט האדם הכי לא פוטנציאלי... כי, אתה יודע...אתה זה שאמרת לי את זה.'' אמרתי אחרי הרהור קל. לא הבטתי בו כשאמרתי את זה. הרצפה מתחת למעלית הייתה 'מעניינת' מידי.
''תסתכלי בי,'' הוא לחש. הפניתי את מבטי אל עיניו השחורות של אוברד. הוא לקח את ידיי בידיו.
פתאום, בלי כל סיבה נראית לעין, פרצתי בבכי. שנינו היינו מופתעים, אבל אוברד התעשת ראשון.
''תפסיקי, הכול בסדר...'' הוא לחש לי.
''לא, הכול לא בסדר! לקחתי את הנר, אוברד! לקחתי אותו!''
''מה?!'' הביט בי אוברד בתדהמה. ''תזרקי אותו מן המעלית, מהר מהר!'' אבל זה היה מאוחר מידי. המעלית נתנה שקשוק מפחיד. אוברד חיבק אותי. ''הכול יהיה בסדר,'' הוא לחש לעצמו יותר מאשר לי. ''הכול יהיה בסדר...'' אבל פתאום המעלית נפלה. ''אההההה!'' צרחתי. ריחפתי באוויר. פתאום היה לי רעיון. ''אוברד - תעמוד על המעלית, וכשאגיד לקפוץ, תקפוץ!'' פקדתי. התייצבנו על המעלית. ''עוד רגע, עוד רגע...'' מלמלתי. ''עכשיו!'' שנינו קפצנו מהמעלית פחות משנייה לפני שהתרסקה. ''ואוו,'' התנשפתי. ''זה היה מפחיד.''
''מפחיד, אבל גאוני!'' אוברד טפח על שכמי. ''עכשיו צריך להחזיר את הנר.''
החזרתי את הנר. עמדתי כמה שניות לצפות בו בוער לפני שאוברד הצטרף אליי. ''אני אוהבת אותך, אוברד.'' אמרתי פתאום.
''גם אני אותך, ברוק.''

ת''ב?

--------------------
נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש -
Hazbin Hotel

User Posted Image

:Alastor once said
''!tasty''
''excuse me? I am in the middle of breakfast''
''!thanks for another forgetable experience''
''!well, that was a productive meeting''
''!yes indeedy''
''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary''
''...this face was made for radio''
''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now''

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Mar 23 2021, 17:07 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
חרמשים: 5833
מגדר:female
משתמש מספר: 75549

וואו, ממש יפה. הכתיבה נוחה, הרעיון (לפי מה שהבנתי) טוב, ומאוד אהבתי את המונולוג. אני מקווה שיש המשך.

--------------------
User Posted Image

It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle.
- Franz Kafka, The Castle.

קלישה • כותבת • סטיבן קינג

חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / קראו לי ישמעאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / ההווה אינו אלא פסגתו של העבר, והעתיד איננו קיים כלל / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו

(sixseasonsandamovie#)

---------
פורסם ב: Mar 23 2021, 17:26 PM
צטט הודעה

i think i know... O, no, i do not

פרטי משתמש
חרמשים: 12231
מגדר:male
משתמש מספר: 75038

אין המשך, מצטער... זה קטע. אבל אם את רוצה אני יכול לעשות המשך...

--------------------
נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש -
Hazbin Hotel

User Posted Image

:Alastor once said
''!tasty''
''excuse me? I am in the middle of breakfast''
''!thanks for another forgetable experience''
''!well, that was a productive meeting''
''!yes indeedy''
''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary''
''...this face was made for radio''
''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now''

---------
פורסם ב: Apr 2 2021, 11:30 AM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 806
מגדר:
משתמש מספר: 74873

יפה ממש

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025